Ma simt singura
Raspunsuri - Pagina 3
adi_dalma spune:
quote:
Originally posted by Ophelya
cum se trateaza singuratatea cind nu prea ai cu cine te socializa?
------
Te poti simti singura si/sau doar plictisita.
Se spune ca ne nastem singuri si murim singuri. Deciziile mari le luam singuri. De luptat luptam singuri ne bucuram impreuna cu altii plangem cu altii...plangem dupa altii plangem singuri.
In prima faza cred ca ar trebui sa scapi de plictiseala si rutina. Gaseste ti cel mai bun prieten : pe tine insuti. Acolo sunt resursele dra mea.
Prietenii exista/nu exista... Poate doar anturajul. Dar cand e vb de singuratate anturajul nu se pune.
De ce nu ai prieteni?? Iti trebuie prieteni> sau anturajul e suficient?
Ai curaj sa rupi barierele tacerii cu prieteni vechi si poate neamuzanti? dar care te plac asa cum esti?
Ai curajul sa legi noi prietenii bazate pe preocupari comune?
Ai curajul sa te refugiezi intr o carte buna? sa plimbi un caine? sa militezi pt drepturile omului?? Sau sa vezi a mia oara 'pretty woman' sau "Sth gotta give ' sau 'As Good as it gets '...sau ET
Curaj... Droste....Credinta ...Libertatea de a alege ce si cum ne place/... Eliberarea de PLICTISEALA!
Si eu ma simt singura de multe ori dar dupa ce spun 1 data "Tatal nostru ' deja simt altfel. Sau dupa ce imi privesc copilul Sau cand privesc oamenii in parcuri.
Singuratea nostra e deliberata ... dar plictiseala e inacceptabila!!!
Nu trebuie sa avem prietenii absolute... merg si chestile frivole ca sa trecem puntea.
Curaj Ophelya .. iubeste te si vei scapa de singuratate.
Trateaza te cum iti tratezi copilul tau .. da i de lucru, amuza l, lasa l sa se joace...
Ophelya spune:
quote:
Originally posted by OanaP
Ophelya, da-ne feedback. Raspunde-ne la fiecare in parte. hai sa comunicam.
multumesc!
cind am citit cuvintul comunicare am simtit ceva pe sira spinarii,
nu stiu de ce...
Ophelya spune:
quote:
Te poti simti singura si/sau doar plictisita.
Se spune ca ne nastem singuri si murim singuri. Deciziile mari le luam singuri. De luptat luptam singuri ne bucuram impreuna cu altii plangem cu altii...plangem dupa altii plangem singuri.
In prima faza cred ca ar trebui sa scapi de plictiseala si rutina. Gaseste ti cel mai bun prieten : pe tine insuti. Acolo sunt resursele draga mea.
Prietenii exista/nu exista... Poate doar anturajul. Dar cand e vb de singuratate anturajul nu se pune.
De ce nu ai prieteni?? Iti trebuie prieteni> sau anturajul e suficient?
Ai curaj sa rupi barierele tacerii cu prieteni vechi si poate neamuzanti? dar care te plac asa cum esti?
Ai curajul sa legi noi prietenii bazate pe preocupari comune?
Ai curajul sa te refugiezi intr o carte buna? sa plimbi un caine? sa militezi pt drepturile omului?? Sau sa vezi a mia oara 'pretty woman' sau "Sth gotta give ' sau 'As Good as it gets '...sau ET
Curaj... Dragoste....Credinta ...Libertatea de a alege ce si cum ne place/... Eliberarea de PLICTISEALA!
Si eu ma simt singura de multe ori dar dupa ce spun 1 data "Tatal nostru ' deja simt altfel. Sau dupa ce imi privesc copilul Sau cand privesc oamenii in parcuri.
Singuratea nostra e deliberata ... dar plictiseala e inacceptabila!!!
Nu trebuie sa avem prietenii absolute... merg si chestile frivole ca sa trecem puntea.
Curaj Ophelya .. iubeste te si vei scapa de singuratate.
Trateaza te cum iti tratezi copilul tau .. da i de lucru, amuza l, lasa l sa se joace...
ag
nu sint eu tocmai aia curajoasa.
mi se spune ca sint timida.
alex_ioanid spune:
ophelya, eu zic ca inguratatea este o stare psihica... nu ai cum sa fii singura... aveau dreptate fetele: esti pe forum, nu esti singura... pot sa iti spun ca si eu de cand suntem pe forum (am mai fost inscrisa pe unul, dar am renuntat in favoarea acestuia), aprape ca nu mai am timp de nimic altceva!
