MAMICA LA 56 ANI!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Probabil asa s-a comentat si cand au inceput femeile sa faca copii dupa 30 de ani sau dupa 40. Lumea evolueaza dar mentalitatile mai greu...Si chiar daca ar fi ca o bunica , sa zicem, sunt atatia copii lasati pe mana bunicilor, chiar mai in varsta.De multe ori au mai multa rabdare si intelegere decat parintii ( tinereii).Candva, o femeie de peste 30 era considerata oarecum "ofilita",nici gand de copii, acum pragul a sarit mult si totul se decaleaza.Oamenii traiesc mai mult asa ca e firesc sa apara schimbari.
Oricine trebuie mai intai ascultat si apoi judecat ( daca nu e inteles ) Stie ea ce face, ca doar n-o vrea rau copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

eu cred ca daca D-zeu i-a dat fetita la varsta asta nu i-a dat-o ca sa o lase singura pe lume,DD stie ce face si toate sunt randuite numai de EL!vad ca majoritatea comentariilor contra sunt facute de multe dintre voi care deja aveti copii,ia puneti-va putin in situatia uneia care lupta cu toata fiinta ei sa aduca un sufletel pe lume si nu poate si probabil nu are nici resurse financiare pt x tratamente,probabil saraca femeie a trait pana acum cu speranta ca intr-o zi va veni si bebele ei si iata ca minunea s-a intamplat,de ce o criticati?ati fost vreodata alaturi de sufletul ei cand suferea ca nu ramane gravida?daca nu atunci tineti-va parerile pt voi,eu ma bucur pt ea si eu la fel voi face,toata viata fac numai tratamente iar daca DD imi va da un copil la 60 de ani il primesc cu bratele deschise.

eu va doresc sa nu fiti in pielea unei femei care lupta pt a avea un bebe,ca v-ar veni sa va smulgeti inima din piept de durere si suferinta!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

CAMI30Parerea personala este ca gestul e imoral si plin de egoism. O femeie care a reusit un FIV la 56 de ani cred ca putea sa-l faca si acum 10 ani nu? Sau ma rog, de cand s-o face fiv in Romania. Daca iubeste asa de mult copiii putea sa-l faca mai devreme. Nu mai conta materialul genetic din moment ce era singura. "iubitu" din umbra o fi insurat.)

PROBABIL FEMEIA ASTA A MUNCIT TOATA VIATA SA-SI POATA PERMITE UN FIV IAR ACUM SI-A SPART "PUSCULITA",BANUIESC CA NICI IDEE NU AI DE CATI BANI ARE NEVOIE O FEMEIE PT A FACE UN ASTFLE DE TRATAMENT!
IAR FAZA CU IUBITUL DIN UMBRA O FI SUPARAT,LASA DE DORIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Kla

Felicitari mamicii, indiferent de virsta! Nici eu nu am putut avea copii timp de mai bine de 8 ani, cu toate incercarile. Apoi am vazut ca nu era din cauza mea, ci a promului sot. Dar daca am fi ramas impreuna si nu am fi putut avea copii pina tirziu, tot am fi incercat, indiferent de virsta!

Cine intreba pe una dintre paginile anterioare daca cei/cele anti-avort ar fi sfatuit-o pe femeia aceasta sa avorteze: evident ca nu! Ori sint anti-avort, ori nu. Nu merge cu jumatati de masura. Si nu ar fi fost pacat asa un sfat, cind ea si-a dorit copilul atit de mult?!

Mergi la inceput

scuze,la urma vroiam sa scriu faza cu "iubitul din umbra o fi insurat"LASA DE DORIT!ce stii tu de viata acestei femei?nu da cu rosii fara sa o cunosti!

Mergi la inceput

SIMINAF

despre faza cu avortul pai cine e atat de idiot sa-i fi spus acestei femei sa comita o CRIMA? LA URMA URMEI AVORTUL ESTE CATEGORIC O CRIMA!SA VAD DACA CINEVA MA CONTRAZICE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Si Sara, nevasta lui Abraham era batrana si tot a ramas insarcinata. Ala da, FIV...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/IngridS_28photo#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sa nu incepem discutiile pro/contra avort si aici. Eu cred ca femeia e stapina pe corpul ei, daca vrea face avort si tot daca vrea ea (si reuseste) face copii la 67 de ani.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Sa nu incepem discutiile pro/contra avort si aici. Eu cred ca femeia e stapina pe corpul ei, daca vrea face avort si tot daca vrea ea (si reuseste) face copii la 67 de ani.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Corect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Eu am o matusa care e mai mare dact fratele meu cel mare cu 1 an.A ramas bunica-mea insarcinata cu al patrulea copil,si peste un an nastea si mama.Am inteles ca si pe vremea aceea se uita lumea crucis ;care e problema voastra?!Putem sa murim indiferent de varsta si sa nu ne vedem copiii mari.Nimeni nu stie ce-i rezerva viitorul.Lasati femeia in pace si bateti-va capul cu problemele personale,sau in viata voastra totul e roz?!
felicitari mamicii curajoase,sa-i dea Dumnezeu sanatate ei si copilasului!

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput