cafeaua proaspat macinata va asteapta ...

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Eu sint bruneta si soarele ma prajeste...

Insa vreau, nu vreau... trebuie sa ies din casa.

eu - Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Ce o fi facand Adina?Sa speram ca petrece bine si cred ca asta face daca n-a avut timp de laptop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Am facut testul de sarcina.Am gasit unul care se face cu 4 zile inainte de data pe care ar trebui sa o faci.Va las pe voi sa ghiciti ce mi-a iesit.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Mda,si ce ai de gand sa faci?

Mergi la inceput

Mi-a iesit negativ

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Papucii tai!Dupa mutra acra pe care ai pus-o am crezut c-ai pus-o tu.vezi,fii atenta de acum incolo ca sa nu iasa pozitiv.Strengarito!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mai Iuliana, uf, am rasuflat usurata!

fetelor, nu dati cu rosii, da iar mor de frig, am scos gecile de toamna, taioarele. Pijamelele...
20 de grade cel mult, poate pe weekend ajunge la 23-24.
Mama ei de viata! O zi am apucat sa merg la plaja!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maru

mai Iuliana, uf, am rasuflat usurata!

fetelor, nu dati cu rosii, da iar mor de frig, am scos gecile de toamna, taioarele. Pijamelele...
20 de grade cel mult, poate pe weekend ajunge la 23-24.
Mama ei de viata! O zi am apucat sa merg la plaja!

Doamne'ajuta!

La voi,ca la nimeni!Cum anunta aici canicula,cum va vaitati de frig.Fiti si voi,odata,in randu' lumii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

greu de intrat in rundul lumii
noi nu avem garduri
nu avem caini vagabonzi ci veverite vagaboande si ratoni (intr-o dimineata urcam scarile institutului si era si lesin cand am vazut un raton ce se catara sa ajunga la un tufis <scarile sunt ca si sapate in deal, si de o parte si de alta sunt tufisuri de ceva evergreen>
nu avem gipsy, avem white trash
nu avem kios la colt de bloc, cel putin aici la noi la tara
nu avem seminte de floarea soarelui de alea negre (mama ce mi-e pofta)

ma ia cu groaza daca vine de acu frigul!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

MI-A IESIT TESTUL NEGATIV DAR MUSAFIRII INCA NU MI-AU VENIT.sA FIU LINISTITA SAU SA MA MAI ASTEPT LA CEVA.vOI CE CREDETI?

CLAR CA NU MAI GRESESC DE ACUM INCOLO DECAT CU INTENTIE,CA TENSIUNEA PE CARE AM TRAIT-O ZILELE ASTEA NU MI-A PREA PRIIT.

DACA NU AVEAM OPERATIA NICI NU MA DERANJAM DACA RAMANEAM INSARCINATA DAR NU VREAU SA MA EXPUN LA UN RISC DIN GRESEALA MEA.

poze

Mergi la inceput