comunicarea... hmmm... eu am fost inconjurata mereu de OAMENI... dar niciodata nu am avut pe cineva atat de apropiat caruia sa-i impatasesc orice traire de-a mea... nu stiu de ce; poate ca pur si simplu asta e defectul meu: nu pot sa imi deschid sufletul sa am incredere totala in nimeni. am prietene foarte bune cu care ies destul de des in oras, si stam si arfim pana dimineatza despre ele, insa cand vine vorba despre mine, le povestesc doar lucruri de suprafatza... ce-i in sufletul meu nu pot sa exteriorizez... chiar si cu parintii... nu pot sa le vrbesc despre mine in profunzime, nici macra cu sora mea... nici macar cu partenerul meu! cu el e totusi altfel... sunt un pic mai deschisa decat cu restul. pentru a putea povestii cuiva, intotdeauna am tinut un jurnal, desigur nu scriam mereu, poate doar in momentele in care eram trista: atunci aveam inspiratie! mi-am crea si un blog, insa nu am oferit adresa nimanui, tocmai pentru ca am scris lucruri mult prea personale, pe care vreau sa le tin pentru mine! m-am hotarat, ca la un momet dat sa i le ofer pe toate prietenului meu, sa le citeasca, sa afle diverse lucruri pe care altfel nu as f in stare sa i le spun... nu ca nu vrea sa afle, ci pur si simplu mi-e gre sa deschid discutia... atata tot! poate ca asa, o sa ia fiecare "istorisire" a mea in parte si o sa discutam mai mult.
am avut si eu momente cand am avut senzatia ca sunt singura... si stii ce faceam atunci? plecam sa ma plimb, prin magazine, prin parcuri... doar pentru am "clati" ochii, doar pentru a-mi elibera mntea de lucrurile negatviste care imi treceau prin cap... si stii ce era mai placut, ca in cateva ore eram din nou fres, eram din nou fata aia plina de energie pe care o iubeste toata lumea, care stie sa ii faca sa se simta bine pe toti ceilalti... la asta am fost experta mereu: stiu sa ii fac sa rada pe toti cei din jurul meu!
hai ca m-am cam lungit, dar poae ca aveam nevoie sa vorbesc cu cineva... uite, daca vrei poti sa imi trimit un PM, si iti dau id-l meu de mess ca sa vorbim mai des... poate chiar sa iesim la o cafea din cand in cand (daca suntem din acelas oras)... nu cred ca conteaza care ar fi dferenta de varsta
te pup si ai grija de tine
adi_dalma spune:
Alex- nu trebuie sa te simti complexata ca nu te poti deschide in fata altora... habar nu ai cat da 'inchisi' sunt de fapt cei din jur.
Eu am observat ca intotdeuna din afara lucrurile par mai altfel decat din interior. De atatea ori am zis 'ce bine de ala' Wow....Si Dumnezeule mare, sincer mi am propus sa nu mai 'fericesc' pe nimeni. Nu sti de fapt ce este acolo..
Ofeeeeelia wake up little girl!
Cati ani ai? eu am 38 !
Sunt zile proaste zile bune zile cand esti 'pe val' zile in care esti 'sub val' saul la ghena!!!
Uite ca ne bam in seamna si vrem sa ne dai atentie ! si cu mine poti intra pe messenger daca vrei.
De ce crezi ca esti timida? Nu este nimic rau in asta...
Vorbeste cu noi!
Schneewitchn spune:
Incearca sa-ti faci un program zilnic: de ex azi mergi prin magazine, maine inchiriezi un film, poimaine iti planifici sa suni pe X si Y, etc, etc. Poti incerca sa faci voluntariat in anumite zile,de ce nu?
Ophelya spune:
Imi e greu sa sun pe ca nu stiu ce orar sa folosesc, daca sun doar sa intreb ce mai faci hai sa discuta putin, poate se enerveaza omul, ca are altceva de facut.
fiecare cu programul lui.
as ca ma limitez sa sun stric cind am ceva de spus.
la fel si pe messenger, caci am vazut ca multi nu iti raspund pe loc sau nici macr in ziua respectiva, asa ca imi da un sentiment neplacut si prefer sa nu ii mai contactez/sun
adi_dalma spune:
Of Ophelia!!!
Curaj ! pe messenger de multe ori nu ti se raspunde (poate) pt ca oamenii il au deschis acasa si ei sunt la serviciu! Sau sunt in sedinta!
Nu lua treaba asta personal!
Nu stiu de ce te pedepsesti si de ce crezi ca ai mai putine calitati decat interlocutorii tai.
Ca doar nu esti genul cu 'nasul pe sus' care nu crede ca ar putea avea subiecte comune cu cineva....
Hai Kalimero curaj. Ai vazut cine e Kalimero nu? Ratusca cea urata si trista care s a dovedit a fi o lebada frumoasa.
Hai, ai ce darui. Ai ce ne darui!
lore03 spune:
Si eu ma simt la fel de singura.Nu am fost asa pana acum 9 luni cand l-am pierdut pe sotul meu .
Prieteni au cam disparut ,nu stiu din ce motiv ,poate nu stiu ce sa imi spuna ,sau poate nu au chef de durerea mea.Singura persoana care imi ofera alinare este fetita mea .Dar exista un gol pe care ea nu reuseste sa il umple .
Norocul meu a fost ca am descoperit acest forum care m-a ajutat foarte mult ,aici mi-am mai descarcat sufletul,am gasit oameni care mi-au spus o vorba buna chiar daca nu ma cunosteau.Dar totusi exista momente in care chiar daca am oamnei in jur ma simt singura .Nu stiu ce se intampla ,ori lumea din jur s-a schimbat ,ori moartea sotului meu m-a schimbat pe mine.
ALBUMUL MEU