Aspirante optimiste > 20 ani (138)
Raspunsuri - Pagina 4
baby_r7 spune:
maryb ne luam de manute se pare.................
la mine tb azi era 37.1...........inca
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
oanasm spune:
mai fetelor...luati-va de manuta si fuguta la odisee!
maryb...starile astea de la ce-or fi? de la bb? cine stie?
mai fa un test maine, poimanie
http://tt.lilypie.com/fzYZp3.png
marryan spune:

Fetelor nu pot sa cred...abia acum am deschis PC si am citit din urma repejor si cite gravidute aproape in fiecare zi se anunta de test II...FELICITARI alina, ramona, claudela, bitza si restul fetelor care ati obtinut minunea sa va traiasca si sa fiti sanatoase, sa duceti sarcina pina la final...ma bucur fr mult pu voi!
pussi imi pare rau de ce ti sa intimplat...chiar am ramas fara cuvinre dar sunt sigura ca DD fr repede va va reda fericirea de a avea bb lumt dorit.
Azi e o zi speciala pu voi sarbatoriti SF Maria, si vreau sa Felicit toate fetele cu numele de MARIA, MARIANA, sa fiti sanatoase si sa dea DD sa vi se implineasca visul mult dorit.
Irene mersi pu urari, eu sunt mai norocoasa sarbatoresc de doua ori si pe 15 si pe 28
si eu vreau ca Dumnezeu sa iti aduca in dar luna asta bb mult dorit, mai ales ca incurind vei fi sarbatorita si poate vei sarbatori dublu...ce zici iti place ideea![]()
PUUUUUP toate fetele si cele noi le doresc sedere scurta aici si fuguta la odisee.
Maria
http://tt.lilypie.com/wBpAp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by marryanFetelor nu pot sa cred...abia acum am deschis PC si am citit din urma repejor si cite gravidute aproape in fiecare zi se anunta de test II...FELICITARI alina, ramona, claudela, bitza si restul fetelor care ati obtinut minunea sa va traiasca si sa fiti sanatoase, sa duceti sarcina pina la final...ma bucur fr mult pu voi!
pussi imi pare rau de ce ti sa intimplat...chiar am ramas fara cuvinre dar sunt sigura ca DD fr repede va va reda fericirea de a avea bb lumt dorit.
Azi e o zi speciala pu voi sarbatoriti SF Maria, si vreau sa Felicit toate fetele cu numele de MARIA, MARIANA, sa fiti sanatoase si sa dea DD sa vi se implineasca visul mult dorit.
Irene mersi pu urari, eu sunt mai norocoasa sarbatoresc de doua ori si pe 15 si pe 28si eu vreau ca Dumnezeu sa iti aduca in dar luna asta bb mult dorit, mai ales ca incurind vei fi sarbatorita si poate vei sarbatori dublu...ce zici iti place ideea
PUUUUUP toate fetele si cele noi le doresc sedere scurta aici si fuguta la odisee.
Maria
Marryan
chiar ma gandeam azi la tine! La multi ani iubita si sa iti dea DD cel mai frumos cadou de pe lumea asta 
Maria
poze
In asteptarea lui bb
Vine el
irene26 spune:
marryan, multumesc de urari si asa sa fie cum zici tu, sa vad II de ziua mea de nastere! acelasi lucru ti-l doresc si tie, sa vezi II acum, in august! sa nu-mi zici ca ziua ta de nastere este pe 28 august!!! ar fi o foarte frumoasa coincidenta!
maryb, nu-ti pierde speranta!
diaconmaria spune:
Marryan am inteles ca la voi la chisinau se fac fiv foarte reusite si mi-a recomandat cineva sa merg acolo stii cumva care ar fi costurile?
Maria
poze
In asteptarea lui bb
Vine el 
marryan spune:
Diaconmaria
si eu iti doresc multa sanatate, fericirea imensa si bb sa vina luna asta, mai ales ca ai fost la odihna si ai nimerit per fertila....eu cred ca bb va fi luna asta 100% eu cam am simtul prezicerilor.
esaria tu esti gravisuta stai linistita, ca nici un test nu arata inca o liniuta fie ea cit de pala
asa de pomana, mai fa unul si o sa te convingi![]()
Maria
diaconmaria spune:
Te intreb pentru ca daca nici luna aceasta nu raman ma gandesc foarte serios la fiv si as veni la chisinau la indrumarile unor cunostinte si de aceea as avea nevoie de mai multe informatii daca ma poti ajuta.
saru'mana
Maria
poze
In asteptarea lui bb
Vine el 
diaconmaria spune:
Marryan nu vreau sa sper iar degeaba pentru ca nu am nici un simptom nimic...Singura diferenta fata de lunile trecute e ca luna asta iau utrogestan din z14 pana cand vine CM
Dar simptome nimic ma simt perfect normal
Maria
poze
In asteptarea lui bb
Vine el