Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, mi se pare f cald azi. Mi s-a luat de trasnpiratia asta in abundenta. Sunt si super plictisita. Ma gandesc ca o sa ajung uda toata la dr ginecolog. Eu stau in Tei si tb sa ajung la Maternitatea Bucur. O sa iau taxiul, insa astia nu deschid aerul conditionat ca sa nu consume. Cand ma gandesc ca plec exact pe caldura de foc, la 15.30.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

BB, te asteptam cu vesti bune.

Ellis26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Roxxy80...si celelate fete din Buc. care mai vor hainutze...la preturi acceptabile si foarte variate si dragutze...va recomand si Magazinul Victoria la et 3 parca....

BB sa vii cu vesti buuunee!!!!!

26+ ANDREI

Mergi la inceput

Dany, o sa incerc sa ajung azi, dupa dr ginecolog, prin magazinul Victoria. Nu am mai fost de ani de zile pe acolo. Chiar sunt curioasa cum mai arata magazinul.

Mergi la inceput

Ce tare eu am sv aici f f aproape pote ne vedem un pic ce zici???????
Stau la sv pana la 6!

26+ ANDREI

Mergi la inceput

Dany, unde ai serviciul? Langa magazinul Victoria? Ar fi super sa ne intalnim. Eu la 16.30 am programare. De obicei intru cu jumatate de ora intarziere. Vrei sa ne intalnim?

Mergi la inceput

Da il am la 2 minute cam asa...Pai iti dau nr meu de mobil pe PM (da-mi un apel)si imi dai apel cand esti in fata magazinului ok?!Dar sa stii ca eu nu cred ca cumoar nimic ca am luat sapt trecuta 2 lucrusoare de acolo si deja am primit obs de la colegi si parintica cica "asa devreme?!"
Oricum daca te razgandesti nu e nici o pb!Sper sa pot pleca de la sv!Daca nu pot pleca....iti dau un mesaj!

Ei, fetelor mai vine cineva?????????

26+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

salutare. am observat ca trageti tare cu masuratorile asa ca m-am hotarat sa ma masor si eu.am in talie(in jurul buricului) 84 cm. oare e bine atat? eu am pus 6-7 kg.cred ca aici stau bine....

ENI 26+

Mergi la inceput

Pai nu trebuie sa mergem neaparat la cumparaturi. Poate mergem la un suc sa stam la taclale. Ce zici? Iti dau acum un apel ca sa retii nr meu de mobil. In cazul in care nu intru pana la 17.30 la control, te anunt ca sa nu stai dupa mine. In general nu se intampla sa intru atat de tarziu, dar cine stie ce se poate intampla. De la dr eu voi lua un taxi si sper sa nu fac decat vreo 20 de minute. Tinem legatura.
Fetelor, nu mai vrea nimeni sa ni se alature?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

dany26, roxxy voi la fara noi? doar in patru?? Si noi vrem!

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput