Mamici de iulie-august 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Felicitari mamicilor care au anuntat vestea venirii pe lume a bbilor lor in ultimele 2 zile.

Lavinia, Lorina e curat Alba ca Zapada.
Mada, mi-a placut povestea nasterii.

Noi am fost simbata la nunta cu Smaranda, sa nu ma spuneti la protectia copilului. Culmea e ca in tot haosul ala, copilul a dormit linistit citeva ore, apoi a mincat si a stat cu ochii mari pe pereti inca vreo ora. Eu concluzionez ca i-a placut.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

buna dimineata, multumim de cafea simo... voiam sa o dau eu, dar vad ca sunteti foarte matinale ...

am admirat pozele lorinei - este o frumoasa - si ale lui victor - e un frumos dolofan, sa va traiasca!

noi baie facem cam in fiecare zi, au fost doua zile in care nu am facut, insa nu ma mai cramponez de ora, ca la primul copil, in functie de cum se trezeste si de plimbarea de seara

si noi ne luptam cu agitatia la san insotita de scremete si congestionare, o sa incerc si eu sa intrerup si sa-l pun sa ragaie... si eu am impresia ca siropelurile nu prea au efect...

plimbare facem una-doua pe zi, in functie de cat de obosita ma simt si eu si de cat de disponibil mai este tati sa iasa seara... stam minim o ora... probabil in curand vom trece la doua plimbari

am si eu o intrebare, mai ales pentru mamicile de baieti: am impresia ca nu mai stiu cum se folosesc pampersii! nu stiu cum se face, dar de multe ori trece pipi de ei spre spinare sau in lateral... la inceput am crezut ca sunt prea mici si am trecut de la marimea 2 la 3, dar acum patim asta si la marimea 3 si nu cred ca e cazul sa trecem la 4... va rog dati-mi un sfat ca il schimb des de haine si tot spal haine de pipi si KK :)

in rest, suntem bine sanatosi, zambareti si voiosi

edit:

felicitari aylin, sa va traiasca minunea si sa-ti revii repede!
andutzy iti tin pumnii, sper sa se rezolve cu bine cat mai repede

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Venim si noi la o cefelutza.
Bb Keita e aku la mama mea in brate,doarme bine de tot si eu,mama denaturata,stau pe net si beau cafea.Aoleuuuuu,pleaca mama peste o luna si raman eu cu doi plozi.
Cred ca nu o sa ma descurc;fetele cu 2 bebei,cum va descurcati ?

Samurai-lady Keita 29.07.2007 si Kenta 23.12.2002

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash KENTA

POZE BB KEITA 29.07.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

samuray-lady, si eu am doi, dar fetita cea mare - cinci ani - este in perioada vacantei la mama la buzau, la curte si aer curat... mai vin din cand sa ne "viziteze", insa din septembrie voi fi si eu in situatia asta, asa ca sunt ochi si urechi sa vad cum se descurca mamicile cu doi pitici in casa

fug ca plange voinicul meu

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

gud morning
Ce faceti fetele??:D
Luna felicitari pt masina sa o conduci sanatoasa.VREAU SI EU UNA LA FEL!!!:)

felicitari fetelor care au mai nascut imi e greu sa retin numele :)

In schimb cer ajutor..si sunt sigura ca nu sunt singura care va avea nevoie

Cele care a-ti facut deja botezul..ne mai spuneti si noua ce preturi mai sunt??vin in tara sa il botez pe bebitzoi am cautat cate un restaurant pe net dar...nu am prea gasit nimic care sa ma atraga.
Cat trebuie sa dai la preot??Cam cat mai este un meniu??si cam la cat v.a dus toata sindroofia?Daca sunteti dragute cele din bucuresti poate imi si ziceti unde:D
Multumesc mult:*

Mergi la inceput

Luna, sa stapinesti sanatoasa masinuta! Si al meu s-a mobilizat sa-mi caute masina, dar nu pentru ca l-ar fi emotionat nasterea mea, ci pentru ca-i e teama ca-l deposedez de masina familiei.
Anto, cum a fost la mare? Vrem poze.
Mihaela, parerile sint impartite in legatura cu baia zilnica; eu de la primul copil am ales teoria care sustinea baia ne-zilnica.

Mergi la inceput

Un capitol in 5 zile? Se vede ca sintem mai ocupate acum decit acum citeva luni.

Schimb capitolul.

Mergi la inceput

Capitolul urmator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

Bine v-am (re)gasit burtici si proaspete mamici!

N-am mai intrat de-o vesnicie pe forum, probabil ca unele dintre voi m-ati dat disparuta/ fugita/ rapita/ ratacita prin odisee....sincer, chiar mi-era teama ca ati nascut cu toate si ca am ramas singura codasa pe-aici, mai ales ca atunci cand am mai prins ocazia, am mai citit cateva din povestile voastre pe la vreun cunoscut pe-acasa, ca eu una am fost vitregita pana acum din lipsa internetului...pe scurt, ne-am mutat intr-un apartament mai spatios, cu 3 camere, dat fiind apropierea venirii pe lume a celui de-al treilea membru al familiei, bebe Matei-Cristian. Si de 3 zile am si eu internet ca draga de lume, imi vine sa tzopai de fericire!!!! (dar ma abtin, ca poate o pun de vreo nastere subita la domiciliu) Avem si noi 39 de saptamani si suntem taaaare neastamparati in burtica, ne facem loc cu coatele, cu piciorusele, impingem cu caputzul ca un berbecutz, ce sa mai, suntem "pe tzeava" cum s-ar zice. Doctorul a zis ca pe 25 suntem gata, acum sa vedem ce zice si bebe, dar eu il simt deja dupa cum se foieste ca tare mai e nerabdator!!! I-am amenajat si lui camarutza, e totul pregatit, bagajul sta dupa usa, eu sunt facuta prastie deja, am emotii cat casa....in dimineata asta m-am trezit devreme, de la 6, nerabdatoare sa intru in sfarsit pe forum sa va citesc....am 2 cani lapte+cacao la activ si nu am reusit pana la ora asta sa citesc decat cateva povesti de la nasterea minunilor voastre, poate asa ma mai incurajez putin singura in asteptarea maretului moment!!! As mai scrie tot ce-mi trece prin minte, chiar mi-a lipsit enorm forumul asta, sfaturile si caldura voastra, dar mai bine ma apuc sa mai rascolesc prin capitole sa aflu vesti despre fiecare dintre voi, dragelor!

Asa ca va pup cu drag si dor si sper ca nu m-ati uitat, bubulinelor!

Joujou39 w Matei Cristian
www.flickr.com/photos/11754251@N05/" target="_blank">pozuci camera bb Matei
uite cat sunt de mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

aylin, sa va traiasca minunea, sa fie sanatoasa si norocoasa, iar tie refacere rapida!
andutzy bafta la spital, si sa nu fie nimic grav !
Luna super cadou, felicitari !
Ioana75, bravo tie, si eu sincer as fi facut la fel !

Mergi la inceput