FIV 129
Raspunsuri - Pagina 21
cristal1995 spune:
Moniland: eu imi fac singura toate injectziile....subcutanat sau intramuscular, deja nu mai au enigme pentru mine. Shi cand ma gandesc cat de speriata eram inainte de injectzii...
Ultima oara cand mi-au luat sange, i-am spus asistentei ca o sa invatz sa-mi iau singura, pentru ca nu mi se vad venele, ma intzeapa de 3-5 ori shi reusheshte sa-mi shi sparga vena, aproape de fiecare data. Concluzia este ca se poate....orice.
Ana_p: itzi tzin pumnii stranshi...
Kora: am vb cu fostul meu ginecolog....zicea ca o fiola de progesteron de 250 mg se va face cam la 4 zile!!! Nu am intzeles daca voi mai lua shi Utrogestan in timpul asta, ca mie mi se pare cam putzin de la 600 mg/zi din Utrogestan la 250 mg la 4 zile!!! Poate mai afli tu ceva shi imi spui shi mie.
Pupici la toata lumea...
Aly
KoraPop spune:
cristal eu ma voi sfatui cu doctorii mei si am sa iti spun,nu as vrea sa iau nici doza prea mare deodata pt ca nici asa nu e bine...sa vedem ,poate se poate folosi jumatate de fiola si restul tinuta la frigider se poate folosi data urmatoare,presupun,dar pana nu vorbesc cu dr. nu stiu...Multumesc pt informatie!
ana peste 5-6 ore afli vesti despre puisorii vostri,abia astept!Sunt cu pumnii stransi!
Kora
CARPE DIEM!
Moniland spune:
Mai fetelor, dr. mi-a zis sa iau gonalul IM.
Si daca asa a zis asa am sa fac, chiar daca eu prefer subcutan. Filmuletul este pentru pen ori eu am fiole-seringi de 75 mg si trebuie sa fac si eu combinatii si permutari cu un solvent la 2 prafuri
. Dar asta nu e problema ca sunt obisnuita de la dipherelin.
Deocamdata nu stiu cum o sa ma sucesc si relaxez si intepat. Dar daca voi ati reusit, voi reusi si eu.
Cristal nu ai rupt acul? ![]()
KoraPop spune:
Moniland si eu am fiole de gonal de 75 mg,in cutie e solventul,pulberea si doua ace ( unul cu roz si altul bleu parca) probabil acele sunt unul pt preparare si unul pt injectare (?)
Fetelor care ati facut gonal f descris mai sus l-ati facut intramuscular sau subcutanat ca acum sunt curioasa,abia astept sa vorbesc si cu dr. meu.
Kora
CARPE DIEM!
diana_d spune:
Am facut 3 fiole Gonal 75 pe zi -
subcutan (in abdomen de preferinta)
dizolvant pe rand cu o fiola de solutie cele 3 fiole de praf.
KoraPop spune:
diana d multumesc ,asa ma gandeam si eu,dar Moni,clujeanca de-a ta, m-a bagat putin in ceata ![]()
Kora
CARPE DIEM!
ana_p spune:
Eu am intrebat dr. inainte de a-l face si mi-a spus sa il fac subcutanat. Oricum nu vad cum ar putea fi facut intramuscular cu un ac asa de mic cum e cel din cutie. Moniland, tine-ne la curent cu ce zice dr. tau.
Ana
VERET spune:
Moniland, si eu am facut gonal de 0.75 (CRED CA AM FACUT 8-9 FIOLE )
SI DR.MI-A ZIS SUBCUTANAT
ACUL MARE ESTE PT PREPARAREA SOLVENTULUI CU PULBEREA,IAR CEL MIC PT IMJECTAREA SUBCUTANATA
EXISTA SI GONAL FARA SERINGI IN DOTARE EU AM CUMPARAT SERINGI DE INSULINA PT.INJECTAREA SUBCUTANATA
ASTEPTAM VESTI DE LA TINE
VERET
KoraPop spune:
ana,VERET rasuflu usurata pt ca eu voiam sa mi le fac singura,subcutanat deoarece am experienta cu diphe
,vad ca VERET are si explicatii mai amanuntite 
anaaaaa mai e putin pana la 19.30 !!!! Fac galerie:

pt embrionasi frumosi!!!!
Kora
CARPE DIEM!
VERET spune:
Kora, eu mi-am facut toate injectiile singura,cred ca asta este motivul pt.care am dat mai multe amanunte
ana

VERET