Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving
Raspunsuri - Pagina 34
Ira spune:
Saluty, fetelor, Selena, nu stiu sa-ti raspund da' stiu sa te pup
.
Io voiam sa va scriu daca aveti chef sa veniti la spectacol, se poate si cu copiii :
Grupul meu bestial de cei mai tari quebecoisi din Canada
:
Kitchen Party :
2007-10-12 - 20:00 Side Door Coffee House
St. David's Parish Hall, 12450 Gascon, Pierrefonds (Quebec)
Nu stiu daca va costa biletul, sau daca va costa nu va fi mai mult de 10$.
Ca nu cantam numa' noi.
Io am o pasarica si nu renunt : Simona, ai gasit aparatul foto ? Ai primit vesti de la vreunul din noi care s-a incurcat in borcane la betie si a facut foto cu aparatul tau ?
mQQm, mmmmmmmmsexyyyyyyyyyyy
, vezi ca ti-am trimis mail cu peanu' gratis, e o doamna din Mtl care vrea sa dea, e in stare ok, cere ceva reconditionare, da' la pretul asta era inevitabil.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
pitilache spune:
Nu cred sa aibe legatura PM-ul cu nr de mesaje postate. Tanelu, ai PM-ul activat si ti-am trimis deja mesaj cu detaliile pentru poze.
Selena incearca in profilul personal, pe acolo cred ca trebuie sa selectezi ceva ref la PM, eu nu mai tin minte exact cum l-am activat.
Tanelu si noua ne-a placut la www.parks.on.ca/village/home.htm" target="_blank">Upper Canada Village, ne-am oprit in drumul de intoarcere. Nici nu stiam ca-i asa de aproape de Montreal.
Ar fi un loc frumos pentru o eventuala intalnirea a Montrealezelor, intr-o sambata sau duminica cu soare! Ce ziceti de Halloween????
Va pup,
Roxana
Selena2002 spune:
Multumesc mult fetelor, banuiesc ca am reusit sa-l acctivez si eu, nu stiu de ce am retinut ca trebuie sa scriu ceva mesaje ca sa fie activat. Acu cine poate si are timp sa imi trimita si mie adresa sa vad pozele, va rog mult de tot.
Simonna spune:
Rox, tre sa te muti la Sezatoare pt intilnirea de halloween... :)
Ira, not for now, da' mai e lume pe la joburi, inca sper sa-mi regasesc pozele...
Mesdames, ce turistice sinteti! Bravos! Nu ca mine care-am vazut ceva locomotiva intr-un parc, in Gananoque, de-mi taia fiu-meu elanul la cel mai mic semn de extaz: aici am fost; si-aici am fost; am vazut asta; si-asta am vazut-o! Si eu, mama denaturata, ii tot ziceam ca bate cimpii si viseaza rau, ca-i prima data cind am fost, noi toti, in Gananoque... da' saracu' plod fusese, el singur, cu Roxana, dom'le, nu cu noi, in ajun, iar eu ii dadeam cu flit!
Pusi
S.
pitilache spune:
Simonna o sa-ti urmez sfatul pentru o intalnire! Oricum de cand cu intoarcerea de la 1000 de insule cred ca-i mai citit subiectul asta decat sezatoarea!!!
La Gananoque in parc a cazut Seba in apa... de aia o sa-l vedeti intr-o poza cu o patura in loc de pantaloni si cu tricou de imprumut... Si tot acolo s-a zgariat si Radu la mana!!!
Si eu sper sa gaseasca cineva aparatul foto... Asteptam vesti!
Pupi,
Roxana
Ira spune:
Simona, ce marca si cum arata aparatul foto, please ?
As vrea daca se poate sa pui o imagine clara cu el, link de pe vreun site. Merci.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
bebitzu spune:
fete dragi, problema cu camerele a fost cred numai in cazul celor de la parter care nu aveau balcon si unde geamul nu se putea deschide.
in camera noastra de exemplu, a fost fff frig peste noapte, umezeala din belsug si un miros de mucegai.sincer va spun, nu exagerez.camera a fost mica, geamul fiind inchis in permanenta este cred de inteles sa fi prins un pic de mucegai.
daca eram numai eu cu sotul meu nu ma impacientam;cu Mihnea insa, problema a fost pusa altfel.
in plus am avut ceva probleme la baie, curgea numai apa calda (uneori fierbinte).
daca am fi avut balcon, sincer eram in stare sa ma spal cu apa calda, insa asa au fost prea multe minusuri.se pare ca am fost noi mai ghinionisti.nu sunt mofturoasa din fire, dar acum chiar nu aveam cum sa trec peste toate astea.
Roxana, primit PM, multumesc mult
Podeanu spune:
Asa mi-au mers la suflet toate postarile voastre, mai ales a lui Cristina (mqqm) cu doctoria ptr suflet. Cam asa gindeam si eu adr nu am stiut sa ma, exprim asa frumos ca voi.
Roxana vreau si eu parola si ce-mi mai trebuie ca sa pun poze...
Si camera noastra a fost super, dar asta ptr ca mi-a suflat bebitzu ce sa cer la receptie. daca stiam ca de asta ai plecat, te luam la noi in camera..
Si mi-e tare dor de voi, deja..
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
pitilache spune:
Dana am trimis.
De abia astept sa mai vad poze. Insa tot pe ale Simonei le astept cu cea mai mare nerabdare!
Va pup,
Roxana