*Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)*(9)
Raspunsuri - Pagina 14
eva03 spune:
Lora noi am mai fost la cresa. Practic, in ultimul an, am avut regim de gradinita. Emotiile mele provin din modul in care el va percepe schimbarea. Este extrem de atasat de mine si de taica-sau si dupa vacanta superba pe care tocmai a incheiat-o...
In privinta fotografiilor, le voi descarca in momentul in care voi reusi sa le organizez pe cele care sunt deja in calculator, cateva sute de foto nesistematizate si nesalvate.
http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs
eva03 spune:
Buna dimineata!
E gata cafeaua si ceaiul!![]()
Azi am inceput gradi fara incidente majore. Sper sa ramana asa.
Va doresc o zi minunata!
http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs
LoraG76 spune:
Eva, bravo, ma bucur pentru voi!
Avem niste super-copii! Si a mea a vrut sa mearga dimineata la gradi, cred ca ii place chiar. Ieri era asa vesela si cu chef dupa gradi, canta, vorbea cu toata lumea pe strada...asta ins. ca-i prieste, nu?
Lora, mami de IUSTINA
kriss79 spune:
semnez si eu condica..
pana mai inainte am stat la dosare..
In Iasi e urat.. acusica merg la oftalmolog sa vedem ce parere are de nastere..iar peste o sapt. ma duc din nou la eco sa vedem ce mai face bebelina..
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
34+ cu Alessia Stefana
Luna75 spune:
amar,La multi ani ! fetitei tale si recuperare cat mai rapida pentru tine
Eva,impresii din Antalya?
Lora,
si fetitei mele ii place mult la gradinita.A inceput acum o saptamana - in primele doua zile i-a fost putin mai greu,dar deja s-a acomodat
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
kriss79 spune:
Nimeni azi la apel?
eva..asteptam ceva pozici
o zi minunata!
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
35+ cu Alessia Stefana
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Nimeni azi la apel?
eva..asteptam ceva pozici
am sosit si eu .Intr-adevar cam liniste in zona
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
LoraG76 spune:
Eu sunt cu nervii la pamant...incerc sa ma calmez ca sa pot vorbi calm, ca avem sedinta cu parintii. Pe fiica-mea nu am mai dus-o azi pentru ca e racita. Ea ar vrea la gradinita, dar zice ca vrea la alta pentru ca o sperie doamna educatoare...intruna se uita spre usa si zice ca sa nu vina d-na educatoare...of, Doamne, eu nu vreau sa mearga la gradi cu frica...ceva s-a intamplat ieri, ca a zis c-a certat-o doamna. Azi am vorbit cu o alta mamica si mi-a zis ca educatoarea are un aratator cu care loveste mereu in masa odata cu ridicarea tonului, ca sa-i faca atenti. Asta nu mi se pare ok defel...si sunt hotarata sa remediez problema. Nu sunt absurda, nu-s paranoica, nu-mi tin copilul in puf, dar nu e no9rmal ca un copil care merge vesel la gradinita si vrea sa mearga sa vina acasa traumatizat!
Lora, mami de IUSTINA
kriss79 spune:
nici mie nu mi se pare normal,Lora.. deja din prima sapt a inceput educatoarea cu chestii din astea? pai saracii copii normal ca au frica acum de ea.. vorbeste cu educatoarea sau daca o tine una si buna schimb-o la alta gradi..daca se mai poate..
Insanatosire grabnica Iustinei! un pupic de la mine!
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
35+ cu Alessia Stefana
LoraG76 spune:
'Neata!
Am fost ieri la sedinta si am vorbit dupa cu educatoarele intre 4 ochi, le-am explicat cum e cu Iustina, nu am vorbit urat cu ele, am fost calma si le-am zis ca eu sunt sigura ca ele or sa rezolve problema si or sa-mi determine copilul sa mearga cu placere la gradi. Aia mai intepata dintre ele mi-a zis ca da, e posibil sa mai fi ridicat tonul la ei, ca sa-i faca atenti, dar ca o sa incerce sa nu se mai intample. Sper sa fi inteles, pentru ca eu le-am zis f. clar ca nu-mi retrag copilul, ci vreau sa rezolvam problema impreuna. M-au asigurat ca or sa faca tot posibilul sa fie bine. Sper...incredere prea mare nu-mi mai inspira pana nu vad rezultate.
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de IUSTINA