Retete pentru vase Zepter
Raspunsuri - Pagina 4
bebeluc spune:
Asta a fost cina:
Carofi cu rozmarin si friptura de vitel in vas Zepter
http://gatesc.blogspot.com/
bebeluc spune:
Continuare:
Ciorba de pui si salata de boeuf preparate simultan in vase Zepter suprapuse
http://gatesc.blogspot.com/
bebeluc spune:
Ceva usor de preparat pentru cina:
Paste delicioase
Gustul senzational este dat de pastele din grau cu trufe.
Trufa este un soi rar de ciuperca cu o aroma delicioasa!
http://gatesc.blogspot.com/
bebeluc spune:
Danita, multumesc! Sa continui? Preferinte?
De revelion am preparat ceva usor:
Medalion de somon cu garnitura de orez basmati cu creveti, preparate in vas Zepter
http://gatesc.blogspot.com/
danita spune:
bebeluc, vazut somonul ......doar ca noi nu ne impacam cu orezul ...
azi am facut carnita de vita cu legume d-alea congelate .....o bunatate !!!
ieri am facut pastrav tot in zepter ....super .
bebeluc : eu am 3 vase zepter : o oala ptr ciorba, o cratita si o oala de lapte in care ii gatesc lui bb . ce alte vase imi recomanzi sa imi iau cand va fii ?
pup si noapte frumo
D
ps normal ca mai astept retete !!!
lilina spune:
bebeluc, suuuper retetele tale, bravo, nota 20
eu am facut ceva nou pt.Vladutz al meu, o budinca de paste cu branzica si ou, a iesi super delicios, astfel ca au mancat toti prietenii mei mancare copilului
1. am fiert pastele/spaghetele separat, conform timpului scris pe ambalaj
2. am batut 2 galbenusuri cu 3 linguri de zahar, 2 plicuri de zahar vanilat si o fiola esenta de vanilie si 2 pahare cu branzica dulce de casa
3. separat am batut spuma albusurile cu 2 linguri de zahar
4. am amestecat pastele fierte (racite si scurse) cu compozitia de galbenusuri+zahar+branzica
5. apoi am introdus si albusurile batute spuma si le-am amestecat FOOOOARTE USOR, sa nu se strice spuma (asta e si secretul ca budinca sa iasa pufoasa)
6.ungi vasul cu unt si il tapetezi cu gris sau faina si pui usor compozitia, pui capacul si lasi vasul pe foc, in aprox 30 minute budinca e gata.
daca o vrei mai rumenita, poti sa o pui direct la cuptor in tava speciala
pofta buna
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
bebeluc spune:
DanitaTigaia grill cred ca ar fi urmatoarea optiune, faci niste fripturi super! Sipul e f practic folosit peste oala. In ola faci supa si pe sip pui legume pt salata sau brocoli pt garnitura de la felul II. MixSy e o minune de mixer! Daca vrei detalii pe ceva specific oricand cu placere.
Liliana Sugestie pt budinca de paste: inainte sa pui pastele cu branza in vas topeste unt cu zahar, inclina vasul sa ajunga untul si pe pereti si apoi toarne compozitia. 10 minute acoperita, sterge capacul, inca 10 minute si opreste focul. Cand s-a racit complet intoarce-o pe un platou. Va arata ca un tort-budinca rumenit si aspectuos.
De ce sa folosesti cuptorul cand ai vase Zepter? In aceste vase poti prepara pe aragaz orice fara sa folosesti cuptorul!
Dovada: vinete coapte in Zepter- fara pic de fum sau miros, un vas extrem de usor de curatat si o salata de vinete delicioasa!
Salata de vinete coapte in vas Zepter:
http://www.gatesc.blogspot.com/
lilina spune:
bebeluc, merci de pont, stiam asta la pandispanul/tortul cu mere...cred ca iese belea, chiar am sa incerc diseara
ziceam de cuptor, ca poate mai citesc fetele care nu au vase zepter sau care au tava zepter speciala de cuptor (eu am 2 pt.tort si pt.lasagna )
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul