* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 143 ) *
Raspunsuri - Pagina 28
vrmoana spune:
Ali Bia FELICITARI PENTRU CELE 2 LINIUTE. SA DEA DD SA FIE TOTUL BINE PANA LA CAPAT. SARCINA USOARA!
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
poze
waiting for my baby
Ali_bia spune:
quote:mersi mult sa dea dd sa fie bine, deocamdata e bine.....
Originally posted by vrmoana
Ali Bia FELICITARI PENTRU CELE 2 LINIUTE. SA DEA DD SA FIE TOTUL BINE PANA LA CAPAT. SARCINA USOARA!
oana
poze
waiting for my baby
te asteptam,
2Decembrie 2006
Alina
irene26 spune:
ali bia, ce mult ma bucur! FELICITARI! si sa-ti traiasca bebele, sa fie sanatos si voios! 

eu te stiu foarte bine, pt ca inainte eu va citeam din umbra. cred ca acest bebelus este al 2-lea copil in familia ta, nu? mereu m-am gandit ce s-a mai intamplat cu tine, pt ca atunci cand am luat eu decizia sa intru pe forum, nu te-am mai vazut postand mesaje. eu sper ca eu si fetele sa te insotim curand la odisee.
diaconmaria spune:
Ali bia felicitari si sa ai parte de o sarcina usoara pana la capat si de un bb sanatos.
Maria
poze
In asteptarea lui 
diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by vrmoana
Maria m-ai intrebat de hsg. Da m-a durut. Mi-a bagat substanta aceea de contrast de 3 ori, si a treia oara a fost ingrozitor. Le-am spus sa se opreasca ca altfel lesin. Rezulatatul a fost trompe slab permeabile iar luna urmatoare dupa instilatii, permeabilitate 1. Instilatiile nu m-au durut deloc, deci trompele nu sunt infundate.
oana
poze
waiting for my baby
Oana, stai asa sa ma lamuresc...In mod normal la instilatii nu trebuie sa doara nu simti nimic??
Maria
poze
In asteptarea lui

diaconmaria spune:
Ca daca e asa inseamna ca eu am o problema la trompe oare???
Sa iti explic: in aprilie trebuia sa fac hsg dar dr radiolog era in concediu asa ca am facut doar instilatie o data sa vada daca trece serul a zis dr si m-a durut si in stanga si in dreapta o durere ascutita ca sa zic asa...Si m-a durut si dupa instilatii, dar dr. a zis ca e bine ca inseamna ca nu sunt infundate trompele...Eu acum nu mai inteleg trebuia sau nu sa doara???
Maria
poze
In asteptarea lui 
diaconmaria spune:
Oana zi-mi te rog ca mai esti

Trebuie sa ma lamuresc si eu

Maria
poze
In asteptarea lui 
diaconmaria spune:
Oana unde ai disparut???
Off exact cand vroiam si eu sa vb cu tine
poate reusesc sa vb cu tine maine dimineata
te
si va zic noapte buna
Maria
poze
In asteptarea lui 
bujo spune:
Claudela sunt absolut socata de ce-ai patit. Imi pare nesus de rau si din pacate te inteleg perfect. Retraiesc alaturi de tine durerea pe care am simtit-o acum o luna. Nici macar sa nu te gandesti ca e vina ta sau ca ai gresit cu ceva si DD te-a pedepsit. Gandeste-te mai bine ca a vrut sa aiba grija de tine si nu te-a lasat sa te chinui cu o sarcina care probabil era cu probleme. Stiu ca este foarte greu sa accepti asta dar ai un sot iubitor care te va ajuta, iar tu plangi ca sa-ti usurezi sufletul. Noi plangem alaturi de tine. Nu te lasa ca nu te lasam nici noi si o sa vezi ca mergem impreuna la odisee. Capul sus si fi tare

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta