Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Corina, ti-am trimis linkul hotelului pe PM. Eu mi-s curioasa din fire, asa ca de-abia astept povestirile lui Orwell la tine la serviciu

Simona, pt. prietenii mei # I (cu baiatul de 11 ani), poti comanda 2 pui + 1 peste

See you all there

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Buna, ar putea sa-mi trimita si mie cineva adresa intalnelii pe PM ? Parca sunt in filmele cu prosti, ma intalnesc da< nu stiu unde. Eu nu o sa mai am timp sa intru saptamana asta, asa ca va zic ca abia astept sa ne videeeeeem !!!!!.

Merci!

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Khristin multumesc pentru pm. Intre timp am citit si cele 24 de pagini asteptand sa mi se usuce parul caci maine avem 'picture day' la serviciu (eu si copiii de scoala ca si fi-miu are picture day saptamana asta). Serviciul meu n-are legatura cu scoala, doar ca geme de nebuni in ultima vreme...

Confirmare:
1 camera
cat mai mare (3 adulti +1 copil) - 2 nopti
4 portii de pui

tinuta foarte casual, spre sloppy

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

fetelor va rog vreau si eu pm cu numele si adresa hotelului.

tinuta cat mai sexi :)

Album

sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ira si almo v-am trimis PM cu link-ul hotelului si adresa.

Roxana

Mergi la inceput

Simonna o mica corectura la meniu:

Prietenii Roxanei (bis): 2 adulti + Elena,14 ani + Paul,8 ani (Mtl)(1xpeste + 3 x pui)

Merci mult,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selena2002 spune:

Confirmam si noi doua nopti, 2 adulti si doi copii, 2 portii pui si una bucata peste.
Abia astept sa ne vedem si sper sa nu va incurc prea mult numele, ca de, de la o varsta te cam lasa memoria......

Mergi la inceput

Ati vazut ce vremefrumoasa se anunta? 27 de grade si sunny!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Wow! nici ca-mi vine sa cred ca mai sint citeva zile...

N-am facut rezervari nominal camera mare / camera mica, cereti camere mari la receptie cind ajungeti, zic eu. In ordinea sosirii :)) Poate nu se dau toate camerele mari instant :) Eu cind le-am zis ca mi-ar trebui fo 20 de camere mari din fo' 30 am fost aprobata, asa ca ma astept sa nu fie o problema.

M-am uitat pe lista, majoritatea a confirmat, am citeva semne de intrebare, Khristin, da-mi o mina de ajutor!

Ireen- ce maninca si re-confirmare
prietenii Khristin III si IV - ce maninca, presupun ca, daca Khristin n-a anulat cind a anulat pt. prieteni II, prieteni III si IV vin.

mQQm cum esti? Sper ca mai bine, stiu ca suna ca dracu sa scrii asta, da' I'm meaning it!
Prietenii tai vin, asa-i? Ca n-am confirmare pt ei...

Carmen77: voi ce mincati? Iar de venit veniti o noapte, asa-i?

Nelia - mi-ai confirmat ca nasii Tudorei vin, asa-i?

Incerc sa up-fdatez lista acum, aruncati un ochi, doi, ochelarii, daca e ceva de schimbat ziceti!

Pusi si PE CURIND! Yes!
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Simonna, da, vin! Si, te rog, daca nu e tirziu, trece la ei doi pui si unu peste. Da' peste afumat si/sau sarat nu au!?! Niste scrumbie din aia romaneasca, ca pe vremuri. Sau mai bine tziri din aia mici-mici... Ca asta mic e innebunit dupa asa ceva.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">31+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput