Din ce motiv v-ati casatorit?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

de ce m-am casatorit?
Din dragoste. Dragoste d'aia chioara, de nu mai vedeam pe unde merg, calcam in gropi si zimbeam aiurea.

Cind si daca o sa treaca dragostea, atunci o sa treaca si casnicia.
Nu consider ca exista vreun argument pe lumea asta - calitate personala sau calcul de profitabilitate, sau orice altceva - care sa ma poata tine nevasta cuiva pe care nu-l iubesc sau care nu ma iubeste dincolo de toate farfuriile sparte intre noi.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Din dragoste. Si acum, dupa 8 ani, il iubesc la fel de mult, ba chiar si mai mult. Are calitatile pe care le admir la un barbat, eu sot minunat si un tata nemaipomenit de bun. La inceput nu castiga cine stie ce, dar acum avem (aproape) tot ce ne dorim si le-am facut impreuna. Daca e creier, dorinta de munca si chibzuiala, banii se castiga.
Casnicia ne prieste.

Va doresc tuturor acelasi lucru !

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen-aneta spune:

tin sa spun ca eu m-am casatorit din dragoste,desi urma sa am un copil,toti spuneau ca o fac din cauza asta.sincer nu m-a interesat ce zicea lumea ca doar de asta are gura,nu?in viata mea tot ce mai lipsea era acest ingeras.acum sunt foarte fericita alaturi de sotul si fiica mea.VOI DIN CE MOTIV V-ATI CASATORIT?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Din dragoste.A fost ceva...superb.Au trecut 13 ani..asa repede?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Si noi tot din dragoste ne-am casatorit. Am fost prieteni 6 ani de zile, unul am si locuit impreuna, dupa care ne-am casatorit. Si sa stii ca nu am simtit nici o diferenta in relatia noastra dupa casatorie. Si nici nu vad de ce ar fi vreuna, ca doar nu ti se schimba viata din cauza unei hartii care certifica faptul ca sunteti casatoriti. Avem 8 ani de cand suntem casatoriti si suntem tot indragostiti unul de celalalt, sentimentul fiind chiar mai profund pe masura ce trece timpul.
Treaba cu casatoria ca sa scape de tatal rau nu imi e clara. Eu o vad cu schimbarea unui "stapan" cu altul. Atunci unde e libertatea cautata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

si noi tot din dragoste ... la prima vedere. a fost ceva ... de fapt inca este. ne-am fi casatorit din prima zi, 29 noiembrie 2003. am asteptat luna februarie sa vina tata de peste mari si tari. a venit, era sa faca infarct ... dar n-a facut ... prin aprilie s-au cunoscut si ai mei cu ai lui, au inceput sa "comenteze" ca sa mai asteptam, ca nu e cazul inca de nunta, de parca stiau ei. pana la urma am concluzionat ca facem nunta in anul ala ... adica 2004. la sfarsitul lui aprilie a murit mama tatalui meu. durere mare (pt el) asa ca nu s-a mai pus pb de nunta. prin decembrie ne-am gandit noi ca vrem sa mergem la primarie dom'le, asa ca de sarbatori i-am anuntat pe-ai mei, pe-ai lui ... si pe 29 ianuarie 2005 eram la sfatul popular. tata si la 2 zile de la cununie ne zicea ca avem 72 de ore la dispozitie in caz ca ne razgandim si vrem sa anulam casatoria. pe 25 septembrie 2005 am incins si-o nunta ... s-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea mea.
epilog:
pe 12 martie 2007 a venit barza si ni l-a adus pe matei, iar pe 20 mai 2007 dantuiram la botez.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulian1969g spune:

quote:
Originally posted by ioanaradu
... tata si la 2 zile de la cununie ne zicea ca avem 72 de ore la dispozitie in caz ca ne razgandim si vrem sa anulam casatoria.

Asta e tare de tot !!! Se pare ca era extrem de stresat taticul tau !!! De ce crezi ca avea temeri ?!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichi16 spune:

M-am casatorit pentru ca am crezut ca el e potrivit pentru mine, dar si in ciuda faptului ca unii ma impingeau de la spate iar altii ma intrebau de ce ma grabesc asa.
Am fost nevoita sa fac ultimul an de facultate in Sibiu, unde veneam numai in sesiune, si asa se face ca in ultima sesiune am stat impreuna cu 3 colege la sotul meu in gazda. Ne-am inteles bine dar eu am plecat acasa dupa sesiune. Stabilisem ca mergem la mare impreuna si daca nu trageam eu de el nu se intampla.Dupa aceea ne mai vedeam in weekenduri, ba mai veneam eu la Sibiu, ba mai venea el la Brasov, unde are un frate. Niciodata nu statea la mine, pentru ca mama ar fi turbat. Peste un an mi-a propus sa ma mut impreuna cu el si a venit acasa la ai mei sa le faca propunerea. Mama nici nu vroia sa auda, mi-a spus ca merg la el numai maritata (ca ce zice lumea?). Si desi el nu era prea convins ca vrea casatorie, ne-am pus ambitia si am facut-o.S-a intamplat in august 2001 si suntem si acum impreuna si fericiti si speram sa fim asa pana la adanci batraneti. Avem un baietel de 2 ani si 8 luni si muncim la o surioara si nu putem sta unul fara celalalt. In ciuda faptului ca multi nu ne dadeau prea mult timp impreuna, acum ne admira pentru ce am realizat impreuna (chiar si mama).

Daca stau sa ma uit in urma la momentul in care am luat decizia de a ma casatori cu el, desi persoanele apropiate mie erau impotriva, trebuia sa-mi schimb locul de munca, trebuia sa ma mut in alt oras unde nu cunosteam pe nimeni, a fost mai greu in balanta faptul ca, nu stiu daca deja il iubeam, dar ma simteam extrem de bine cand eram cu el. Si la fel suntem si acum, nu ducem o viata siropoasa in schimb ne tachinam tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

quote:
Originally posted by iulian1969g

quote:
Originally posted by ioanaradu
... tata si la 2 zile de la cununie ne zicea ca avem 72 de ore la dispozitie in caz ca ne razgandim si vrem sa anulam casatoria.

Asta e tare de tot !!! Se pare ca era extrem de stresat taticul tau !!! De ce crezi ca avea temeri ?!...

pai el era convins ca nu avusesem timp sa ne cunoastem si ca mai bine era sa asteptam.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielursus spune:

Sunt nou pe forum si e f interesant. Am vazut oameni de care zici ca nici nu se cunosc in lume si cand au ocazia o fac cu mare foc. Crezi ca nu le-ar strica casatoria tot gheseftul? Nu sunt casatorit si sunt trist cand vad atata nefericire. Poate ca casatoria e moartea dragostei si atunci cei ce intra fara dragoste, sunt mai castigati. In orice caz, un minim este ca omul de langa tine sa traiasca in aceeasi lume cu tine.

Mergi la inceput