Loc de intalnire aspirante cu vechime - 9

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

ce de lume buna scoate nasu de la naftalina
Ralucutz La multi ani ! si asteptam sa ne dai vestea cu ochisori

shehe subscriu si eu la ce au zis fetele. Superba fetita ai !
Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii

asi, n-am inceput azi. Am primit dezlegare pt. duminica ...

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Multumesc mult dragelor! La fel va doresc si eu voua
Relya, bafta!
Shehe,
Vale, ce-as mai manca si eu o pizza cu tine. Maine s-ar putea sa pot caci vrea mama sa-mi rapeasca plodul doua zile, dar nu stiu sigur acum. Ce ziceti?
Androixo, noi incercaram, acuma sa vedem .....

Raluca, mami de Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Deci,dragele mele,va place minunea mea?Promit ca o sa mai revin in curand si cu alte poze.Deocamdata ma grabesc pentru ca se apropie ora de baita.
la toate si promit ca in viitorul apropiat o sa ma pun la curent cu ultimele noutati si o sa incerc sa fiu mai prezenta.

Seherezada si Maia-Iulia

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

M-a apucat sentimentalismul acum, dar vreau sa va zic ca niciodata (in doza mea de egoism) nu m-am gandit ca o sa privesc niste poze cu copii (ai vostri) si o sa-i simt ca pe o implinire a amea.
M-am uitat acum la semnatura Ralucai sperand sa gasesc in Catalina niste poze cu bombonica ei.

Mi-au dat lacrimile cand am vorbit prima data cu Androixa dupa ce l-a nascut pe Filip iar cand am primit mesajul ca a nascut-o pe Georgia, am trecut pe rosu; am fost fericita pentru Madyn, pentru Bety, pentru Thea, pentru Astery (mai ales ca am insistat sa vina la Tutunaru-nu stiu daca a ajutat-o laparo, dar a ramas imediat dupa), imi dau lacrimile cand vorbesc cu Lachi si le aud pe cele mici gangurind, acum Shehe cu printesa ei.

Vale, Tumpi, MRL si Flori..daca mai ramaneti si voi, chiar ca ma declar fericita.

Stearpa sentimentala ce sunt

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Ancule ma faci sa-mi dea lacrimile...Hai ca poate ni se implineste si noua acest vis cat mai curand,mai ales ca ne-am apucat si de fiv...Suntem "pe baricade" de atata timp,m-am obisnuit fir-ar sa fie cu statutul de "aspiranta" ,dar sigur Dumnezeu nu ne-a uitat si o sa fim si noi mamici...

Shehe,sa-ti traiasca minunea,sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Relya,stii ca-s cu ochii pe tine,da?Si ca-ti tin pumnii!!!

Eu marti am programare la medic sa vad cum ma prezint dupa fiv si sa vad cand imi da unda verde pt ET.

Vale,Tumpi,Asi

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Shehe ai o dulceata de fetita!

Raluca si de la mine cele mai calde urari si succes la BB2! Hai ca ma pregastesc si eu sa te urmez la aspirante. Peste vreo 2 luni asa ...

Mey Ancutzo ... tu vrei sa ma vezi lacrimind p-aici ...

Relya, Flori tin pumnii!

Vale pe unde-mi umblii?

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Anca esti o minunata sentimentala.

Flory

Relya iti tin pumnii pe duminica.

Shehe minunata puiuta ta.

Io am azi examen, Razvan e acasa ca azi noapte a tusit rau si sper sa reusesc sa citesc ceva.
la toate.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Aloha tuturor, am revinit si eu pe meleaguriile aspirantelor, am vazut ceva noutati,dar fug sa citesc duin urma ca vad ca ati avut ceva activitate cat am lipsit.
Pup toate fetele si-mi era dor de voi.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Ufff mey Anca mey.... chiar ca ne dau lacrimile. Si sa stii ca ai dreptate, nu am fost nicicodata mai fericita ca atunci cand am aflat de fiecare in parte ca a ramas gravi sau ca a nascut(poate doar atunci cand am nacut eu) Ti-am trimis pozici cu noi pe adresa de yahoo. Sper ca nu ai schimbat-o.
Madyn, pupici si tie si puiului tau. Bafta si tie, cand te hotarasti la bb2.
Asi , bafta la axamen!
Deci, nu vreti sa ne intalnim?

Raluca, mami de Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Tumpilina, mi-a fost tare dor de tine. Ma bucur ca ai revenit!!

Mai, lasati lacrimile ca faceti riduri

Ralu, imi doresc tare mult sa ne vedem. Hai sa ne mobilizam si sa alegem o zi. Eu, in principiu, sunt dispobiliba in fiecare zi.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput