Mamici de septembrie - octombrie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Lia_B

Annisia toate sunt pregatite altfel nu stateam eu asa.
am si fisa de internare scrisa, am facut si analiyele inainte de cezariana, numai sa ma duca sotzu (asta daca nu lesina intre timp). stau la 10 min de spital.eu sunt gata, bebelina o fi???
Lia, 37+
Lia, Doamne ajuta! nastere usoara !Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

trbuie sa va spun ca ieri am gresit. am baut ceai de anason,chimion si fenicul, o canuta. mi-a fost pofta sa incerc. asta sa fie oare cauza declansarii durerilor?

Lia, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

unde e spitalul ala cu net, Lia?
:)))))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Reteta de mamaliga cu toate cele e de mancat si nu face mai rau, nu e de dres matzele cu ea...

In alta ordine de idei, la mine la spital cereau toate cele spuse anterior pentru internare. L-am intrebat pe docotr si mi-a spus ca pot veni initial doar cu buletinul. Probabil ca restul sunt pentru inmatriculare bebe in circulatie...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu am baut ceai din asta si n-am nimica:)))
stai tu calma.F bine ca l-ai baut, pt laptic.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Roxana, luni se recolteaza pana la ora 15 anticorpii aia.
daca te duci dimineata, sa stii ca-ti da rezultatul si dupa ora 14.Eventual sa platesti o mica taxa.

numai lunea recolteza pentru anticorpi?ca sigur trebuie sa fac si eu, ca am avut nevoie si la sarcina trecuta, dar am uitat sa-l intreb acum pe Suciu si nici el nu mi-a zis.Trebuia sa merg azi la el si cand sa plecam ni s-a stricat masina, asa ca m-am reprogramat pe luni seara,si probabil atunci o sa-mi dea trimitere.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nu e Lia niciun ceai, stai linistita. pur si simplu acu vrea bebelina sa iasa la lumina!!!! Ce te invidiez gagici... O sa-ti vezi printesa in cateva ore... Eu mai am o luna de asteptata la print, ca pentru printesa ohoho cativa anisori...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Se joaca bb Stefan cu nervii tai, Sim! Are personalitate baiatul…hehehe!!!
Da, Sabina, asa mare mi s-a parut bebele….Eu am carucior tot Graco, Mirage parka ii spune, nu e f mare!
Afibebe, draga de tine, te simti mai bine! Hai ca mai ai asa putin pana iti tii puiul in brate!
Nana, Devyla, leneveala placuta!
Annisia, si eu ador mancarica descrisa de tine. Yamiiiiiiii!!!
Oau, Lia, baftaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Nastere usoara!

Gabriela 35+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Sabina, Sabina, cum e cu ceaiul ala ptr laptic, se bea inainte sau dupa nastere?
Si ce contine ceaiul respectiv ca ma intereseaza si pe moi!

Nana, 36+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

cred ca in orice spital unde un sotz se ocupa de partea IT din spital.
in cazul nostru,undeva mai departe de civilizatie, la Tecuci. Urata zona, sper sa plecam curand de aici.

Lia, 37+

Mergi la inceput