huse pt canapea si fotolii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Dicirstea,

De unde ai cumparat materialul pentru huse? Am gasit si eu pe cineva care se pricepe la facut huse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_5 spune:

Buna fetelor!Eu pot aduce huse identice cu cele de la ikea pe comanda!
Diverse culori-preturile sunt mult mia mici 3 pers -60lei,2 pers 50lei,fotolii 30lei.
Daca sunteti interesate -astept mesaj privat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia88 spune:

alina mai aduci huse la comanda ? daca da m-ar interesa si pe mine una :) astept raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

350 adica 3milioane5sute cea mai ieftina husa pt o canapea? vai de capu meu ce preturi! da nu era un salariu cam 7-10 milioane? pai din ce traieste lumea acolo daca o husa costa atita? am cautat intr-o vreme si eu aici si am gasit intre30 si 40 de$ si mi se parea prea mult sa dau pe o bucata de material cusut si am renuntat sa mai cumpar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia88 spune:

msl1 imi poti spune si mie te rog unde ai gasit cu 30-50$? ca mi se pare ok fata de 350 ron :) Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Nu mai stiu a fost demult dar sigur pot sa spun ca erau ceva magazine locale aici;erau la reduceri 29.99 si 39.99 si 49.99; mie mi se pare f scump sa dau 49.99 pe o bucata de material cusuta, desi daca ma gindesc daca as cumpara material si face tot atita m-ar costadoar daca gasesc ieftin ; cu 49.99 de$ cumpar mincare pe 1-2 saptamini... depinde, deci mi se pare f scump.Nu stiu zo cum se descurca lumea in Ro cu preturile astea....

Mergi la inceput