huse pt canapea si fotolii

huse pt canapea si fotolii | Autor: speranta

Link direct la acest mesaj

Sunt in cautarea unor astfel de huse, detasabile si elastice. Stiti pe unde as putea gasi. La Quelle, sunt peste 600 ron, mi se pare cam mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

La Ikea. Uitate pe site daca nu ai primit catalogul.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">http://www.helpsonia.com/povestea-sonieiAjutati-o pe Sonia !/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Eu am catalogul vechi de la Ikea si am gasit niste huse de canapea la ... stupoare : 1130lei; 1090lei si cea mai ieftina 350 lei o husa fixa. Poate mai are cineva catalogul sa verifice dar sa dai 1000lei pe o husa de canapea... Mai bine iti gasesti o croitoreasa o trimiti la Ikea sa vada ce si cum, ii dai masurile de la canapea si cred ca iesi mai ieftin.
Sau, daca sunt tapitate, mergi cu ele la un tapiter si-ti schimba fata(la canapea:)) Am vazut unele reconditionate si erau mai misto decat originalul(piele ecologica, se folosise).

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Eu am luat astfel de huse din magazinul Titan, acum 2 ani la 350 Ron.

Mergi la inceput

Eu nu m-am uitat la preturi ca nu mi se potrivesc modelele ( am canapea fara brate in lateral). Nici nu m-am putut gandi la asemenea preturi!!!! Pai iti iei alta canapea de banii astia! Au tot la Ikea! Nu sunt sanatosi.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">http://www.helpsonia.com/povestea-sonieiAjutati-o pe Sonia !/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

E disponibil noul catalog on-line si daca vreti uitati-va, eu nu mai gasesc huse separate. Nu vreau sa fi inteles eu gresit. Sunt canapele la pag. 32-40 sau mai cautati la textile.
http://ikeaeu.ecweb.is/08/MRO/
Pot sa si scanez pagina din catalogul vechi dar nu prea ajuta ca nu mai sunt valabile preturile.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Multumesc mult. Nu sunt din Bucuresti, dar daca e nevoie sa vin sa cumpar , nu-i problema. Am vrut si varianta cu tapiterul, dar nu merge nici asa.... Canapele mele sunt bune, nu au nevoie sa fie reconditionate, nu sunt din piele naturala si nici din ecologica, au totul frumos si impecabil, dar vreau sa le protejez- ca au o tapiterie crem cu alb. Am mers in orasul meu la o tapiterie si doreau sa fie aduse la atelier de mine si pretul era tot in jur de 600 ron, nu material elastic, nu textura moderna,...ei doreau mai bine reconditionare. Eu vreau huse. Nu vreau sa-mi scot canapeaua din casa, mai ales ca de cand am bagat-o in sufragerie am schimbat si usile , care binenteles sunt mai mici decat cand le-am bagat.
La ce pagina, sau unde in catalogul online erau husele de la Ikea, ca n-am gasit decat canapelele.

Mergi la inceput

Dar nu gasesti o croitoreasa sa vina acas, sa iti ia masura si sa iti faca ea? Chiar vreo 2, sa ai de schimb, eventual in ton cu draperiile sau si cu pernute. Eu am facut asa de nevoie, ca nu gaseam standard. Si apoi am fost mai multumita. Ca am de ex. covor in nuante naturale bej, maro, kaki, caramiziu, si am draperii si husa si pe caramiziu si pe kaki; de vara si de iarna.
In "casa si gradina" de iulie-aug, e un model de amenajare chiar pe nuantele astea.

Mergi la inceput

asa o sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu acum astepot husele din Quelle. Eu mi-am comandat pt fotoliu cu 150 si pentru canapea de 3 locuri cu vreo 2 mil si ceva.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Codruta, chiar te rog sa-mi spui, cum sunt cand le primesti(calitate, cum se aseaza), sunt elastice. Eu am un catalog mai vechi, dar si online tot asa mi-a iesit pretul.Pai si la tine 150 fotoliu*2= 300 ron , plus husa de canapea mai mult de 200 ron fac peste 5 milioane , acuma depinde si de imprimeu, model...

Mergi la inceput