cafeaua proaspat macinata va asteapta ...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Nu vrei bebe 2 inca???

eu - Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Fetili!!!
N-am mai intrat ieri... a fost copilul meu 3 in 1 adica Pavarotti, Domingo si Carreras! Cred c-au zis vecinii ca-l omor si alta nu! Azi parc-ar fi ceva mai bine si intru sa "beau" cu voi o guritza de cafea! A dormit afara 2 ore si jumatate lungit pe burta in carutz si acum are in program vocalize dar la intensitate joasa... oricum daca dispar din peisaj... e clar... l-a apucat iara!
Hai Iuliana ai facut testul? Eu am pus asa preventiv majoreta sa te incurajeze!!!
Ina sa pun si pentru tine? Sa-mi zici ca dau adunarea la majorete imediat!
Ioana chiar mi-am anuntat telefonic sotu' ca azi nu servesc bucataria si sa-si ia o pizza in drum spe casa da' dupa ce-am citit ce bunatati gatesti tu azi () imi pare asa rau ca nu stau in Bucuresti... ca ma invitam pe la tine cu tot familionu' . Mateiu' si mamica "bucatara"

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Rebiana va anunt cum iese liniuta. Desi cred ca o sa fac analiza la singe, e mai clara... sper luna asta sa petrecem.

Iuliana o sa fac atestul inaintea mea.

Cit despre mincare... eu mai am crap... si fac iar o mamaliga...

eu - Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

ina ... eu nu ma mai bag DELOC la bb, nu doar deocamdata.

rebiana ... da' poftiti ... ce? cat e de la fieni pana la bucuresti?
eu am bucatarit sa am pe 2-3 zile, ciorbita cred ca-mi ajunge pana la sf saptamanii.
hai ca s-a culcat matei ... bag si eu macar jumatate de ora de odihna, ca apoi vreau sa-l duc in parc.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Ina bafta sa iasa ce trebuie acolo la test!!!Si poate faci vreo dragutza pentru Luca!!!

Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Iuliana, eu stiu ca daca ramai insarcinata cat alaptezi, se branzeste lapticul, sau cam asa ceva. Eu nu am alaptat deci nu stiu. Ai vazut vreo modificare? Iti tin pumnii, sunt convinsa ca nu este nimic. Mie imi intarzie frecvent. Poate fi si de la oboseala, stres....

Ina - Tie iti tin pumnii sa fie bb pe care vi-l doriti. Ma pregatesc

Vad ca s-a lasat cu foamete mare. Eu aduc ciorbita de pui a la grec si hiveci cu carnita de vita.

Mergi la inceput

Deci poti sa ramii insarcinata ... imediat dupa ce nasti???

Vai ce super ar fi... sa mai fac un bebe imediat dupa...

Deci unde mincam? Venim la Bucuresti?

eu - Ina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rebiana27

Si poate faci vreo dragutza pentru Luca!!!

Poate fac o dragutza si un dragutz... asa impac pe toata lumea. - si pe mama-sa si pe tata-su`

eu - Ina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ina78

quote:
Originally posted by Rebiana27

Si poate faci vreo dragutza pentru Luca!!!

Poate fac o dragutza si un dragutz... asa impac pe toata lumea. - si pe mama-sa si pe tata-su`

eu - Ina

Asta ar fi ideal!!! Eu ca sa ma impac si pe mine tre' sa ma pun pe treaba (peste ceva timp, insa) sa fac si-o fetita ca tare imi doresc!
Imediat dupa nastere bebe 2... e greu (!!!) probabil ca si fain cand sunt mai mari copiii dar greu al naibii daca n-ai ajutor (asa ca mine). Si eu vreau bb 2 la diferenta mica de varsta... da' mai vedem!

Ioana intre Fieni si Bucuresti sunt vreo-suta de km deci cam o ora si jumatate... dar sotu' din dotare e la seviciu cu tot cu masina ca, mai stii, poate chiar veneam ca nemancata, ca mi-a placut tare mult reteta de cartofi cu carnaciori si alte alea... musai s-o fac si eu... intr-o zi cand n-o mai fi lenea pe mine cat casa si Luca o trece de la concert live la un mic recital, macar.

Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

sper sa fie bine pana la urma.Imi mai doresc un bebe,poate doi,asta clar dar nu in conditiile astea.Este riscul destul de mare.Nu pot sa imi dau seama cum este operatia facuta pe uter.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput