popor de salbatici si de nesimtiti
Raspunsuri - Pagina 3
denizel spune:
quote:
Originally posted by fdoina
Denizelule, eu totdeauna am zis ca protestantii is mai buni decat ortodocsii, da ortodocsii sunt mai bogati
"Caci noi n-avem aici o cetate statatoare, ci suntem in cautarea celei viitoare" :-) (Evrei 13;14).
Si nu, nu sunt protestantii mai buni decat ortodocsii sau invers. Sunt crestini buni, sunt crestini rai si, stii bine ca mantuirea nu merge pe merite, ci doar pe mila lui Dumnezeu.
Rugamintea pe care ti-o adresasem in legatura cu autoexpulzarea asta necontenita a ta in turma caprelor, nu a fost dictata de constientza superioritatii mele (n-as indrazni nici macar sa ma gandesc la asa ceva, chiar daca de multe ori nu am fost de acord cu tine).
Numai ca nu inteleg si, uneori, recunosc, chiar ma intriga, de ce in urma lui 'vreau sa fac binele, dar fac raul', nu vine imediat ceva de genul: 'dar nu cedez, pana la urma voi fi mai mult lumina si tot mai putin intuneric' :-).
Si cred ca asta asteapta si Dumnezeu-Parintele de la noi: nu numai cereri de iertare pentru aceleasi si aceleasi greseli, ci si promisiuni.
Eu nu am ajuns la a ma intoarce categoric cu spatele spre intuneric, dar nici nu cred ca o pot face daca, orice ar fi, cand ma privesc in 'oglinda', nu vad altceva decat o 'capra'.
quote:
...zic tot ce vrei tu, numa spune-mi ca-i vorba sa (re)vii
"Toti care ati fost botezati pentru Hristos, v-ati imbracat cu Hristos.
Nu mai este nici iudeu, nici grec, nu mai este nici rob, nici slobod; nu mai este nici parte barbateasca, nici parte femeiasca, fiindca toti suntem una in Hristos Isus" (Galateni 3; 27,28)
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
conchita spune:
quote:
Originally posted by denizel
Sunt crestini buni, sunt crestini rai si...
si crestini...cum le zice, ca imi scapa? alora care dau mita? ah, mi-am amintit: im-pe-ca-bili!
Doina, io cu tine merg in ce categorie vrei tu, cu okii inchisi. ce n-as da sa fiu ca tine! nasoleala ca io-s oaia ratacita de toate categoriile...
acu serios, Mitropolitul a dezinformat cu petrolul din alaska, plus ca asta nu e problema reala a poporului roman, iar eu chiar nu ma simt departe de Biserica daca imi pastrez gandirea critica, ba dimpotriva.
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
conchita spune:
quote:
Originally posted by qsar
Da' nu inteleg care-i treaba bisericii in aceasta chestiune.
reprezinta interesele majoritatii populatiei - declarate crestin-ortodoxe. chiar daca ar reprezenta o minoritate, tot ar avea dreptul sa pretinda un loc in CNA sau in orice alt organism al statului care ia decizii in numele cetatenilor. mie imi suna logic sa ceara loc in CNA, dar nu practic - s-ar manji in lupte interminabile cu puterea profana si nu asta ii e rostul. mai bine cum ai zis tu, sa ramana unde e, adica indreptata spre populatie, nu spre cezarie. cezaria e corupta si asa o sa ramana cat veacul, nu o s-o schimbe Biserica. dar Biserica poate sa ajunga la sufletul omului, pe ala poate sa il schimbe, sa-l faca mai bun si mai ingaduitor. si sa destepte mintea cu intelepciune. lu CNA n-are ce sa-i faca, e incurabil atata vreme cat dupa 17 ani de la revolutie avem o televiziune absolut penibila, de tot rasu-plansu. Biserica e mai bine sa stea departe de nebuni, conform Pildelor.
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)