* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 143 ) *

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florex spune:

Din pacate nu toata lumea isi face meseria cu responsabilitate.Parerea mea ar fi sa ceri si parerea altui medic.
Si eu i-am schimbat pana am gasit unul de care acum sunt multumita, stii cum e : pe banii nostri consider ca putem alege si NIMENI, DAR NIMENI nu are dreptul sa-si bata joc de noi, timpul si banii nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamincu spune:

Claudela, vreau sa te intreb ceva ,si nu vreau sa te superi pe mine. ti-a zis cumva doctora ca ai iminenta de avort la consult sau ecografie? sau totul a fost ok ?
te rog sa ai grija de tine si sa-l lasi pe dragul tau sot sa te ajute in perioada asta..
si o sa vina acel bebe din nou, in curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Irina, nu mi-a spus despre asa ceva.. mi-a dat sa iau Duphaston, care am inteles ca e preventiv.. pentru sustinerea sarcinii..Dar am discutat si cu medicul meu de familie care mi-a spus ca nu se prescrie la prima consultatie acest medicament pentru ca e de fapt hormon..In prealabil trebuiau facute analize hormonale si apoi daca se impunea...
Astept acum sa merg la eco deindata ce trec sangerarile ..

http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

Da claudela, Duphaston se da pt iminenta de avort, dar dupa ce in prealabil se fac analiza hormonale.
Mie mi-a dat DR sa iau pt ca am nivelul de progesteron f scazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Asa e..Voi sti ce am de facut de acum inainte..Va pup pe toate si va multumesc!

http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

Si noi . Fii tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Claudela, cuvintele sunt de prisos...e greu
Uite de la mine
Fii tare...o sa fie bine, ai sa vezi, Dumnezeu e mare...ai rabdare si se va implini minunea

koko
http://tt.lilypie.com/ScDLp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

fetele, acum am terminat treaba si-mi pare bine ca ati incurajat-o pe claudela, sunt sigura ca incurajarile noastre o vor ajuta sa treaca mai usor peste aceasta durere.
miruna, bine ai venit aici, la ! sa fie intr-un ceas bun si fii sigura ca vei avea aici prietene de suflet! iti doresc numai bine si sa fii gravi cat mau repede cu putinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Maria m-ai intrebat de hsg. Da m-a durut. Mi-a bagat substanta aceea de contrast de 3 ori, si a treia oara a fost ingrozitor. Le-am spus sa se opreasca ca altfel lesin. Rezulatatul a fost trompe slab permeabile iar luna urmatoare dupa instilatii, permeabilitate 1. Instilatiile nu m-au durut deloc, deci trompele nu sunt infundate.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
poze

waiting for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

buna seara!!!
nu stiu daca ma mai cunoaste-ti dar am intrat sa va zic ca pe 15 de sf Maria am aflat ca sunt graviduta
trebuia sa-mi vina pe 9 si nu mi-a venit si am hotarat sa-mi fac test in ziua in care era sarbatoare mare........

te asteptam, 2
Decembrie 2006
Alina

Mergi la inceput