Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving
Raspunsuri - Pagina 29
pitilache spune:
Da, Nelia, ai dreptate, cu siguranta vor face mai mult decat daca ar fi singuri, asa ca.... Doamne ajuta!
Lemoni spune:
Fetele va doresc drum bun si distractie placuta , cu parere de rau va anunt ca de data asta nu pot sa fiu cu voi , consoarta trebuie sa stea la datorie, sa speram ca va distrati asa de bine si v-a deveni traditie.Asa ca sigur o sa am alta sansa sa va cunosc, pana atunci sanatate maxima si multa distractie sa va betiviti si pt mine.

columbiana spune:
Lemoni, pai ce faci, ma lasi singura de veterana pe acolo ![]()
AMR cite ceasuri....drum bun dragilor si Doamne-ajuta, fara accidente rutiere, fara hoteluri distruse
, fara betii cu scandal....
io zic ca merge si cu etichete, dar ar fi misto la supeu sa strigam condica (ca tot n-am ajuns eu la intilnirile de nspe ani de liceu si faculta:)) si ajunge sa ne reperam cine/ce/cu cine...
yeee, soare, chef, si intilneala 
http://www.floriinro.ro/
In der Kürze liegt die Würze
Ica 1975 spune:
Am intrat sa va urez tuturor drum bun, sa va distrati pe cinste si asteptam foto
Noi
cge spune:
Buna,
Eu va citesc de mult timp, de cand eram in Ro. Acum suntem in Montreal de 2 luni si un pic.(Oana si Lorelai stiu
)
Vreau sa ma spun ca imi place f. tare cum v-ati organizat si ca va urez "drum bun si distractie placuta". La urmatoarea intalnire, promitem sa ajungem si noi.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Ira spune:
Oaileu, ajunseram acasa da' io nu ma'ncumet sa va povestesc cum fuse. Intalnirile, mereu surprinzatoare, da, de data asta insa inca imi vine sa-mi dau 2 palme ca sa ma trezesc la veata de zi cu zi, maine incep serviciul. Si cand spun surprinzatoare - fac referinta chiar la toate punctele de vedere si la toate unghiurile din care poate fi privita o petrecere de 2 zile ca asta.
Am vrut si sa va rog sa ca spun ca nu vreau sa puneti poze explicite, nume, you-tube-uri cu vioara, etc. Merci si la mai BIS
.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
columbiana spune:
mey Ira, zi ca a fost misto, nu mai tine lumea in suspans
;
eu am participat doar o seara si m-am simtit foarte bine (mai ales dupa ce mi-au mers barbatii la culcare :))
fetele faine, prajiturile bune-bune, copii frumosi si talentati; apropo de talent, nu pun poze da de zis tot zic ca Ira a cintat superb, ca am sa merg sigur la concertele voastre vara viitoare, pacat ca am lasat-o singura cu vioara ei, si nici o voce n-a indraznit:)), dar oricum a fost tare frumos;
a doua zi croaziera, a meritat si asta, am sa pun poze cu peisaje, na
si fara oameni;
cunoscut (mai bine) doua fete misto: o Donia cu doi prunci frumosi tare, sa-i traiasca, o marucu al ei sotz cu care as fi stat la povesti o saptamina fara sa ne plictisim, in timp ce juniorii stricau betele de biliard:))....
trebuie sa mai spun ca 1000 de insule e un loc superb intre USA si Canada, unde o sa ne intoarcem sigur, care merita vizitat vara, mai in detaliu....am ramas cu gindul la castel, pe care l-am vazut doar de pe apa si la casele de vacanta superbe de pe ambele maluri sau de pe multimea de insule....a fost oricum o zi de toamna superba, numai buna de plimbari
asteptam biss-uri.......
Ira spune:
Ana, ii pare tare rau, chiar ma oftic ca n-am apucat sa vorb mai mult si ca a 2-a zi am fost pe croaziere diferite
. Tare mult mi-a placut palavrageala noastra de sambata seara, am descoperit niste fete minunate si niste copii adorabili. Am avut niste surprize enorm de placute.
In afara de asta....am fost multi ...si au fost prezente unele persoane care nu aveau legatura cu DC, de aceea nu ne-am putut omogeniza si distra impreuna, nici nu am facut cunostinta cu tota lumea, distractia a fost pe grupulete, in fine...daca veneam si eu cu pretenarii mei ar fi existat un grupulet in plus si le-as fi cantat numai lor, sac
.
Scuzati-ma, j'suis pas de bon humeur aujourd'hui, sper sa vina Simona cu vesti bune si cu pozele ei personale acasa.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
columbiana spune:
Irina, povestea aia m-a suparat si pe mine...mai bine sa o asteptam pe Simonna, poate are vesti bune, poate nu vrea s-o disecam public....
poze:
http://good-times.webshots.com/album/560976309YoPgvf
pitilache spune:
Hello, hello, si eu pe aici imi dreg vocea mai intai ca sa n-o pierd chiar de tot, dupa o noapte de cosmar.
Noi ne-am simtit tare bine si am repeta experienta, poate a doua oara o sa fie mai sparta gheata si o sa interactionam mai mult.
Am vazut copii, mai mici si mai mari, frumosi foc si mi-a facut mare placere sa-i recunosc pe multi din pozele vazute la sezatoare.
Am reusit s-o revad pe Almy dupa aproape 4 ani!!! De fapt ea este si cea care mi-a vorbit de sezatoare pentru prima data si asa am dat de voi!
Pupici lui Eleni!
Apoi, datorita pozelor puse de fete, am reusit sa le recunosc pe Denisam ,Nelia, Donia si Dana Podeanu. Inca o data pupici Denisei la frunte si sa ramana fara semne! Noroc cu Simonna care m-a tras de manaeca si asa am cunoscut-o si pe CataD a carei fetita dormea deja si nu am avut placerea s-o cunosc. Pe langa revederea celor pe care le stiam deja: Simonna,Ktrinel si Ira.
Sunt multe de povestit dar las asta pe seama celor care stau mai bine la intorsul condeiului. Doar sa zic ca-mi tare rau pentru aparatul foto al Simonnei si eu tot sper ca pana la urma sa-i fi dat de urma.
Inca o data un mare BRAVO Simonnei pentru idee si organizare, si tuturor participantilor pentru mobilizare.
Roxana