Loc de intalnire aspirante cu vechime - 9
Raspunsuri - Pagina 8
valentinag spune:
Auzi,doamna Anca,ce-ti venii soro cu mesajul ala sentimentalist tocmai acu cand io m-am dat pe gene cu rimel de la L'oreal!Am stricat bunatate de opera de arta,ma facui neagra la oki!
Acu tre sa ma dau din nou,pai consum asa,pen neste chestii d;astea!
M-ai facut sa plang!
Si iote ce de lume buna domne!
Eu azi nu pot venii la nici o eventuala intalneala,ca fac pe bona pentru o prietena de-a mea,maine daca vreti pana la 6 pot!Apoi plec in concediu pentru o saptamana,revin pe 24 abia!
Asa ca vedeti-va voi daca aveti chef,acum ca por'ma iarasi ne lasam pe tanjala si beti si pentru mine un suc si mancati o felie de pizza!
Anca,la analizele alea ma duc direct?Nu tre sa fac programare?2 zile zici sa nu prestez pentru alea din col?Ca luni ma duc la intepat,pana vin din concediu sunt gata si ma programez la Cocei sa vad ce zice!
Ioana,te-am vaz't pe mess,ti-am scris si por'ma mi-a cazut netu,ai citit?
Flori,in pumnii la fata!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
Anca Wish spune:
Naiba a stiut ca te dai tu cu rimmel, femeie? Io am scris mesajul ala aseara stiind ca-ti voi smulge cateva lacrimi. Si mi-am zis asa:"Vale se pregateste de nani si doar nu se culca ca actritele alea mexicane cu rimmel pe gene, deci nu va fi nici un pericol"
Doar ca nu am nimerit-o. N-o sa se mai intample.
Dar, draga mea, modernizeaza-te si tu o data. Ia-ti unu' rezistent la apa.
--------------------------------------------------------------------
Poti sa te duci la analize cand vrei. Inclusiv sambata. Nu trebuie sa faci sex inainte cu 3 zile (dar la cat traiesc
barbatilor nostri cred ca poti sa faci hatza-hatza si cu 2 ore inainte ca nu-si va da nimeni seama)
si nu trebuie sa te speli in interior.
Sa-mi dai de stire cand ai rezultatele.
Pup fetele
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
valentinag spune:

Luni ma duc sa prestez si il iau si pe domnu cu mine,te anunt ce si cum!Por'ma o tai la munte,ne reauzim dupa 24!
Va pup sa va gasesc cu vesti noi si vesele nevoie mare!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
tumpi spune:
Intr-un final am reusit sa citesc din urma, nu-s cum se face dar timpul nu-mi mai ajunge deloc, as vrea ca ziua sa aibe 48 h ca sa pot face tot ce-mi propun.![]()
Asadar felicitari Chowpersa pt Alex, Aysha 2 pr Rares Andrei,Lachi pt cele 2 printese Karina si Iris,Sehe, pt minunea de Maia -Iulia, Sanziana pt Codrin Marius.
Bety pupici Mariei,si lui Razvan a luiAstery, ce trece timpul asta,deja sunt maricei
la multi ani cu intarziere pt Relya, Sorina7(chiar asa mai stiti ceva de ea, ca nu am mai vazut-o),Fanta(la fel nici pe ea nu am mai vazut-o),Sanziana, Lachi(nu-s in ce an te-ai casatorit,dar ca si zi, ne-am casatorit in aceeasi zi
...scorpioanca ca si mine...)si nu in ultimul rand RalucaN.
Relya bafta la FIV, la fel si lui Adelays, ca sa nu zic si de Ancuta.
Amy062004, bine ai revenit si bafta si tie.
Mirelus, nu ma mai da disparut ca am aparut.
Vale, nu am primit nici un mesaj de la tine.
Anca ti-am raspuns pe ym, dar nu ai mai dat nici un semn.
Pup si restul fetelor, asi, madyn, Flori,oanab,alexa ioana, adorixa(Care nu mai raspunde la mesaje
).
Nu-s daca am uitat pe cineva,daca da, va rog a ma scuza,dar uneori memoria incepe a ma lasa![]()
Aaaa, chiar sunt curioasa cand va vedeti ca de un an va chinuiti, au ma asteptati pe mine sa vin?
Gata am fugit , am scris cam mult, dar mai revin eu.
O zi buna tututror.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
anis spune:
vale si anca pe cand fiv? ce mai faceti? Bai daca aveti nevoie de orice sfat dati.mi pm ,in cap, orice ...ca va raspund..pe subiect nu mai apuc sa colind
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Androix spune:
quote:
Originally posted by tumpi
adorixa(Care nu mai raspunde la mesaje).
Ce mesaje, soro? Deci ai fost disparuta de-adevaratelea si nici mesajele nu le-am primit. Oricum eu iti spun bine-ai venit

Andreea, mama de Filip si Georgia
Anca Wish spune:
Anis, eu cred ca voi incepe de luna viitoare. Multumesc de ajutor! 
Androixo, ne vedem atat de ascuns ca in curand vom trece una pe langa alta pe strada si nu ne vom mai recunoste![]()

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
asi spune:
Salut fetelor!
Relya ai inceput?
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Relya spune:
Tumpi
, Flori
, Asi
multumesc de urari ! Sa dea Dumnezeu numai bine tuturor.
Eu sunt in ziua 3 de stimulare. Deocamdata nu am nici un simptom. vedem mai incolo.
Oana
, mi-e dor de tine <==
==>
Sorinuuuuuuush !!! chiar ne-ai uitat
si fug la treaba...ca parca nu se mai termina 
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler