FIV 130
Raspunsuri - Pagina 26
valeria72 spune:
Fetelor am gasit un articol cu un titlu de carte
Miracles Do Happen de Sandra Watson Rapley si daca reusim sa o gasim cred ca este interesanta
Aspiranta la titlul de mamica 
miki01 spune:
Cellu, Marrina, va multumesc pentru urari!
Daca lucrurile vor fi ok pana in octombrie, atunci vom face ET-ul cu, sper eu, 3 embrionasi scumpi si tare mult ne dorim sa fie cu noroc. Sper sa o conving pe d-na dr. sa puna 3, in mai nu am pus decat 2 si tare rau mi-a parut.
Va pup pe toate si DD sa ne auda rugamintile,
Miki
KoraPop spune:
Valeria iti multumesc ca in aceste clipe ai gasit puterea sa ma incurajezi pe mine,esti o luptatoare si pt asta iti trimit un
si o
!
miki01 multa sanatate sotului tau,sa dea DD sa reusiti cu embrionasii congelasti!Totusi ia in vedere sfaturile Iyoanei
,mai bine sa fiti precauti...Doamne ajuta!
Kora
CARPE DIEM!
miki01 spune:
Korapop, multumesc pentru incurajari!
Noi suntem optimisti, sotul meu este un luptator va trece peste criza de acum (aparuta banuim noi, tot din cauza unor medicamente administrate pt hipertensiune care aveau contraindicatii pt insufucienta renala) si vom avea grija sa mentinem un echilibru de funtionare a rinichiului afectat.
Ref la bebe, sigur am luat in considerare sfatul Iyoanei si vom proceda la congelare in toamna asta.
Bafta multa si tie, am inteles ca vrei sa dai startul la FIV 2 in curand. Esti tare puternica, ai gasit resurse de vorbe bune pentru fiacre dintre noi si DD nu trece cu vederea astfel de oameni, tb sa avem rabdare, stie EL mai bine cand suntem pregatite.
Te pup,
Miki
nusy spune:
Kla,Chiara:
mersi mult pentru sfaturi.O sa le aplic,caci ma ustura tare.
Mirelus:fac injectia cu incetinitorul,dar tot degeaba.Sunt "fir rau" ,ce sa-i faci!Cu AC,cred ca trebuie sa-ti vina cam la o saptamana dupa ce le termini( adica in z28,caci le iei din z1 pana in z21).Si eu am luat AC,aseara a fost ultima pastiluta(adica a-21-a).
Pussi,Cellu:
Aveti pui de fotbalisti in burtici.Oare cum o fi senzatia????
Kora:nu te mai stresa cu FSH-ul! Cat e,e...asta e! Bine ca poti face FIV-ul!
Miki01: si mie voia dr.Dracea sa-mi puna doar 2 embrioni la FIV-ul trecut,insa eu am insistat sa-mi puna 3 si asa a facut.Asa ca,fii ferma pe pozitie si va fi cum vrei tu(ca doar e organismul tau,nu?).Sanatate multa sotului tau!
Relya: fa-ti curaj si injecteaza-te singura.E mult mai comod.Si eu eram fricoasa rau,insa m-am ambitionat si stii ce bine mi-a prins? Pai cine imi facea mie acum injectiile,cand eram la Sibiel,plecata in concediu(caci acolo m-a prins prima zi de injectare)? Ar fi trebuit sa-l intrerup si sa vin acasa.Dar asa a fost foarte bine!Priveste filmuletul cu gonalul,de pe prima pagina, si ai sa vezi ca e usor.
Felicia,Antosit:
Multa bafta tuturor!Ne adunam gashka mare,nu gluma!
Nusy
kineta spune:
CELLU,multumesc
,MARRINAai dreptate,
,KORA,in octombrie urmeaza sa fac fiv,pt ca mai am si luna sept de luat AC,si fac cu prof MARINESCU.
Mirela_1 spune:
Nusy, asa tarziu vine CM-ul dupa intreruperea Ac-ului? Eu credeam ca la 3-4 zile. Dar la tine s-a suprapus diphe cu AC?
Kora, acum te simti mai linistita, nu?
Puiramy, bafta!
pussi spune:
quote:
Originally posted by nusy
Pussi,Cellu:Aveti pui de fotbalisti in burtici.Oare cum o fi senzatia????
Multa bafta tuturor!Ne adunam gashka mare,nu gluma!
Nusy
iti doresc s-o traiesti cat mai repede si la dublu
PUSSI
25+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA Cum creste Burtica Roz
miki01 spune:
Nusy, multumesc pentru urari!
In privinta embrionasilor, daca vor rezista 3 din 5 sigur vor fi toti in burtica.
nusy spune:
Pussi: multumesc,asa sa fie!![]()
Mirelus: pai..eu am luat AC vreo 6 luni de zile,acum trei ani.Si luam din z1 pana in z21,iar menstruatia venea fix in z28.Si da,mi-a suprapus ,de data asta ,AC cu dipherelinul.Adica am inceput AC in z1,iar in z 18 de AC am inceput si dipherelinul(asta deoarece am un chist pe ovarul drept de 1.85 cm).Astfel,pana am terminat AC,in z21, am luat in acelasi timp si AC si diphereline( deci din z18 pana in z21,adica 4 zile).Acum sunt doar pe diphereline.
Miki01: asa sa faci!Bafta!
Nusy