Cluj rulz! - 72

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela77 spune:

buna fetele
am mai trimis un mesaj dar nu stiu de ce nu apare
ma primiti si pe mine printre voi?
am nevoie de ajutor sa gasesc o bona pentru baietelul meu de 2 ani
daca stiti reo agentie in Cluj care se ocupa cu asa ceva dati-mi si mie adresa sau nr tel
am auzit ca e una pe str horea dar nu dau de ea si nici pe google nu gaseste nimic in cluj
va rog ajutati-ma ca sunt foarte presata de timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielalfun spune:

Cine stie sa-mi dea o recomandare a doctorului Chira din Cluj de la institutul inimii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

La multi ani fericiti Cristiana!

In concediu a fost totul la superlativ! Am fost la Bistrita- Colibita... ce mai, ne-am hotarat sa ne luam acolo o bucata de pamant sa ne facem o cabana... ne-am convins ca acolo e locul nostru!

E tarziu... vreau sa dorm, va mai scriu! Doar la orele astea pentru ca acum am timp si de mine! pusicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Cu intarziere... LA MULTI ANI!! Cristiana - sa ai parte pana la adanci batraneti de dragoste, prieteni, noroc, sanatate; pup si fetele cu aceasta ocazie
Sper sa apuc azi sa arunc si eu un ochi pe poze.... am avut un training 2 zile si am de recuperat cu treaba
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Nu stie nimeni sa-mi raspunda ?
Imi cer scuze ca va stric dispozitia LA MULTI ANI si din partea mea , dar maine va fi operat un bebe de catre acest doctor , avind o malformatie la inima de la nastere .
In speranta unui raspuns sa ne rugam cu totii la Doamne Doamne !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela77 spune:

buna fetelor
as avea nevoie urgent de o bona
nu stiti vreo agentie in cluj?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

nu-i problema de stricat dispozitia!
eu nu stiu chiar nimic si de aceea n-am raspuns. probabil ca e la fel si cu celelalte fete dar ... sa vedem.
tinem pumnii pentru maine, insotim de rugaciuni si s-auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Mai intai tre sa Cristianei si multe multe . Nu am mai intrat de un secol aici, drept pentru care mi-a scapat acest amanunt important ca era ziua ta si voi acolo sarbatoreati si eu nu am stiut, sa te pot felicita cum se cuvine. Iti urez draga Cristiana La multi ani! si multa sanatate si sa te bucuri de familia ta si ei sa se bucure de tine!!!

Acasa internetul imi merge tot in suturi iar eu ajung si asa foarte tarziu. In plus cum ajung acasa doar asta fac: strang, spal si calc, de parca alta menire nici ca am! Abia astepty concediul care va incepe oficial pe 27 august!

Daniela, imi pare rau, nici eu nu stiu nimic de acest medic, nu am auzit de el pana acum. Tin pumnii ca totul sa fie ok si sanatate multa bebelusului. Doamen Ajuta!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

LA MULTI ANI CRISTIANA

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor !

Mergi la inceput