cafeaua proaspat macinata va asteapta ...

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Andra,cat le ia alora sa-ti puna parketul?Mie mi l-au pus in 2 zile si ar fi terminat intr-o zi,daca puteam muta mobila mai repede.Ai sa vezi ca iese fain.Io-s multumita.E mai elegant,mai putin praf,ca am pus numai niste cacatushuri de covorashe peste parket.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Cred ca cel mai bine e sa mergi la un control Iuliana. Doctora ta te va sfatui cum si ce sa faci. Dar nu te panica si nu trebuie sa fii speriata, Dumnezeu le va aranja cum e mai bine.

Andrath, Wonderful explicati Rebianei noastre cine e Diana ... cum sa piarda asa telenovela.

La cit mai multi bebei sanatosi si frumoi.

Am umblat pina acum... sint lata de oboseala. Ma- terminat caldura, iar traficul e infernal.

eu - Ina

Mergi la inceput

eu n-am citit arhiva,asa c-o stiu mai mult de la sub. cu 'dupa casatorie' si mi-a ajuns ca sa-mi fac o idee despre ea.Unde-i arhiva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

quote:
Originally posted by wonderful

Andra,cat le ia alora sa-ti puna parketul?Mie mi l-au pus in 2 zile si ar fi terminat intr-o zi,daca puteam muta mobila mai repede.Ai sa vezi ca iese fain.Io-s multumita.E mai elegant,mai putin praf,ca am pus numai niste cacatushuri de covorashe peste parket.

abia ieri s-au apucat ...

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Mergi la inceput

Andrath pina la urma ati pus peste ala vechi?

Wonderful nici eu nu i-am citit toate subiectele... insa fetele spun ca e aceisi poveste, istoria e repetata.

eu - Ina

Mergi la inceput

Dupa ce termina,sa fii atenta sa nu-l zgarii la mutatul mobilelor sau cu lucruri dure.Il intretii cu pronto cu/fara ceara
diulat cu apa si spalat cu un mop.Eu folosesc mop cu panglici nu cu sfoara;am vazut ca iese mai bine,fara dare(mopul scurs bine).
Ina,f. faine pozele!

Mergi la inceput

Wonderful ma bucur ca ti-au placut. Trebuie sa-mi afc timp sa mai pun.

eu - Ina

Mergi la inceput

E o stare de letargie pe aici,sau mi se pare?

Mergi la inceput

Ne-a terminat caldura. Fetele nu beau cafea in plina zi... seara servesc ele cafelutza in ultima vreme.

eu - Ina

Mergi la inceput

Si mie mi-a facut figuri caldura luni.Am carat-o pt. cump. pe sora-mea toata ziua si seara cand am dus-o pe o terasa eram sa lesin.L-am bagat in boale pe al meu,noroc ca m-am tinut tare ca o adevarata barbata.De asta eu stau numa-n casa cand e cald,adica toata vara.Cand vad soare m-ascund ca vampirii.

Mergi la inceput