Mamici de septembrie - octombrie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 22
Annisia spune:
Lia, ce haioasa esti... Hai fata la o barfa, ca tu nu ai chef sa nasti amu... Ia spune aici ce mai simti??? Cum e cu contractiile? Sunt suportabile?
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
prisi spune:
buna dragutelor
sunteti niste harnicute nu am citit de ieri si am o gramada de recuperat, in rest dormit prost, azi am fost la ceva cumparaturi de dimineata, dupa care am dus masinile la spalat, acum am mancat si ma apuc sa recuperez
poze
37+ Miruna
Lia_B spune:
chiar remarcam si eu ca am niste contractii foarte finute. cred ca acasa langa sotz se estompeaza durerea. eu pot sa le compar cu cele de anul trecut de pe vremea asta cand eram la spital la Focsani cu alte mamici care se vaicareau in legea lor si atunci simteam si eu ca mor de durere.
aproape ca nici nu le simt, mi-e si greu sa le cronometrez!
Lia, 37+
Annisia spune:
Prisi, prisi... lasa recuperatul ca pierzi faza zilei!!! Naste Lia!!!! Uite-te aici, ca citesti tu apoi...
Am eu un exemplu aici, dar e trist si nu e momentul...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
devylla spune:
Bun,Merci Annisia,deabia astept sa fac maine.Lipia o face al meu...el e bucatarul in ale coacerii.Yo ma ocup de umplutura.Vin cu impresii dupa ce pap.Merci de ponturi,am sa incerc cu amandoua variante de sos.
Lia..chiar cum sunt dureriile?
Sabina Y. 36+
japonia prin ochii unui amator
Sabina spune:
annisia, m-ai omorat cu retele alea.Imi ploua in gura.Noroc ca suntem diseara invitati la masa:-)))
Nana, chimen si anason.Si poti sa bei si inainte sa nasti.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Lia_B spune:
da, parca e o nastere in direct! numai ca o parte va fi totusi la spital.
oricum e mai bine asa, trece timpul si durerea mai usor.
cum e durerea am scris un pic mai sus.
Lia, 37+
Annisia spune:
Sabinutza, pai suna domne la pretini si fa o comanda serioasa. Ce Dumnezeului, doar esti ditamai omul gravid! Sper ca nu te tin toata seara pe mizilicuri... Trebe sa balotezi consistent... Daca le-a trebuit sa te invite la masa...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
rodicamaries spune:
Lia, hai ca te bombardam cu intrebari...
simti ca a coborat mai jos ca de obicei?
nu te necaji ca nu ai implinit inca 38 saptamani, inseamna ca ea e dezvoltata normal daca se pregateste de iesire.
Mult curaj...
Asa creste puiul meu
Rodica 35+
poze la 8 luni
AMR 4 sapt