FIV 129

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ana abia astept ca deseara sa imi spui vesti bune despre cei 4 voinici ai vostri!Tin pumnii!!!!
ladyxe eu cred ca primul FIV e doar un test standard...la al; doilea survin modificari in tratament in functie de fiecare cuplu si de problemele avute la primul FIV,din pacate fiecare invatam pe pielea noastra anumite lucruri...speranta insa moare ultima si fiecare ne gandim ca poate data urmatoare soarta va tine cu noi...
Madlen mi-era dor de tine
ladyxe,Madlen,husky voi nu veti incepe FIV-ul in octombrie daca nu va fi gata clinica?Eu stiu ca acum si-o amenajeaza,sper ca are deja aparatura,autorizatie,dar ma voi interesa cand ma voi intalni cu d-na Matei si va spun.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

crisis, cu siguranta te vei descurca singura la Szeged. Daca tu crezi ca e mai bine la Szeged decat la Giulesti atunci du-te acolo. E aproape ca si cum ai sta singura in Bucuresti. Dar cred ca la Szeged va fi mai frumos ca e un orasel mai mic si cu multa verdeata si nu asa galagios . Alege dr. in care ai incredere si nu locatia.
Iar faptul ca stai mai mult in pat nu-ti creste sansele de reusita. Asa am observat. Cel mai bine dupa ziua 2-3 de la ET sa iti reiei activitatea normala cu care organismul e obisnuit. Altfel il fortezi prea mult cu odihna. Bafta!
Ana, tin pumnii ca macar unul din cei 4 embrioni sa devina copilasul mult dorit. Iar valoarea progesteronul nu e deloc mare. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ana_p, vin si eu cu galeria! Tin pumnii sa se dezvolte frumos embrionasii!
Relya, ai reusit sa-ti faci singura injectia? Mie dipherelinul mi-l va face sotul... sa vedem daca are curaj si la intramuscular!
Pupici tuturor si o zi buna!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

marrina

ana_p tin pumnii sa fie bine. Doamne Ajuta !

toate fetele fara deosebire

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

felicia nici n-am incercat...Speram doar sa pot sa mi le fac singura. Imi tremura mainile de cum pun mana pe fiole ( nu de emotie ci de teama ca le sparg - de felul meu sunt cam neindemanatica ) - asa ca mi-ar lua o vesnicie pana amestec dipherelin-ul cu solventul, pana as scoate ultima picatura...asta in cazul in care nu le-as scapa pe jos din prima

Bafta si tie si tuturor fetelor acum in focuri

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Relya, felicia_, o sa va desurcati cu injectiile, o sa vedeti. Si va spune asta cineva care are in general doua maini stangi...
Pup toate fetele!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dac tot vorbiti de datul si luatul injectiilor, eu le fac subcutanat, dar cum sa le fac intramuscular? Voi vi le-ati facut singure intramuscular? Cum vati descurcat cu rasucitul, relaxare, intepare fara durere, fara rupere de ac, etc...
Daca nu accepta dr. sa fac gonalul subcutanat si trebuie sa-l fac intramuscular nu mai vreau sa apelez la nimeni si sa-l fac singura. Vreau instructiuni de la cele care si l-au facut ele insele cu manuta lor .
Ana, pe cand ET-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Moniland, inca nu stiu cand e ET; asta seara cand vorbesc cu dr. si cred ca aflu.
Dar de ce sa faci Gonalul intramuscular? Si pe prospect scrie ca se face subcutanat. Eu mi-am facut singura numai Gonal si Cetrotide subcutanat, pentru Menogon am mers la o clinica sau la camera de garda in week-end.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

Moniland Gonalul se face subcutanat iar Menogonul imtramuscular

VERET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Moniland nu te-ai uitat la filmuletul de pe prima pagina despre cum se face gonalul?N-am auzit pe nimeni sa si-l faca intramuscular,numai subcutanat!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput