Piatra Neamt, Perla Moldovei ( XXX )

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Nu, bona o tinem in continuare, pentru ca eu in general lucrez pana la 6 si de la 4 la 6 n-am ce face cu Iustina cand nu e Eugen acasa...si daca raceste sau e in vacanta iar nu am cu cine s-o las...nici macar rude nu avem in Piatra, asa ca o tinem. O sa mai vina sa ne mai gateasca o data sau de 2 ori pe saptamana, eventual...mai vedem noi.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Bre,dar ce-i cu linistea asta in zona???

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria
-------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Ce sa fie mey, Dana am iesit un pic la aer.

Si eu o dau pe Casandra la gradi. Abia astept sa vad cum va fi si ce reactie va avea. Ma gandesc sa o mai scot in parc pana atunci sa se reobisnuiasca cu copii.

Ellinia este cumintica Ecaterina. N-am treaba momentan cu ea.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Buna!
Ana,am vazut si eu pozele!Sunt f scumpe impreuna!!mie mi-e cam teama sa mi-i imaginez amandoi,la cat e de agitat cristian.
Dana,noi suntem bine!Ne pregatim de gradinita,am fost astazi la gradinita si am luat lista cu rechizite.Am mari emotii pentru cum se va adapta Cristian,care e f energic,nu sta locului o clipa.Programul e pana la 12 deci nu e cine stie ce,dar... Eu sunt un pic mai bine,parca nu mai e chiar asa rau,sper sa-mi fie tot mai bine.Deja ma enerveaza ca nu-mi mai vin lucrurile cu care sunt obisnuita sa ma imbrac.
Criss,si eu am o salopeta de gravida fata de care nutresc aceleasi sentimente ca si tine,dar cum ai spus e practica asa ca la un moment dat ma voi folosi si de ea.
In rest,duminica am o nunta,sper sa fie vremea frumoasa.Cred ca m-am lungit la mai mult de doua vorbe,nu?

Mergi la inceput

Iully, ma bucur ca esti bine! L-ai inscris la gradinita catolica din Precista pe Cristian? Multa bafta la inceperea gradinitei!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Lora,multumim frumos de urare!Da,la gradinita aceea l-am inscris,ca e aproape de casa tatalui meu.Ziceau ca vor face programul pana la 4 dar se pare ca n-a fost asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Am intrat putin sa va salut!
Noi suntem f. bine, doar ca ploua. Am profitat de fiecare moment cu soare, asa ca ne laudam cu 2 bai in Marea Neagra. Rares e cel mai innebunit dupa apa, amndoi sunt incantati de nisipul fin, de barci, pescarusi. Am iesit la terasa de 2 ori, dorm de sparg si mananca binisor (mai ales gratarele si cartofi la terasa ). Speram sa se mai indrepte vremea zilele urmatoare. Va pupam pe toate

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

'Neata!
Haideti la o cafea!
Laura, ma bucur ca va simtiti bine, asta conteaza! Sper sa aveti si vreme mai buna. Sa faceti multe poze!
Fetelor, dar azi pana la cat domiti???
Niste poze noi:
http://share.shutterfly.com/action/slideshow?a=67b0de21b351609f8425&sid=0AcNmTVy3ZN2LkI&auto=0&idx=4&m=1&d=1188882650269
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Dana, ati vazut ieri apartamentul? Cum e? Asteptam detalii!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Lora nu merge linkul cu pozele! Beau si eu o cafea ca de abia m-am trezit dimineata. Am avut musafiri aseara si am stat pana tarziu, asa ca mi-a fost cam greu!
Laura bine ca se simt bine copiii! Oricum pentru ei este o schimbare, asa ca distractie maxima!
Iully bafta la gradinita!
Ana si Casandra merge la gradinita? Cum de am scapat-o!
Dana chiar, cum a fost la apartament? Si chiar n-am realizat ca intra si Paul la scoala asa ca scuze!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput