* Aspirante optimiste > 20 Ani (141) *

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

AAA si daca imi intarzie CM voi sti sigur ca e de la utrogestan....

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Stiu ca vorbesc de una singura, dar daca ma duc in dormitor sigur ma apuca asa ca mai bine vorbesc pe aici de una singura.
Voicu_bebi pentru aniversarea voastra inchin cu voi un pahar si sper sa petreceti o seara romantica si sa se lase cu burtica

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Cred ca am sa ma duc in pat si am sa revin un pic mai tarziu poate mai e cineva

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

maria nu mai fii trista!
bebi la multi ani pt aniversarea voastra!
aseara am disparut pt ca m-a luat sotu pe sus si m-a scos in mamaia sa uit de toate!
am ramas datoare cu niste raspunsuri:
dyanira sotul meu este nascut tot in 1980 dar in ianuarie iar eu sunt in septembrie!
irene eu nu am niciun fel de scugeri doar ca ma simt un pic mai umeda
va doresc o duminica placuta tuturor!
ne auzim maine dimineata!
!? saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Buna dimneata fetelor.
Si eu sunt un pic trista, am facut un test simplu si a iesit negativ, dar mai am o sansa daca nu vine CM zilele astea. Nu mai am parca chef de nimic, mai bine nu=l faceam. Nu am nici un semn , deci si la mine cred ca vor veni... va pup si va anunt daca am noutati.
La multi ani voicu bebi, si la restul fetelor cate un pup.

Pozici
In asteptarea lui BB2
Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Buna dimineata!!!

diaconmaria si crengu, imi pare tare rau...
as zice sa mai incercati peste vreo cateva zile din nou un test daca totusi intarzie cm-ul, desi stiu ca daca nu a iesit acum, oricum voi sunteti tristutze si nu mai aveti chef de asa ceva...
va pup mult si va imbratisez cu drag si stiu sigur ca pana la urma vom vedea toate cele II linutze, in curand!!!

voicu_bebi, LA MULTI ANI de aniversarea unui an de casnicie!!!

eu am inceput sa imi masor TB de putin timp si se pare temperatura mea este 36,9. Banuiesc ca asta trebuie sa fie cea corecta, de "negravi", ca sa zic asa! Oare cu cat creste in momentul in care ramai? Este o diferenta mare?

http://tt.lilypie.com/A3w2p2.png

http://community.webshots.com/user/Gabitza1977?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

buna dimineata fetelor! cred ca azi vom fi doar cateva fete pe aici.
baby r, ma rog pt tine sa fii bine si ca DD sa-ti aduca bebelusul mult visat cat mai repede posibil.
maria si crengu, atata timp cat nu vedeti rosu, mai exista sperante. sper sa nu mai vina CM pt 8 luni.
alina, multumesc pt raspuns. bine, nici eu nu am scurgeri, doar ca secretia care o aveam dupa ovulatie era mai vascoasa, iar acum, pt prima data, este mult mai subtire si am senzatia de umed. este exact ca atunci inainte de ovulatie. tu ca mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Multumesc gabitza de incurajari.
Temperatura va creste cu 3 liniute, adica pana la 37.02 in cazul tau, asta din cate stiu eu.
Eu nu mi-am luat niciodata temp. Mi se pare dificil , eu sar dimineata repede din pat sa plec la serviciu si nu cred ca as tine minte sa mi-o iau zilnic.
Maria, uite si de la mine un , asta ca sa ne incurajam una pe alta.
Aum sunt foarte trista , nu voi mai scrie cred nimic azi, dar va pup pe toate.
Poate maine va fi o zi mai frumoasa.

Pozici
In asteptarea lui BB2
Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

crengu, dar tu ai ceva simptome? si te rog sa mai intri, nu ne lasa singure pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

crengu, nu lasa tristetea sa te doboare... exact cum a spus Irene, pana nu vin uratzii, mai sunt ceva sperante. si chiar daca vin, trebuie sa speram la mai bine luna care urmeaza!!!
stiu ca e usor de dat sfaturi, mai ales ca si eu trec acum printr-o perioada grea aici in Austria si nu prea reusesc sa-mi revin, ceea ce nu face bine, ca bb nu se prinde in astfel de conditii... dar, poate, cine-stie, va veni totusi, ca sa ma faca sa uit de suparari...

irene, uite, deja facem galerie ca sa vina :

alina, ce mai faci, cum te simti azi?

voicu_bebi, sarbatoresti deja?

diaconmaria, uite o frumoasa!!!

http://tt.lilypie.com/A3w2p2.png

http://community.webshots.com/user/Gabitza1977?vhost=community

Mergi la inceput