Mamici de septembrie - octombrie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 16
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
sim_stoian spune:
Mishuta, oare dr T asista la nastere si la CMU-Elias?
Sim 37+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Daca nu uiti, te rog, intreaba-l. Sunt curioasa cat mai e o nastere la CMU-Elias daca asista si acolo. Sau macar intreaba-l care e treaba cu paturile.
Sim 37+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
mishuta spune:
Sa stii ca si eu vroiam sa-l intreb de asta( despre paturi libere), sper sa am timp maine, ca el in spital e si mai grabit. Preturile de la Cmu le poti afla de pe site-ul lor, eu le-am vazut dar am uitat.
Mih 36+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Sabina, bine ca pui AC, ai scapat de o grija. Cu invelitul e mai greu cand sta in scaunul de masina, asa ca o sa ii pun ceva cu maneca lunga peste body. Cum ziceam, am 2 variante, un costumas mai de bumbacel, si unul mai grosut (inclusiv o vestuta de rezerva). Plus scufite si caciulite. Ne orientam atunci, mama le va aduce pe toate.
Legat de decalotare, ceea ce m-a convins ca e oricum inutila, este ca aproape la toti baieteii pe care ii stim (de varsta Alexandrei, sau finii mei amandoi) tot au ajuns sa fie nevoie sa se desprinda prin interventie, desi mamicile prestasera sarguincios la decalotare. Ca atare de ce sa il chinui atata timp degeaba. Cat despre viitor, o sa se faca ea operatiunea cand va fi cazul . Am mai zis eu o vorba si v-ati amuzat, cine credeti ca a decalotat sotii nostri (nici nu se stia pe vremea aia) si vad ca nu sunt plangeri pe aicea
si nici nu cred ca au ajuns prea multi la fimoze sau operatii.
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by mishuta
Sa stii ca si eu vroiam sa-l intreb de asta( despre paturi libere), sper sa am timp maine, ca el in spital e si mai grabit. Preturile de la Cmu le poti afla de pe site-ul lor, eu le-am vazut dar am uitat.
Mih36+
![](radtare.gif)
Sim
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Daca ai cand sa il intrebi, bine. Daca nu, vad eu cand o sa il sun ca nasc. Eu nu sunt lamurita pentru cine nu au locuri: mamici sau bebei? Ca as plati rezerva daca e ceva si stau cu bb. Nenascuta nu raman.
Sim 37+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Adrianaolimpia, bine ai revenit. La 37 de sapt se face analiza secretiei si cultura. Eu nasc la Municipal cu Badiu, dar natural. Te rog da detalii ce anume te intereseaza. Vezi ca Tomasa naste tot cu Radoi si tot cezariana, si este la al 2lea BB, sigur stie sa iti dea mult mai multe detalii. Dar daca te pot ajuta si eu cu ceva sa imi spui. Cand vii in Bucuresti? Ma gandesc ca inainte de cezariana cu ceva timp.
Cecilia, tie ti-au cerut pudra la spital? Ca acum este un curent cum ca nu e voie sa dai cu pudra la BBlusi ca nu le face bine sa o inhaleze (desi mama asa m-a pudrat si uite ca nu am nici un astm).
Luy, acum ma intelegi? Ca ma tot certai cand aveam eu elanuri din astea. Acum am lasat-o mai moale, uite numai cat am prajit pestele m-au luat niste dureri jos de abia respir. Acum stau ca plosnita si astept sa ma lase.
Moldoveanca, pentru ce iti trebuie tie ceaiul ala?
Danuta, eu am spalat rufele la 60 de grade - cele albe, ale caror culori nu ieseau, sau al caror material suporta. Restul la 40 de grade.
Sim, deci de maine astept sms. La orice ora. Iar ai gatit? Vezi ca de aceea ai contractii, acum am si eu de la statul in picioare si tot da BB cu capul la locul cu pricina.
Afibebe
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)