Din ce motiv v-ati casatorit?

Din ce motiv v-ati casatorit? | Autor: iulian1969g

Link direct la acest mesaj

Am intalnit pe cineva care mi-a marturisit ca s-a maritat din... frica!

Adica i-a fost frica de taica-sau - o tinea din scurt -, si atunci, ca sa iasa de sub autoritatea tatalui, s-a maritat cat mai repede!

"Primul care ma cere de sotie, cu ala ma marit!", asa s-a hotarat sa faca fata!

Si asa a si facut!!

Cum a cerut-o un baiat in casatorie, s-a maritat imediat cu el!!!

Dar tu il iubeai?! Erai indragostita de el?! Eu n-as putea sa ma insor c-o fata fara sa fiu indragostit de ea, fara s-o iubesc!

"Eheeei!... Multe femei procedeaza asa, sa stii! Se marita din frica de tata, sau de frica altcuiva, sau din diverse motive, numai din dragoste de baiat nu! Daca-ai stii tu cate femei procedeaza asa!!!...", asa mi-a spus...

Eu m-am mirat foarte mult, dar ea m-a considerat naiv...

De aceea m-am gandit sa va intreb:

Voi din ce motiv v-ati casatorit?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Din dragoste patologica... Intre timp m-am maturizat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulian1969g spune:

quote:
Originally posted by akella

Din dragoste patologica... Intre timp m-am maturizat...

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.

http://community.webshots.com/user/miana_dragnea

Si pe tine nu te-a ucis, deci te-ai maturizat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

E trist....
Asta depinde de educatie. Eu am avut o bunica ft ft draguta, haioasa si hotarata care mi-a explicat mai multe chestii de viata. In nici un caz sa ma marit devreme sau sa fiu sclava ciuva..si a gasit si pe cine sa invete.Dar , mi-a spus si cum ar trebui sa ma port, sa mai cedez si eu..etc

Cateodata imi imaginez si eu o pasiune, o cerere in casatorie ca in filme. Noi ne-am cunoscut in primul an de fac, am stat impreuna, eram ft bine asa si nu ne doream casatoria. Parintii s-au intalnit dupa cativa ani sa se cunoasca si ei, si au planuit nunta. Noi eram ft speriati, si aveam si de ce, avand in vedere ce a urmat....nu a mers.

Parintii sunt tristi acum dar se inteleg inca intre ei ft bine si sunt toti oameni de treaba, cu copii cam independenti.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zepellina
Noi ne-am cunoscut in primul an de fac, am stat impreuna, eram ft bine asa si nu ne doream casatoria. Parintii s-au intalnit dupa cativa ani sa se cunoasca si ei, si au planuit nunta. Noi eram ft speriati, si aveam si de ce, avand in vedere ce a urmat....nu a mers.

Nu prea inteleg ceva...

Daca va intelegeati foarte bine cand nu erati casatoriti, de ce nu v-ati mai inteles dupa casatorie? Nu erati aceiasi oameni?

De ce dupa oficializarea relatiei voastre nu v-ati mai inteles? Poti sa ma ajuti sa inteleg?

Am mai auzit si prin alte parti ca erau numai "lapte si miere" necasatoriti, dar dupa casatorie au devenit "lacrimi si fiere"...

Eu nu inteleg. Nu sunt aceiasi oameni? Cum de se inrautateste relatia dintre ei atat de mult incat nu mai pot sta impreuna?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

La noi e invers..Dupa casatorie am devenit si eu mai buna, blanda si dulce..ma rog, atata cat pot
Cand il vad ca imi da zilnic motive sa fiu asa, mi-e mai drag ca la inceput...

Acum, ca sa nu sune prea siropos...Ne-am casatorit dupa 30 de ani, si am luat decizia si cu inima, si cu capul...si nu am gresit.In cazul nostru, in nici un caz de frica( eram deja oameni in toata firea si independenti)

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu m-am maritat din dragoste foarte mare, eram cu el de 8 ani, intr-un final ne-am hotarat sa ne casatorim, acum avem 2 ani de casatorie si ne intelegem si mai bine decat inainte, asa ca sunt si exceptii.
Dar si eu am auzit ca multi se schimba dupa casatorie si nici eu nu inteleg de ce, dar din pacate se intampla.....trist....

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nebunie temporara

Din love, speranta ca asa va fi macar si minim o mie de ani ... sa fim o familie, sa avem o bebica, sa ne respectam, ajutam, sustinem pana ... pana ne-a cam trecut , dupa vreo 7 ani

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Nebunie temporara

Din love, speranta ca asa va fi macar si minim o mie de ani ... sa fim o familie, sa avem o bebica, sa ne respectam, ajutam, sustinem pana ... pana ne-a cam trecut , dupa vreo 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Iulian,
nu exista garantii, asa ca fara ... viata merge doar si numai inainte !
Important e sa nu fie regrete, resentimente (ma rog, cu masura) si sa vedem mereu partea plina a paharului !
Sanatosi sa fim

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Iulian,
nu exista garantii, asa ca fara ... viata merge doar si numai inainte !
Important e sa nu fie regrete, resentimente (ma rog, cu masura) si sa vedem mereu partea plina a paharului !
Sanatosi sa fim

Multumesc de incurajare!

Mergi la inceput