Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almo spune:

merci simona de raspuns,

deocamdata ramane doar o camera atunci daca tu spui ca fiecare camera are 2 paturi duble. pt masa de seara trece-ma si pe mine cu un peste si un pui. daca mai vine mama mea nu e f sigur. ma gandesc ca pt mancare nu e o problema sa comandam in plus la fata locului. sa inteleg ca masa va fi sambata seara la ora 7?

moni

Album

sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ziua buna, mesdames!
Pestele este talapia, ce-o mai fi si aia!, iar puiul este marinat. Noi stick to 2 peste si 1 pui. Acu' am o dilema, era o poezioara cretina pe net la un mom. dat, care se termina cu: patru ochi priveste / cred ca e doi peste... Cum o fi, dom'le , restul???
Am ridicat rezervarea la 31 de camere, 19 pt 2 nopti. Miercuri o sa socotesc cine ce-a comanfdat pt. mincare, pt doamnele care nu confirma nimic pina atunci: o sa adun nr. de persoane si o sa comand pt. jumatate pui si restu' peste... talapia adica, ce-o mai fi si aia!
Pusi,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Simonna, bitte pune si la noi 2 peste si un pui....si taie una din familiile anuntate de noi, fara copii (II), s-au anuntat ca nu mai vin. Daca mai sint doritori la betiveala le cedam rezervarea respectiva . Merci.

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Simona-trece-ne si pe noi cu 1 pui si 1 peste, te rugam.
E posibil sa vina si niste prieteni,itzi spun martzi sigur dc mai vrem 1 camera pt 1 noapte.
Deci eu si fam. mea stam 1 noapte.
Saru' mina si weekend placut!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Simona, pentru noi poti trece te rog 2 portii pui, atat.
mercic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Simona, excuses pour le niésage :-), pot sa schimb 2 pui contra 2 pesti, te rog ? Merci, Final : 2 pesti, 1 pui.

Merci, de la soupé-urile din saptamana am mancat atata pui ca mi s-a facut lehamite.

Merci.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

N-am auzit de asa nume de peste....talapia! Eu nu ma risc, vreau pui,ca stiu ce gust are.

Irina, eu aduc oricum beutura la purtator. Cred ca ceva vin si bere, la portbagaj. La cit e de cald acum afara se va mentine tocmai bun de baut.Si ceva de rontaiala ca sa mearga cu bautura.

Dilema mea e cu cozonacul...la citi suntem acum cred ca ar trebuia sa ma apuc de luni sa il impletesc ca macar sa ajunga fiecare sa guste cite o felie. Asa ca cred ca nu-l mai fac..

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

uite ce zice nea' gugal de talapia/tilapia, o fi platica noastra; nu arata rau

http://www.passeportsante.net/fr/Nutrition/EncyclopedieAliments/Fiche.aspx?doc=tilapia_nu

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Merci Ana de info, suna tare bine. Dar banuiesc ca ne da file nu? (a se citi fara oase)

Simonna,nu numai ca te-ai ocupat de toata cazarea si rezervarea dar mai faci acum si pe ospatarita. Mii de multumiri, in loc de multumire ti-oi tine compania pe terasa la o tigara (cu tigara ta of course)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by Podeanu in loc de multumire ti-oi tine compania pe terasa la o tigara (cu tigara ta of course)

Faleu, creca nu mai vine. O dam disparuta' pana atunci de cate sunt pe capul ei

Io vin cu vin rosh' spre porto si cu mai vad eu ce - cumparat, of courz. Cozonacul, Dana, poate sa fie taiat in jumate' de felii, eu zic ca mai bine faci un chec ceva sa fie mai simplu, sa nu mai muncesti atat.

quote:
o fi platica noastra; nu arata rau

Nu arata rau, decat ca e mort. Dupa mine cred ca gusta a balta, numai uitandu-ma in solzii aceia oglinda ma apuca pensatul. Important e ca are Ciumega 3, face bine la cardiomusculosi, coolesterosi si reumagici. Si da potentza. La creer, nu va ganditi la bicepsi, va rog, ca d-aia m-am gandit si eu sa-mi comand, sa am IQ-ul elevat la betivaneala.

Fetili, io studiez 8 ore pe zi la scripca pt. intalnire, mi s-au facut bataturi la deshte' déjéa. Veniti pregatite sufleteste si nu uitati vata (pt. urechi, biensûr) Do mi sol mi doooooooooooo

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput