Piatra Neamt, Perla Moldovei ( XXX )
Raspunsuri - Pagina 22
crissandrada spune:
Ana sunt superbe pozele. Casandra e o scumpa. Cat e de grijulie si iubareata
. Ce bine e ca diferenta de varsta e mica ...
Imi este asa somn. Socrii au plecat pe la 5 si nu am mai adormit ca la 6 oricum suna ceasul. Cred ca am sa beau o cafea ca si asa nu am mai baut de cateva luni
.
Criss
cu bb2
si Andrada - printesa noastra!
crissandrada spune:
Trezireaaaa 

E gata
. Mmmm si miroase atat de bine.
Criss
cu bb2
si Andrada - printesa noastra!
LoraG76 spune:
'Neata!
Criss, multumim pentru cafeluta. Si eu sunt treaza de pe la 5.30...![]()
Ana, e asa dulce mititica!!!! Sa nu fie cu deochi, cum se zice...
Ai doua fete foarte frumoase, sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi cu totii! M-au emotionat tare pozele cu surioarele in patut!
Abia asteptam sa o cunoastem la propriu si pe Ecaterina!
Ianusca, ce mai face Ian? Tot asa mult mai ai de munca?
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de IUSTINA
lunna27 spune:
buna dimineata
Lora da' cum de s/a dus Eugen in Germania?Aseara am vazut in orion o pelerina faina,270 mii,roza si cu niste micky mouse pe ea,f dragalasa,cred ca ii era maruta Anei,dar chiar mi-a placut,si era singura!
Criss te simti mai bine?Lasa cafeaua,sa nu-ti fie rau 
Azi am de gatit ![]()
-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria
LoraG76 spune:
Dana, un coleg de-al lui isi ia masina si s-a dus cu el.
Poate pana la urma gasim pelerine...oricum, eu vreau din astea care se imbraca, sa aiba si maneci.
Lora, mami de IUSTINA
LoraG76 spune:
Dana, tocmai am aflat ca se intoarce al meu sot de la granita, ca s-au intalnit cu cineva care aducea o masina si au cumparat-o de acolo...asa ca nu se mai duc. ![]()
Lora, mami de IUSTINA
Laura25 spune:
'neata!
Ana
super pozele! Ai doua fete, sa le mananci! Foarte impresionante pozele cu amandoua in patut. Casandra pare asa mare! Si cand te gandesti ca e un copilas... Eu vazand poze cu bebelusi noi-nascuti pe langa fratiorii lor de 18-24 luni, incerc sa imi imaginez cum ar arata shtrumphii in ipostaza asta. Dar nu am imaginatia asa de bogata
.
Criss e ultima zi de munca? Sper sa treaca repede si usor 
Dana de unde ai luat papuceii Anei? Imi plac f. tare cum arata. Din ce material e talpa? Sunt usurei?
Lora not 10+ pentru ce cocheta e fata ta! Imi place f. mult cum o imbraci, ce haine ii alegi. Drum bun lui Eugen! Sa va aduca la amandoua lucruri frumoase ![]()
Adriana, nu stiu daca mai intri pe net, asa ca o sa te sun.
Ianusca, te-am vazut marti sau miercuri dimineata cand plecai la servici, cu sotul cu masina
. Ce nabatii mai face Ian?
Am uitat sa va povestesc ca au venit Dana cu Ian la noi intr-o zi. S-au inteles copii f. bine! Si Ian o striga pe Bianca "Bancaaa!". F. dulce! Si vorbeste mult, repeta cuvinte noi fara nici o dificultate.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
lunna27 spune:
Lora pai pelerina era cu maneci,am spus eu ca e fara
?Numai ca nu avea pantaloni.Aaa deci dupa masina se ducea,si al meu daca ne rez cu apartam tot de aolo se duce sa-si aduca,i-a intrat asta in cap 
Laura talpa e din cauciuc cred sau nush ce material(eiii,nu sunt de firma),sunt f usori.120 de mii,de aia i-am si luat,exact de la intrarea dinspre mine(spate) la Orion,numai ca nu aveau marimi mai mici,doar o pereche 26.
Dana,mami de Paul si Ana Maria
LoraG76 spune:
Laura, multumim pentru aprecieri!
Tocmai am aflat ca nu mai pleaca al meu sot, dar a zis ca se duce pana in Bucuresti azi, la varul meu si va da o tura prin Carfour/Cora si poate ne alegem si noi cu ceva...cat de mic, acolo...traim cu speranta!
Voi cand plecati spre Constanta? Deci sa inteleg ca Ian s-a indragostit??? Meeeeey!!!

Lora, mami de IUSTINA