FIV 130

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Flory normal ca se poate si cu congelati,in vara asta am avut ocazia sa-l cunosc pe fiul Denisei73 de aproape 3 anisori o frumusete de baiat, sanatos tun si el a fost un embrion congelat,deci nu sunt singura si nici ultima.Iti tin pumnii!
Aldolina,Felicia,Andrada si toate FIV-oasele distractie placuta la intalneala
Zouzounaki,Marrina
Kora,Anap si toate fetele in focuri tin pumnii sa iasa cu ochisori

Madalina 16+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Madalina si-ti doresc sarcina usoara in continuare.

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Kora
am iesit la raport , cam tarziu ce-i drept,dar nu stiu ce sa ma mai fac cu timpul asta,mi se pare asa de scurt.Acum am terminat de citit din urma si asa cum ziceam raportez:fiv 1 la Sibiu cu dr Chicea si dr.Strohmer (nu stiu numele ambrioloagei am inteles ca este tot din Austria)si cred ca o sa incep stimularea sambata (dc maine o sa-mi vina CM).
valeria
imi pare tare ,tare rau dar o sa vina soarele di pe strada noastra
ana
te astept cu suoer vesti
nussy,marrina
Fetelor
cine a mai facut menogon si gonal ?
Spuneti-mi va rog daca la fac seara la ora 6 este bine?Injectiile le pot face una dupa alta ?
Cine ma trimite si pe mine la modul de folosire a gonalului pentru ca stiu ca s-a mai scris despre asta dar nu mai stiu unde si tare as avea nevoie de niste informatii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Luck,uite www.fertilitylifelines.com/serono/products/gonalf/pen/instructions.jsp" target="_blank">aici instructiuni de folosire ale gonalului.Bafta multa si sa fie bine pana la sfarsit.

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Antosit,Mirela_1,Cellu multumesc frumos pt vorbele frumoase si pt urari
Pussi stiu ca iti este greu acum,departe de mare si de soare...dar gindeste-te ca la tine vor intra doi sori in viata ta,si iti vor face viata ca o zi senina de vara...lasa ca la anul ce frumos va fi...vor fi fetitele maricele si te vei putea bucura si tu de mare...poate o sa fiu si eu la anul ca si tine...cu burtica mare..sau poate pe vremea asta cu un bebit...cine stie...eh...tu visezi la mare si eu la burtici
Kora mereu sint pe fuga mereu...de ex acuma imi vin neamurile de acasa..si am alergaturi sa pun totul la punct,sa nu le lipseasca nimic...ma voi linistii pe la mijlocul lunii,si atunci cred ca incep si tratativele pt fiv-ul norocos...daca totul va fi bine voi incepe cam pe la mijlocul lui octombrie inhibarea si Et prin noembrie cam tot asa..tu pe cind?...aaa Kora am o rugaminte...acolo la inceputul capitolului pune te rog mult rugaciunea aceasta...multumesc din suflet
Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.
Mirela_1bintui si eu pe forum pe la ore tirzii...cind mister Zouzou lucreaza de noapte...n-am somn si gospodaresc noaptea...gatesc,fac curat...mai gradinaresc(asta pina cind vad vreo goanga uriasa sa se indrepte tacticoasa spre mine)...si cind mai fac o pauza mai arunc un ochi si pe aici..si sincer ca mi-e mai bine asa...noaptea mai este putina racoare..ca mi-e groaza sa gatesc pe caldurile astea...si cind vine sotiorul ne bagam in cuib amindoi si facem nani pina la amiaza,cind ne trezim papam si fugim la plaja...
Mada o sedere cit mai placuta in Delta
Ana
Nusyspooor la inhibat si injectat
Miki01multa sanatate sotului
...vad ca iar au zburat orele..ma duc sa-mi intind rufele si sa mai trebaluiesc pe aici prin casa...multi pupicei tuturor fivoaselor

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/0RsGioT34T_1japgk7gNKTdbqWj-XG11?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Valeria72 multa putere sufleteasca sa ai, sa treci peste aceasta incercare grea,iar pentru data viitoare,Dumnezeu sa-ti daruiasca comorile inapoi,de care sa te bucuri ani multi si fericiti

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/0RsGioT34T_1japgk7gNKTdbqWj-XG11?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by Mirela_1

Nusy, asa tarziu vine CM-ul dupa intreruperea Ac-ului? Eu credeam ca la 3-4 zile. Dar la tine s-a suprapus diphe cu AC?

La mine a venit CM la 5 zile dupa AC. Le-am luat seara la ora 20:00.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Mirela,nusy si mie imi vine CM in a 4-a zi dupa ce termin folia de AC.Asa si este normal,scrie si in prospect ca in pauza de 7 zile dintre doua folii trebuie sa vina CM,iar din a 8-a zi de la terminarea foliei incepi urmatoarea folie ( asta pt noi,cele care trebuie sa luam AC cateva luni).Cat despre FSH,intr-adevar,asta e...totusi nu pot sa nu ma intreb logic,cum e posibil ca odata ce a crescut,dupa o vreme sa mai scada ca si cum rezerva ovariana a scazut si apoi a mai crescut nitel.Nu inteleg si basta ce e cu FSH-ul asta,dar in fine,am sa il monitorizez inca doua luni si sper ca la start sa fie cat de cat acceptabil.
zouzou m-am conformat,e trist dar adevarat ce zice rugaciunea...sunt triste si goale casele fara copii...Doamne ajuta-ne!

ANAAAAA AMR 2 ZILE!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

A, ieri am uitat sa va spun ca dupa 15 zile de la ziua 1 a CM de dupa FIV iar a venit CM. In rest nu fac decat sa las timpul sa-mi vindece ranile.

luckIti tin pumnii ca inceperea stimularii sa fie de bun augur.

Fetelor care luni se "afiseaza" la Giulesti le tin pumnii ca sa scape cu bine din mainile Frailei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

ana_p mult a fost, putin a ramas. Te asteptam pe 3 septembrie cu testul II
kora, aldolina, felicia distractie la intalneala. Poate reusesc sa ajung si eu. Sunt cam consemnata la pat din cauza colului scurt
Vad ca s-a marit vizibil listuta pentru septembrie. Sa dea Dumnezeu sa fiti cat mai multe

Pup toate fivoasele fara exceptie

Adhnana 34 fix Alexandru

Mergi la inceput