Ma simt singura
Raspunsuri - Pagina 2
goldi spune:
Dupa locul intai cu coronita ocupat de un/o prietena care sa te scoata din starea asta, pe locul doi ar fi un animalut, pe trei un log-on pe un site de oameni care vor sa dialogheze si interactioneze - cum e si DC - si pe ultimul loc, un plans bun, de descarcare si apoi o pastila de somn. A doua zi va fi mai bine, garantat, indiferent de ce metoda adopti.
Probabil ca esti obosita, stresata si singura. Trebuie sa te lupti cu toate trei.
Succes, draga mea, nu esti deloc singura!
gologanii spune:
Nu stiu daca te ajuta, dar iti spun, din pacate din proprie experienta, ca e mult mai rau sa te simti singura cand esti casatorita sau intro asa-zisa relatie; poate putina psihoterapie...
matgravidut spune:
Singuratatea este un lucru teribil de trist.
Nu stiu ce fel de singuratate simti tu... dar eu am trecut prin momente cand imi doream prieteni mai multi si o viata mai activa, sau ma simteam singura pentru ca nu aveam o prietena foarte apropiata sau imi doream pur si simplu sa fiu in bratele iubitului si el nu era langa mine.
Dar am simtit si nevoia sa ma rup total de toate cunostintele si atunci 2 saptamani nu am vorbit cu nimeni, nu am raspuns la telefon si nu mi-am vazut decat familia (mama, tata si fratele).
Oamenii sunt atat de diferiti... si au nevoi diferite.
Toate sfaturile date pana acum la acest subiect sunt foarte bune. Tot ce as mai putea adauga este sa incerci sa identifici ce anume ai nevoie.
Jurnalul este o idee excelenta, pentru ca nevoile ti se pot schimba in fiecare zi.
Noi suntem aici si speram sa te simti mai bine vizitand acest forum.
20+ Monica ((
ann33 spune:
de ce nu incerci sa te apropii de o persoana care iti e draga ? spre exemplu de mama ta de o verisoara ... de o matuse ... eu la fel am fost in situatia ta eram disperata plangeam mereu mai ales noaptea credeam k lumea mea s-a sfarstit ...dar mami mi-a fost alaturi ... cu timplul mi-am facut si o prietena ff buna cu care pot vb orice !! nu esti singura ! esti intr-o comunitate de oamnei suntem oamnei si avem inima cineva tot te iubeste si pe tine si pune suflet ptr. tine ! uite spre exemplu eu am pus mult suflet la comentariul acesta ! noi de pe forum suntem prietenii tai
Oliv75 spune:
buna
Exista oameni carora nu le place sa fie compatimiti (nici atunci cand e cazul ), iar altora le place sa fie in centrul atentiei in modul acesta. Nu ma intelege gresit, nu judec pe nimeni, iar in nici un caz nu sunt unii mai buni decat altii. Dar ar tb sa fii pragmatica si sa gandesti practic, adica " ok, sunt singura, e o certitudine, dar ce fac eu in sensul asta?". Daca nu faci nimic mai e putin pana la deprimare.
elyda spune:
daca te simti singura cauta sa te apropii de alte persoane .nu sa le povestesti neaparat despre singuratatea ta ci pur si simplu sa comunici , sa socializezi sa...vorbesti discutii.tine un jurnal in care sa-ti asterni orice gand si nu te izola .AICI , pe forum poti sa ne scri si vom fi alaturi de tine, si ai sa vezi ca nu esti singura deloc .
dana
bianca1 spune:
Si eu am tendinte de singuratate si tristete, insa ma apuc sa scriu aici si mai trece, iesi si tu pe afara, du-te pe la o prietena.
annnna35 spune:
quote:
Originally posted by Ophelya
cum se trateaza singuratatea cind nu prea ai cu cine te socializa?
------
Eu cred ca "nu prea ai" inseamna ca ai, totusi... Deci nu e asa grea situatia ta. Recomandarea mea, venind din aceeasi parte a baricadei cu tine (am aceeasi situatie) este sa te faci cea mai buna prietena a ta, in primul rand, TU. Apoi vei atrage si alti prieteni. O scriitoare minunata, Daylle Deanna Scwartz, scrie intr-o carte asa: "Daca vrei sa ai o relatie, incepe prin a o avea cu tine insati, tu fiind singura cu care vei ramane toata viata" si "Ce inseamna de fapt sa ai o viata a ta? Inseamna sa predomine o anumita situatie de viata in care sa ne simtim bine si fericite."
Sper ca ti-am fost un pic de folos, succes!
Poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti.