Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

OK Roxxy am primit apelul tau! Eu pot sa stau pana la 6.30 dar avem timp de cumparat cate ceva pt bebei nu?!Sigur nu ma voi putea abtine

26+ ANDREI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

dany26, roxxy voi la fara noi? doar in patru?? Si noi vrem!

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Pai pussi poti veni daca vreisorry....poate peste cateva sute de ani...va aparea la noi pe Planeta Pamant "teleportarea"

26+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pussi, urca-te in avion si vino si tu cu noi la . Vad ca esti din Timisoara. Sau vrei sa venim eu si cu Dany la tine?
Matei e deja fericit ca se intalneste cu Andrei. Le-ar prinde bine si doua tipe la intalnire. Matei cu Sabina si Andrei cu Ana. Ce zici?

Mergi la inceput

Pai nici eu nu ma pot abtine de la cumparaturi pt bebe. Eu nu am spus nimanui ca am deja jumatate de sac de hainute cumparate. Ai mei cred in babismele ca nu e bine sa cumperi nimic inainte de nastere. De aceea nu le-am spus, ca sa scap de gura lor. Si e asa de bine...
M-ai convins. Mergem sa cumparam. macar un costumas, ca sa fie baietii frumosi cand se intalnesc cu fetele lui Pussi .

quote:
Originally posted by dany26

OK Roxxy am primit apelul tau! Eu pot sa stau pana la 6.30 dar avem timp de cumparat cate ceva pt bebei nu?!Sigur nu ma voi putea abtine

26+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

pe mine iarasi nu ma baga nimeni in seama...........
cred ca renunt......

ENI 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Matei, Andrei ne pare rau, dar nu putem veni in timp util! Ne-am apucat de mutat mobila in burta la mami. Dar va asteptam pe voi la TM cand e totul aranjat afara, ca in bazin nu incapem toti 4! Si pana atunci poate ne cumpara si noua cineva haine .. ca acum suntem sexoase rau, cu si despuiate, si nu se cade chiar de la prima intalnire!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Eni, mii de scuze. Dar eu si Dany avem treburi importante. Incercam sa le agatam pe Sabina si Ana pentru Matei si Andrei .
Lasand gluma la o parte, eu zic ca ai luat super bine pana acum. La mine acum cantarului bate deja spre 10 kilograme. iti spun sincer ca nu mananc exagerat, insa parca ma ingras si din aer. Mama mea a avut o burtica super mica, de se intreba toata lumea daca e insarcinata, iar eu am avut 3.500 kg. Deci stai linistita, e super bine cat ai luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:

Si pana atunci poate ne cumpara si noua cineva haine .. ca acum suntem sexoase rau, cu si despuiate, si nu se cade chiar de la prima intalnire!

PUSSI 23+ SABINA ELENA & [b]ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

pussi - hai ca m-ai facut sa rad ....sunteti tari toate trei..

Dana 23+ Luca-Rares

http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Mergi la inceput

quote:

Matei, Andrei ne pare rau, dar nu putem veni in timp util! Ne-am apucat de mutat mobila in burta la mami. Dar va asteptam pe voi la TM cand e totul aranjat afara, ca in bazin nu incapem toti 4! Si pana atunci poate ne cumpara si noua cineva haine .. ca acum suntem sexoase rau, cu si despuiate, si nu se cade chiar de la prima intalnire!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

pussi....Mai stii poate venim si Andrei si Matei ca vorba aia 2 gemene asa frumoase nu sunt de ratat nu-i asa Roxxy?!

26+ ANDREI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany2007

quote:

Si pana atunci poate ne cumpara si noua cineva haine .. ca acum suntem sexoase rau, cu si despuiate, si nu se cade chiar de la prima intalnire!

PUSSI 23+ SABINA ELENA & [b]ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

pussi - hai ca m-ai facut sa rad ....sunteti tari toate trei..

Dana 23+ Luca-Rares

http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Pai dany2007_hai tu nu vii???ca esti in Buc nu?!

26+ ANDREI

Mergi la inceput