Cluj rulz! - 72
Raspunsuri - Pagina 4
carrie spune:
salutare fetelor
in primul rand va multumesc din suflet de urari va doresc si voua tot binele din lume!
am avut niste zile tale pline, cu oarecare santier pe langa casa, ziua mea, si azi alte alergaturi!
MAriana multumesc frumos de telefon
ziua mea am serbat-o ieri la o cina romanntica sau semiromantica(fiind si Thea
)la Aroma si a fost tare fain, am mancat super bine.
Roxana stai linistita la cate ai pe cap era culmea sa-ti amintesti!relax
Daniela nici eu nu stiu nimik de dr CHira dar ii doresc multa sanatate bebelusului si asteptam vesti bune despre el!E bebelusul tau?ne rugam pentru el!
fetelor ma tarasc spre dus si nani, is tare obosita, azi Theodora n-o dormit de amiaza la Sofi a dormit ff putin, acuma au cazut la datorie ceea ce imi doresc si mie![]()
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
asi spune:
Buna dimineata!
Azi mergem dupa Razvan si sunt foarte fericita!Abia astept.
la toate si va doresc un we super.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
CristinaGoji spune:
Daniela - eu am auzit ca e foarte bun medicul. Tot el trebuia sa-l opereze pe baietelul unor prieteni de-ai mei. Din pacate bebelusul nu a ajuns la operatie. Pentru el a fost prea tarziu... In astfel de cazuri e important medicul, dar si credinta in Dumnezeu si increderea ca totul va fi bine.
Mult succes! Ma voi ruga pentru voi sa fie totul bine.
Mami
de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
rolo spune:
Cristiana, La Multi Ani si din partea mea cu scuzele de rigoare pentru intarziere. 
Offf, de fiecare data cand stau la calculator ma vede pitica pe radar si bazaie.
Va las si poate intru mai incolo, desi nu cred ca plec la socrii 
mama de Ileana Cosanzeana
http://community.webshots.com/user/ralucarusse
carrie spune:
Rolo
.v-am vazut pozele sunteti tare draguti!
galusca mea nu stiu ce are,de unde avea somnuri de 2-3 ore acuma le are in felii de 40'.partea buna e ca treaza e cuminte si rade non stop
Stanca cred ca nu mai puteti de dorul lui Razvan.pupici de la Thea!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
carrie spune:
fetelor am fost cu Thea la un Club nou dschis, Clubul lui MIky pe Sincai-mai jos de cofetaria Croco pe stradutza.e deschis de cateva zile si au optiune de baby sitting, adica ai undeva de mers doua ceasuri, lasi copilul acolo se joaca si e f fain.de sapt viitoare o sa aiba o tanti care va vorbi si-n engleza cu ei, o sa organizeze si petreceri.e curat, jucarii noi, si doamna patroana tanara si placuta.in plus e coregrafa profesionista si o sa iaba cursuri de dans modern din septembrie.noi o sa mergem.
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
ela77 spune:
buna fetele
am urgent nevoie de o bona pentru baietelul meu de 2 ani
nu stiti vreo agentie prin Cluj
va rog ajutati-ma
roxana1974 spune:
Gagici scriu greu copil stricat tastatura, care bate aiurea...puii mei!!! ...slaba miscare h m m m plec in concediuuuuuu de luni
iau laptop, poate scriu de acolo, relaxata... dc am net&timp&kef

Yagmur spune:
Roxana, concediu placut....sa te intorci super odihnita si vesela
Carrie, super ca s-a deschis un astfel de club.. poate asa mai ajuns si eu prin centru
Maine tragem o fuga la Tg. Mures sa ma vad cu o mamica de pe DC. Sper ca Luca sa fie cuminte si sa ne distram amandoi...
Eu sint la munca, n-am nici un chef.... dar ce sa-i fac..
Anky, diseara iesi la o plimbare prin Grigorescu? Oare ai plecat deja?
Weekend placut!!!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
Mirela72 spune:
Dragele mele din Cluj, va rog sa ma scuzati ca ma bag peste voi am nevoie de o informatie .
Ce stiti despre chirurgul Galea? Cat e de bun profesional? Ce fel de om e?
Urmeaza sa sufar o interventie chirurgicala si vreau sa aud mai multe despre acest domn doctor.
Multumesc anticipat!
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica