Aspirante optimiste > 20 ani (138)
Raspunsuri - Pagina 5
voicu_bebi spune:
saluater fetele..scuze de absenta...dar nu mi-a mers calculatorul...si abia acum mi-a mers netu asta ...
LA MULTI ANI ! pentru toate fetele care poarta numele de Maria , Mariana...le doresc sa aiba parte de multa fericire , iubire , sanatate si mai ales sa li se indeplineasca visul acela de a fi mamica...
mary81,maryb,marryan,diaconmaria,irene ca am aflat la cap trecut ca te cheama si maria 

alina...FELICITARI! pt cele 2 liniute...sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos 

maryb..
.imi pare rau pt testul negativ dar poate o fi mai devreme mai astepata cateva zile si mai fa pe urma altul 
baby...
la fel si tie mai asteapta ca poate e bebe acolo in burtik...te pupacesc si pe tine 
dyanira.
..ca bine ziceai tu sa fim trecute majoritatea dar la foste aspirante...
la tine cum mai e ?
esaria
...am vazut ca si tu ai facut un test si iesit a doa liniuta de un roz pal...mai asteapta 2-3 zile si repeta testul...poate te duci si tu cu fetele la odisee...
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?
voicu_bebi spune:
am si o intrebare...ca ramona a zis sa nu se spele sotul cu 24 ore inainte de prestare cu sapun ci doar cu apa...acest sapun are vreun efect negativ asupra 
..va intreb ca nu stiam...
eu inca va citesc la cap trecut
asteptandu-l pe bebe
diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
saluater fetele..scuze de absenta...dar nu mi-a mers calculatorul...si abia acum mi-a mers netu asta ...
LA MULTI ANI ! pentru toate fetele care poarta numele de Maria , Mariana...le doresc sa aiba parte de multa fericire , iubire , sanatate si mai ales sa li se indeplineasca visul acela de a fi mamica...
mary81,maryb,marryan,diaconmaria,irene ca am aflat la cap trecut ca te cheama si maria![]()
alina...FELICITARI! pt cele 2 liniute...sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos
maryb...imi pare rau pt testul negativ dar poate o fi mai devreme mai astepata cateva zile si mai fa pe urma altul
baby...la fel si tie mai asteapta ca poate e bebe acolo in burtik...te pupacesc si pe tine
dyanira...ca bine ziceai tu sa fim trecute majoritatea dar la foste aspirante...
la tine cum mai e ?
esaria...am vazut ca si tu ai facut un test si iesit a doa liniuta de un roz pal...mai asteapta 2-3 zile si repeta testul...poate te duci si tu cu fetele la odisee...
asteptandu-l pe bebe
Multumesc de urari si iti doresc si tie sa fii mamica de ingeras cat mai repede cu putinta

Maria
poze
In asteptarea lui bb
Vine el
voicu_bebi spune:
maria ...ce bine ar fi...si nu va zic ca ieri a venit si sotul stresat de la servici...ne-am cam ratoit ...![]()

asteptandu-l pe bebe
marryan spune:
Irene multumesc pu urari si eu sper din suflet sa va dau vestea aceasta pe 28 noi aici in Moldova sarbatorim SF MARIA, acum la noi e post, si eu pe forum sarbatoresc cu voi ca imi place fr mult, ziua mea e pe 21 septembrie si as vrea sa fiu mamica atunci daca a da Dumnezeu!
Maria stiu ca aici se fac fr multe FIV reusite si eu am incercat sa ma interesezi, deocamdata am ramas la stadiul informarii, nustiu cam cit costa dar stiu multe persoane care au reusit si pe mine tot ma bate un gind daca nu reusesc natural, uite eu simbata merg la medicul meu si el se ocupa si de FIV o sa l intreb costurile si ti le spun, daca o sa ai nevoie de careva medici eu as putea sa ti recomand pe cineva, dar poate nu va fi nevoie, eu totusi sper ca luna asta sa fi ramas insarcinata
Maria
http://tt.lilypie.com/wBpAp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
diaconmaria spune:
Si impacarea dulce nu a avut loc??
Ca dupa o cearta e atat de dulce impacarea![]()
Maria
poze
In asteptarea lui bb
Vine el 
irene26 spune:
voicu bebi
, multumesc pt urari si-ti urez si eu bebe cat mai curand! sa fii sanatoasa si iubita!
diaconmaria spune:
Chiar te rog Marryan sa nu ma uiti si sa imi spui si mie sambata ce ai aflatchiar si niste medici imi poti recomanda.Poti sa imi lasi un mesaj pe messenger, id meu e diaconmaria ca si aici, daca poti. Te rog mult de tot

Si sa dea DD sa ai gura aurita si sa nu imi trebuiasca
Maria
poze
In asteptarea lui bb
Vine el 
voicu_bebi spune:
maria...ce bine ar fi daca ne si impacam...dar al meu se cearta si peste cateva minute vorbeste cu mine ...bine ca nu sta suparat in continuuu....ii trece lui...
asteptandu-l pe bebe