* Aspirante optimiste > 20 Ani (141) *

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neata fetele.....ce faceti?
va multumesc ca v-atii gandit la mine in ziua asta asa de speciala pt mine si sotul meu...
maria... nu mai fi suparata...poate o fi un semn bun ca a mai crescut putin TB...eu zic sa mai faci un test daca vezi ca nu vine saptamana viitoare ciclul...eu iti tin pumniii sa apara cele 2 liniute
crengu nu mai fi nici tu suparata...sa nu va prind ca va bagati in butoiul cu suparare...ca ...asa vin dupa voi...vreti bataita cumva?
baby...ma bucur ca esti mai bine...si nu mai esi suparata...ma voi ruga pt tine sa vina bebe cat mai curand...
alina...ma bucur ca te-a scos sotul pe undeva sa uiti toate cele ce s-a petrecut ieri...numai bine tie si lu bebe

19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Irene, stii ca-mi esti tare draga.
La inceput nu am avut nimic, pana mi-a zis Elara ca nici ea n-are.
Apoi, parca ma dureau sanii si aveam o presimtire, pana acum cand toate au disparut.
Cred ca ne putem autosugestiona la greu cu semnele astea.
Sa vedem acum care au fost bune: primele, pana sa vad testul negativ, sau astea de acum ( adica nimic), de dupa test.
Mai astept cateva zile, vorba ta, daca nu vine ..... dar tot sunt trista.
Nu voi mai face niciodata test inainte de a intarzia. Asta sa-mi fie lectie.
Am mai intrebat o colega careia i s-a pozitivat abia la 3 saptamani de la contact. Deci,..... fara teste inainte. Clar sa fie pentru mine.

Pozici
In asteptarea lui BB2
Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Gabitza...ma bucur ca esti optimista ....si cu dipozitie foarte buna......inca nu am apucat sa sarbatorim...mai pe seara cred ca vom iesi undeva....momentan cred ca vom bea doar cafeaua....

asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele
Baby te pupa mama
Maria si Crengu poate ati facut testele prea devreme ,la unele se pozitiveaza mai greu...noi va tinem pumnii.
Anca LA MULTI ANI!!!!!!!!! si tot inainte.
O zi buna la fete

anca 28+

Maria
poze

Mergi la inceput

fetele...deja sotul a reusit sa ma indispuna totul...nu tu pupici nu tu nimic...nu un la multi ani ....uite asa imi vine sa-i fac

asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput

anca..multumesc de urare...
poate faptul ca ma numesc tot anca...voi reusi sa ma molipsesc si eu de gravideala de la tine

asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

voicu_bebi, nu te supara pe el...sa stii ca barbatzii cam uita zilele astea, nu neaparat cu intentie....asa sunt ei, mai copilashi!
hai, nu fii suparata!!! atrage-i atentia si spune-i in gluma ca daca data viitoare mai uita, venim si noi toate cu la el!!!

http://tt.lilypie.com/A3w2p2.png

http://community.webshots.com/user/Gabitza1977?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

gabitza, multumesc de galerie. ce galerie frumoasa! asa sa fie si testul, sper! dar tare teama mi-e ca voi vedea doar o singura liniuta, ca deja m-am obisnuit!
crengu, sa stii ca asa este, la multe femei testele abia se pozitiveaza, poate si la tine este la fel. nu este necesar sa ai simptome, ca nici eu nu am niciunul. mi-as fi dorit, dar nu am.
rontzy, iti tin pumnii sa vezi II curand.
voicu bebi, pt aniversarea casatoriei!
fetelor, voi mai stiti ceva de blanche? mi-e dor de ea si n-o mai vad pe aici.
marryan, dar tu pe unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Fetelorpentru ca sunteti alaturi de mine. Crengu las ca iese testul pozitiv saptamana viitoare...
La mine stiu sigur ca nu are cum
Anca tu parca ai zis ca ai luat utrogestan. Stii cumva daca poate intarzia ciclul din cauza asta?

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Gabitza...nu asta m-as enerva...se complace asa pe el...stie ca azi facem un an.ca doar i-am zis aproape zi de zi...dar stii cum e te seaca pe creier...inteleg ca barbatii mai uita...trebuia sa ma duc eu la el sa ii fac vren semn ca el statea ca...sa nu zic eu ce animal

asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput