Vrem sa ne schimbam Solenza noastra, veche de 2 ani jumate... nu o mai suportam, scartaie, tziuie si trancane...
Bani avem maxim 15.000 euro - nu vrem o masina mare, berlina... ci una care sa faca fata unei familii de 3 persoane, care merge in concediu de 2-3 ori pe an (mare, munte, weekend-uri la munte cateodata), portbagaj rezonabil, motor 1.4, 1.6...
Voi ce aveti si imi recomandati pentru cerintele mele...
Si sa va zic ce am gasit eu a fi mai rezonabil: VW golf V 1.4 (15.000 euro) merita? Ford Fusion motorina, 1.6 (15.000 euro) merita? Opel Corsa benzina, 1.4 (13.800 euro)???
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.
La fel zic si eu, Golf.
Ioana
13+
burtica
quote:
Originally posted by numeioana
La fel zic si eu, Golf.
Ioana
13+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
dintre toate masinile care leai scris singurele masini e VW si opel , glumesc
dar iti recomand VW
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Multumesc, si noi tot la VW ne-am hotarat... am mers la reprezentanta...am discutat, am luat oferta ne ajunge fix 15.000 euro cu toate dotarile care ne trebuie! Ultimul lucru care m-a determinat spre hotarare e ca-i fabricat in Germania, exact la el acasa! Lucrul nemtesc e sfant, deocamdata!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.