Mamici de septembrie - octombrie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Sim, deci de maine astept sms. La orice ora. Iar ai gatit? Vezi ca de aceea ai contractii, acum am si eu de la statul in picioare si tot da BB cu capul la locul cu pricina.
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Te anunt eu daca e ceva. De gatit am gatit ca trebuie sa ma hranesc. Doar bb Stefan nu creste asa mare cu aer . Si sincer, imi era pofta de o ciorbita. Prea mult nu am stat in picioare pentru ca am stat pe scaun cat am curatat legumele, apoi le-am bagat la robot cateva secunde si gata. Vad ca acum mi-a mai trecut putin durerea de spate.

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Cecilia, am fost cam plimbareata weekendul asta, .

Maine ma duc si eu la control la doctor la 12, dar inainte am programata pedichiura-manichiura.

AdrianaOlimpia, succes la control!

Roxana, incearca un cub de gheata pt usturimi.

Intrebati de Urmy, eu parca imi amintesc ca zicea ca pleaca 2 saptamani pe la Galati sau Braila.

Mandarinutza 37+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ma duc sa pap struguri, mi-am adus aminte de ei.

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

Sim sigur nu ramai nenascuta!!
Eu stiu ca faza asta cu paturile a fost acum vreo luna. Era vorba de paturile mamicilor ; o tipa care a nascut in perioada aia, a spus ca le tineau si 6,7 zile pe mamici, fara nici un motiv de boala, asa ca... eu nu inteleg care-i faza. Dar sper sa nu mai fie si acum problema asta.
O intreb pe moasa maine, daca nu-l prind pe doctor!

Mih
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Maine ma duc si eu la analizele de secretie, la spital, si dupa aia la cele de sange la CMU.o sa plec pe la 6 jumate dimineata de-acasa...valeu:))

Sim, mi-au facut pofta de ciorbita.Am sa fac eu, sau mai bine dau comanda la mama.Ca mergem la ea maine seara.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

cica la cmu elias e cam 1350 naturala si 1900 cezariana....de euroi evident.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Sabina, e fain caruciorul acela. Eu l-am vazut chiar in Herastrau saptamana trecuta. Era al unui bebe englezoi, chiar ma miram ce carut supersonic, nu mai vazusem pana atunci. Si am mai vazut un carut simpatic in Plazza tot la niste straini, era cu 2 etaje - bebe statea fie sus sau jos (in locul cosului era un format de luna, in care puteai sa il pui pe bebe mai maricel).

Aoleu, sper sa nu avem parte de canicula prea multe zile, caci site-ul asta e tare bun, il stiu de cand ma uitam cu 2 saptamani inainte de nunta sa vad ce vreme o sa am.

Sim, si eu tot asa gatesc, stand pe scaun

Afibebe

Pentru bebelina la scos din spital eu am pregatite niste costumase intregi cu capse unul cu maneca lungu unul scurta si niste bodyuri, o sa ma orientez pe moment, dar daca o sa fie cald, cred ca e suficient maneca scurta.

Roxana, Teodoran scrisese de pudra pt bebelusi si ea a nascut la Giulesti, unde ma duc si eu si Cecilia. Eu pudra nu am luat inca - ma gandesc ca poate e vorba de Baneocin. Pentru beb la spital am pregatit pampers, servetele umede, bepanthen, baneocin si ulei de corp Sanosan.

Poze

Mergi la inceput

Tomasa, felicitari pentru finut!

Poze

Mergi la inceput

mai, eu nu stiu cu uleiul asta de corp.Eu n-am dat fata cu ulei, ca mi se parea ca nu respira pielea.Si acu, are pielea cam uscata, da cred ca seamana cu mine.
nu stiu ce sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Fetelor, legat de decalotare eu stiu trei cazuri in care s-a intervenit la spital, la trei varste total diferite. Sotul meu a fost decalotat la spital la 8 ani si nu a fost o experienta prea placuta, operatiunea in sine a fost destul de simpla, adica nu s-a actionat chirurgical, ci cu o sarmulita, sau ceva de genul asta, i-a desprins pielicica. Un alt caz, prietenul lui a fost operat de fimoza in armata, dupa ce prestase pentru prima data, asa nedecalotat, cu fimoza si s-a descurcat . Iar cazul cel mai recent, este cel al nepotelului sorei mele, care a fost operat la 3 ani pentru fimoza, cu anestezie totala. Si iar nu a fost prea placut pentru ca dupa operatie a pus manuta si s-a infectat, dar a trecut in cele din urma. Eu nu stiu cum e cel mai bine, sper din tot sufletul sa nu fie nevoie sa intervenim sub nici o forma. Greu si cu baieteii astia.
Roxana incearca sa te speli cu ceai de galbenele si apoi sa te dai cu unguent de galbenele, trebuie sa treaca.
Vad ca we asta a fost linistit. Ma bucur, dar cred ca saptamana viitoare o sa avem parte de actiune, nu gluma!
Va pup si va doresc o noapte usoara!

Carmen 32+ Andrei

Mergi la inceput