cafeaua proaspat macinata va asteapta ...
Raspunsuri - Pagina 7
iuliana_2007 spune:
ce faceti?somati?unde sunteti toate?
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
maru spune:
fetelor, unde sunteti?
ceva ceai original facut cum zice nu stiu ce scoala de ceai japoneza? ( asta sa ma dau mare ca am invatat ceva la muzeu)
Doamne'ajuta!
Maadi spune:
Frate, dar slaba miscarea!
Niste lasagne va place? Tocmai bucatareste sotul. Cand este gata va invit la cina. Si ce ar mai merge o bericioaica sau un vin? Fiecare dupa preferinte.
Deci in jumatate de ora poate va mai strangeti pe aici, la o portie.
iuliana_2007 spune:
da azi a fost slaba miscare pe aici,eh se strange toata lumea din toamna si cred ca atunci incepe distractia,discutii peste discutii si multe altele.
Eu am fost la plimbare cu sotul si puiutul meu si acuma m-am linistit si eu.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
ina78 spune:
Seara slabe sanse sa ma prindeti pe forum. Avem programul f. incarcat, mincam pina pocnim si apoi plecam la plimbarica.
Aseara am fot la Cazino, impreuna cu niste prieteni, am papat inghetata si am cascat putin ochii.
Azi iar la job...
Mai am citeva zile pina la test.
Vad ca nu a facut nimeni cafelutza de dimineata, asa ca intru la bucatareala: cafea, ceai, ciocolata calda.
Desre bebei: Rebiana treci la treaba, e o fetitza care asteapta mamicuta. Iuliana... un doctor cred ca-ri poate spune cel mai bine daca e cazul sa-ti faci probeme sau nu si cind ai unda verde la bebeiti.
Va pup si va urez o zi buna.
Hai sa va servesc cu cafelutze: Maadi, Maru, Principe (doarme cred inca), Ioana, Iuliana, Rebiana, frumusica... beleutza, Adina... cred ca o beau in deplasare.
eu - Ina
Maadi spune:
Neata fetele.
Ina multam ptr.cafeluta. Tare buna. Asteptam cu nerabdare vestea cea mare. 
Maru - Merci ca macar tu ai raspuns invitatiei. 
Vad ca nu mai atrage nici cafeluta, nici mancarica, de limonada nici nu mai poate fi vorba, ca nu are cine sa o mai prepare. Poate un program de
.
Hai ca tocmai am citit ceva haios:
"Logica e totul:
Bea Suc de portocale!
Pentru ca sucul de portocale inseamna sanatate
Sanatate inseamna Sport!
Sport inseamna viata !
Viata inseamna Bani!
Bani inseamna Femei!
Femei inseamna Sex!
Sex inseamna S.I.D.A !
S.I.D.A inseamna Moarte !
Nu mai bea SUC DE PORTOCALE ! Vrei sa mori?
Mai bine bea O BERE!"
Asa ca pe caldurile acestea eu dau o bere receeeee!
andrath spune:
Beau si eu o bere cu tine ....
Hmmmm!
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
iuliana_2007 spune:
Helooo gagici,
Vad ca va cafeliti.
Ina daca ma duc la doctor si se intampla sa fiu insarcinata o sa imi zica sa fac chiuretaj iar eu nu sunt de acord cu asa ceva,n-am facut asta in viata mea si nici nu am sa o fac de acum incolo.Sunt in stare sa ma risc eu numai sa nu fac asta.Doctora mi-a spus ca pot sa raman insarcinata dupa ce fac 2 ani de la cezariana iar cum este prea devreme,mult prea devreme.Poate ca o sa duc sarcina(daca e sa fie)mai mult mobilizata la pat,ceea ce nu este prea bine.Dar Dumnezeu Stie cel mai bine ce se va intampla si daca este momentul sa fac un bebe acum.El are grija de toate pe pamantul asta,asa ca Va avea grija si de mine.
poze
wonderful spune:
Hello,frumoaselor!Iuliana n-ai folosit mijl. de protectie in perioada nefertila?Eu am ramas de 2 ori in aceeasi perioada-nefertila-pt. c-am avut ovulatie spontana,adica esti fertila de 2 ori in aceeasi luna.La ce fac. ai vrea sa dai?Ar fi bine sa fie una care sa-ti placa dar sa aiba cautare si pe piata muncii.
Cat despre Diana...Cred ca lumea asteapta sub. ei ca sa se mai amuze,ca-i cam dusa.
Eu o am pe sora mea la mine,am carat-o,sau mai exact invers,prin tot orasul,vorbim pana pe la 5 am,asa ca n-am mai avut timp nici macar sa ma uit la pc.oricum,printre picaturi,trec pe aici,sa vad ce mai faceti.Azi asta sunt mai libera ,ca ea e la maica-mea,asa ca va astept.