bataie ca la carte
Raspunsuri - Pagina 6
ellej spune:
Imi pare rau pentru situatia ta, dar se vede ca esti o persoana tare si sunt sigura ca te vei descurca. Nu poti vorbi cu educatoarele sa nu ia nimeni copilul in afara ta de la gradi? Sunt obligate sa o lase cu tatal ei daca tu nu vrei asta?
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
cristinuca spune:
pai daca eu nu le duc nici o decizie sau interdictie ele dau copilul si mamei si tatalui, care vine sa-l ia in ziua aia de la gradi
4 ani si zece luni
marci spune:
Cristina, mergi la gradinita si spune-i educatoarei ca nu o poti duce de la inceput. Din moment ce ai inscris copilul la gradinita nu ai cum sa pierzi locul, mai sunt copii care absenteaza.
nepotzica spune:
si noi incepem pe 3, dar doamna director de la gradinita a spus ca vor fi putini copii, cei mai multi vor veni dupa 15, pentru ca sunt plecati in concedii cu parintii, deci nu cere nimeni prezenta obligatorie pana pe 15.
in eventualitatea ca o sa mearga totusi de pe data de 3, nu poti face procura la notariat unuia din bunicii materni, sa te poata inlocui sa ia copilul? nu ma pricep la aspectul legal, intreb.
ellej spune:
quote:
Originally posted by cristinuca
pai daca eu nu le duc nici o decizie sau interdictie ele dau copilul si mamei si tatalui, care vine sa-l ia in ziua aia de la gradi
madalina & ana cristina 4 ani si zece luni
Da, dar le obliga legea sa o lase sa plece cu tatal, sau au dreptul sa o tina la gradi pana vii tu? Daca nu sunt obligate, ma gandesc ca vor intelege situatia si ar putea sa n-ui dea drumul decat in prezenta ta.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
MissParker spune:
Oricat ar fi de greu si dureros, daca privesti adevarul in fata ai mai multe sanse sa te refaci sufleteste.
El cand te-a batut nu te-a batut pentru ca ai deschis geamul, ci pentru ca deschizand geamul ai insinuat ca el are o problema cu alcoolul, e o mare diferenta. Nesuportand aceasta realitate, a simtit nevoia sa-si descarce pe tine agresiunea si violenta, ca sa nu admita ca de fapt el are intr-adevar o problema cu bautura. Si a vrut si sa te pedepseasca pentru ca ai indraznit sa-l confrunti cu ceva ce el nu admite...
Ai mai spus ca ti-a luat cardul, bijuteriile si ca te temi de el sa nu-ti faca ceva (tie, masinii etc.). Asta spune mult despre relatia voastra, care nu imi pare deloc o relatie bazata pe iubire si incredere. Un om care te iubeste si te respecta nu face asa ceva si nici nu te determina sa te temi de el.
Profilul care rezulta de aici este foarte in dezavantajul lui. Iar problemele nu sunt de ieri, de azi. Sa-mi spui daca ma insel, desi nu cred, din ce povestesti tu.
Multa bafta sa iesi din aceasta casnicie abuziva si sa ai grija de fetita ta!
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
alessia105 spune:
cristinuca Ma bucur sa aud ca esti ok ..si ca ai atata determinare si hotarare ..la prea putine femei abuzate vezi asta, din pacate ...Subscriu si eu la ce a spus MIssParker , ca tare bine le mai spune
Acum cativa ani buni ( 2002-2003) la intrarea intr-un nou an scolar la gradi pe noi ne punea sa semnam o hartie si printre altele aveai rubrica cu cine sa NU plece copilul acasa ..o semanai pe proprie raspundere si educatoarele ERAU OBLIGATE de aceea hartie sa nu de-a copilul peroanelor aflate pe lista .Intreaba daca ai o astfel de posibiltate .
Dar chiar daca nu ai certificatul de la IML ..du-te asa cum esti la DPC si la Autoritatea Tutelara si explica situatia ,spune ca fetita ta este in pericol ..si ei trebuie sa faca ceva ca sa il opreasca ., mai ales cand te vad in ce hal esti ...chiar daca nici ei nu iti dau nimic momentan, dar stii ca i-ai sesizat .
Nu baga in seama glumele rautacioase ...nu cred ca sunt spuse cu rautate ( chiar daca par ) ci sunt spuse ptr ca acele persoane nu au stiut ce sa iti zica sau au zis sa te mai scoata un pic din ale tale facand haz de necaz ( desi cam de prost gust ..dar deee asa e omul )
Multa liniste , sanatate si pace
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine
cristinuca spune:
pe noi nu ne-a pus sa semnam asa ceva. iar dna educatoare atata timp cat nu are nici o hartie, da copilul cui vine sa il iau fie el tata, bunici, matusa...etc...........asa e la noi la gradi....
in fine voi vedea ce voi face, pana la urma gasesc eu o solutie, mai am o saptamana la dispozitie....
oricum va tin la curent si va multumesc pentru sfaturi si pentru ca sunteti alaturi de mine
4 ani si zece luni
tinatache spune:
Nu poti spune ca fata e cam racita si mai tii cateva zile acasa?
Felicitari, esti o mama adevarata, hotarata, cu picioarele pe pamant. Ai sa reusesti, sunt sigura de asta
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/
wonderful spune:
quote:
Originally posted by cosmi1975
giulia nu m ai suparat iubito , dar se stie ca dragostea e mai puternica ca tot
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Mai puternica decat pumnii si picioarele primite?Atunci cand suporti asta fara sa faci nimic,e prostie nu dragoste si, din cate am vazut,Cristi este o femeie inteleapta si f. determinata si bine face.Un avocat bun e ceea ce-i trebuie acum.Am citit de 2 ori postarea ei,crezand ca,in graba lecturii,n-am inteles eu bine.