Piatra Neamt, Perla Moldovei ( XXX )

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

Ana am vrut sa-ti aud vocea!
somnic Ecaterinei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Ana sunt superbe pozele. Casandra e o scumpa. Cat e de grijulie si iubareata . Ce bine e ca diferenta de varsta e mica ...

Imi este asa somn. Socrii au plecat pe la 5 si nu am mai adormit ca la 6 oricum suna ceasul. Cred ca am sa beau o cafea ca si asa nu am mai baut de cateva luni .

Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Trezireaaaa
E gata . Mmmm si miroase atat de bine.

Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Criss, multumim pentru cafeluta. Si eu sunt treaza de pe la 5.30...
Ana, e asa dulce mititica!!!! Sa nu fie cu deochi, cum se zice... Ai doua fete foarte frumoase, sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi cu totii! M-au emotionat tare pozele cu surioarele in patut! Abia asteptam sa o cunoastem la propriu si pe Ecaterina!
Ianusca, ce mai face Ian? Tot asa mult mai ai de munca?
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna dimineata

Lora da' cum de s/a dus Eugen in Germania?Aseara am vazut in orion o pelerina faina,270 mii,roza si cu niste micky mouse pe ea,f dragalasa,cred ca ii era maruta Anei,dar chiar mi-a placut,si era singura!

Criss te simti mai bine?Lasa cafeaua,sa nu-ti fie rau

Azi am de gatit

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Dana, un coleg de-al lui isi ia masina si s-a dus cu el.
Poate pana la urma gasim pelerine...oricum, eu vreau din astea care se imbraca, sa aiba si maneci.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Dana, tocmai am aflat ca se intoarce al meu sot de la granita, ca s-au intalnit cu cineva care aducea o masina si au cumparat-o de acolo...asa ca nu se mai duc.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'neata!
Ana super pozele! Ai doua fete, sa le mananci! Foarte impresionante pozele cu amandoua in patut. Casandra pare asa mare! Si cand te gandesti ca e un copilas... Eu vazand poze cu bebelusi noi-nascuti pe langa fratiorii lor de 18-24 luni, incerc sa imi imaginez cum ar arata shtrumphii in ipostaza asta. Dar nu am imaginatia asa de bogata.
Criss e ultima zi de munca? Sper sa treaca repede si usor
Dana de unde ai luat papuceii Anei? Imi plac f. tare cum arata. Din ce material e talpa? Sunt usurei?

Lora not 10+ pentru ce cocheta e fata ta! Imi place f. mult cum o imbraci, ce haine ii alegi. Drum bun lui Eugen! Sa va aduca la amandoua lucruri frumoase

Adriana, nu stiu daca mai intri pe net, asa ca o sa te sun.
Ianusca, te-am vazut marti sau miercuri dimineata cand plecai la servici, cu sotul cu masina . Ce nabatii mai face Ian?

Am uitat sa va povestesc ca au venit Dana cu Ian la noi intr-o zi. S-au inteles copii f. bine! Si Ian o striga pe Bianca "Bancaaa!". F. dulce! Si vorbeste mult, repeta cuvinte noi fara nici o dificultate.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Lora pai pelerina era cu maneci,am spus eu ca e fara ?Numai ca nu avea pantaloni.Aaa deci dupa masina se ducea,si al meu daca ne rez cu apartam tot de aolo se duce sa-si aduca,i-a intrat asta in cap

Laura talpa e din cauciuc cred sau nush ce material(eiii,nu sunt de firma),sunt f usori.120 de mii,de aia i-am si luat,exact de la intrarea dinspre mine(spate) la Orion,numai ca nu aveau marimi mai mici,doar o pereche 26.

Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Laura, multumim pentru aprecieri! Tocmai am aflat ca nu mai pleaca al meu sot, dar a zis ca se duce pana in Bucuresti azi, la varul meu si va da o tura prin Carfour/Cora si poate ne alegem si noi cu ceva...cat de mic, acolo...traim cu speranta! Voi cand plecati spre Constanta? Deci sa inteleg ca Ian s-a indragostit??? Meeeeey!!!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput