MAMICA LA 56 ANI!
Raspunsuri - Pagina 2
Natasa spune:
Mie nici tatii de 70 de ani cu copii nou-nascuti nu-mi plac, asa ca nu discriminez pe nimeni. E treaba ei de ce nu a facut copii pina la virsta asta, dar medicii nu ar trebui sa se joace de-a experimentele si recordurile. Eu am 33 de ani si mama are aceeasi virsta cu doamna asta. Ce sanse are fetita aia sa ajunga la 30 de ani cu o mama sanatoasa si care sa o sprijine?? Dincolo de momentele astea superbe, ea va fi o femeie batrina peste 10 ani, atunci cind copilul va avea atita nevoie de un om care sa-i fie prieten in adolescenta si apt de munca pentru a-l sustine material. Si mie mi se pare egoism sa nu-ti pese de ce va fi cu copilul tau ci doar de ce bucurii iti ofera pe moment.
wonderful spune:
Personal am rezerve fata de situatiile astea.La fel s-a intamplat cu femeia aia de 68 ani care a nascut acum vreo 2 ani.Iti trebuie atata energie ca sa cresti un copil sanatos!Toate la timpul lor!E ca si cum as vrea sa escaladez Hymalaia acum la 68 ani,ca am posibilitatea financiara,ca sa-mi implinesc marele vis din tinerete,cu riscul sa imi dau duhul dupa cativa km.
Porumbita spune:
quote:
Originally posted by Theiutaquote:
Originally posted by Porumbita
foarte ciudat cum barbatii trecuti de 50 de ani care au bbei sunt catalogati drept "uau, ce viril/barbat bine etc" iar femeile de aceassi varsta sunt niste egoiste...
O posibila explicatie ar fi ca femeile au grija de copii si nu tatii. Stii cum e: un copil creste mai usor fara tata decit fara mamica.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
sincer nu cred nici ca doara mama e imp in educatia/cresterea unui copil si nici ca lipsa tatului e mai usor tolerata decat lipsa mamei...
wonderful spune:
Da,ideal ar fi ca fiecare copil sa fie crescut si educat de ambii parinti,iar astia sa fie in putere fizic ,psihic si moral.Din pacate ...
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Mie nici tatii de 70 de ani cu copii nou-nascuti nu-mi plac, asa ca nu discriminez pe nimeni. E treaba ei de ce nu a facut copii pina la virsta asta, dar medicii nu ar trebui sa se joace de-a experimentele si recordurile. Eu am 33 de ani si mama are aceeasi virsta cu doamna asta. Ce sanse are fetita aia sa ajunga la 30 de ani cu o mama sanatoasa si care sa o sprijine?? Dincolo de momentele astea superbe, ea va fi o femeie batrina peste 10 ani, atunci cind copilul va avea atita nevoie de un om care sa-i fie prieten in adolescenta si apt de munca pentru a-l sustine material. Si mie mi se pare egoism sa nu-ti pese de ce va fi cu copilul tau ci doar de ce bucurii iti ofera pe moment.
Sper ca la 33 de ani fata va fi pe picioarele ei.
Felicitari proaspetei mamici si numai bine!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
doradora spune:
eu cred ca acestor copii facuti la varste inaintate le va fi greu. ganditi-va ca, teoretic, in loc sa se bucure de adolescenta, vor trebui sa aiba grija de parinti sau sau se vor preocupa de bolile lor.
desi un copil e o bucurie, dupa mine a-l face la asa o varsta e o dovada de egoism.
este posibil sa nu apara acele probleme de sanatate, dar in general un om de 70 de ani are de tras cu multe. asta presupunand ca depaseste durata medie de viata, care, in 2002, era la noi de 71-72 de ani. cu cine ramane copilul de 15 ani?
repet, poate nu o fi cazul. poate sunt eu prea pesimista.
acum, ca s-a intamplat, le doresc multa sanatate, dar nu incurajez astfel de situatii.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Roxali spune:
Ma gandeam tot timpul la situatia mea sotul 47 ani, eu 36 credeam ca am fost cam egoisti, dar vad ca m-am inselat in comparatie cu proaspata mamica...in fine, ii doresc multa sanatate ei si bebelinei.
Ali31si Enrico 7ani
poze
anda141 spune:
Nu,nu sunt de acord cu asa ceva si imi este mila de copil. Peste cativa ani va trrbui sa isi inmormanteze mama...atunci cand va avea cea mai mare nevoie de ea...mare pacat.
http://www.copaculdehartie.ro
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by anda141
Nu,nu sunt de acord cu asa ceva si imi este mila de copil. Peste cativa ani va trrbui sa isi inmormanteze mama...atunci cand va avea cea mai mare nevoie de ea...mare pacat.
Anda! Cum adica peste citiva ani?
...
Poate ca vor fi treizeci de ani, poate femeia aia va trai inca treizeci. Ce? N-ai mai vazut oameni de 86 de ani?
Chiar nu ne putem gindi la cite lucruri frumoase se vor petrece in 20-30 de ani de acum inainte in viata/relatia lor de mama-fiica? Chiar trebuie sa ne gindim la inmormintari?
De ce nu putem privi si altfel lucrurile?
Deci, cum sa-ti fie mila de copil din pricina virstei mamei?
N-ai cum, nu e vina cuiva ca intervine moartea/inmormintarea (parintilor) in viata cuiva exista si copii de 20 de ani care-si inmorminteaza parinti de patruzeci-si-ceva de ani (daca tot e sa discutam de uritenia mortii).
Lasati femeia in pace! Poate ca a trecut prin dureri de neinchipuit pina acum ( ca o ne-mama), poate ca a asteptat copilul asta ca pe o ploaie intr-un desert si poate ca e mai pregatita decit alte mame de 16 ani care abandoneaza sufletzele mititlele in tufisuri.
Cu ce e mai prejos ea decit fetele de 16 ani, ca si posibilitati de viitor?
Fetele, hai sa fim mai tolerante, daca ne pasa de viitorul copiilor abandonati prin orfelinate, sa ne pese si de copiii mamelor in virsta!
Daca putem face ceva pentru astia dintii, sigur vom putea face si pentru ailalti, nu? Daca putem, dac-o fi cazul.
Nu e mai important ca inca o viata ne reaminteste ca sintem oameni?
Nu e mai important ca inca o fetita atit de frumoasa zimbeste soarelui?
Nu inteleg cum sa spui cu seninatate "Rusine mamei in virsta, Egoista!!! Egoista!!" cind tu insati recunosti ca maternitatea e cel mai frumos lucru din lume.
De ce sa refuzi (ca drept) altora ceea ce pe tine te face fericita?
Nu e mai egoist sa arati cu degetul pe femeia care si-a cautat ( cum a stiut ea, ani la rind) dreptul de-a deveni mama asa cum poate altora le-a fost extraordinar de usor?
Nu stiu, este sau nu?
www.helpsonia.com
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by anda141
Cred ca exista riscul asta si daca faci un copil la 20 de ani. Nimeni nu stie cate zile va avea. De mama avem "mare nevoie" la orice varsta.
Eu ma bucur pentru ea ca si-a indeplinit visul si s-a implinit ca femeie. Acum are o motivatie ca sa traiasca.
Sanatate multa!
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.