Mamici de iulie-august 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 28
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
quote:
P.S. fac o precizare. termenul corect este "colici abdominale" (o colica, doua colici), iar articulat "colicile", nu "colicii", "coliceii" si alte formulari.
Alina/Anya, multumesc. Chiar ma intrebam capitolele trecute cam ce gen au colicele astea, desi acum ma degraba m-as intreba cat mai tin. Ce mai fac "petele"? Mai povesteste-ne despre voi.
Lavinia, e frumusica foc Lorina! Si e dintre acei bebelusi despre care poti spune cu usurinta cu cine seamana. Iar ea iti seamana tie teribil de bine.
Am admirat pozele cu fetite in rochite. Pot sta linistita, avem de unde curta. Ma gandeam sa comandam si pentru baietei niste costume, cu papion , butoni si tot dichisul. Atunci sa vezi "fetze de europeni".
![](icon_smile_big.gif)
Lia, mai fa-ti timp si de noi, mai povesteste-ne cate ceva despre voi. Si vrem sa ne spui cum a fost momentul nasterii, ma rog, nu doar momentul in sine, ci intreaga "aventura". Si...vrem poze cu Minunea!!!
Oana, Stefan (11 martie, 2003)
![](oac.gif)
![](bebic.gif)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
Luna, si Victor e tot la mine in brate. A papat "o tzatza" si acum doarme.
Stefan pleaca in noaptea asta la mare cu parintii mei. Am scos "de la naftalina" salteaua, barcuta, colacul. Era asa de bucuros! Si asa de mult mi-as dori sa fiu cu el, sa-l vad cum se bucura de apa, de soare, de nisip.
Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
![](images/user_woman.png)
jeni71 spune:
quote:
Originally posted by paticut
buna dimineata si de la noi...
suntem inca in clinica dar am trimis prima poza cu noi pe mail-ul comun.
multumesc mult de incurajari si de felicitarile primite personal sau la DC.
jeni - dulce ca de obicei.si multi
.
va pup pe toata si sa aveti o zi buna.
paticut40+ 3 cu
Rares
Paticut, placerea a fost de [artea mea !
Am vizualizat pozele voastre-sa-ti traiasca minunea sa fie sanatoasa cu noroc iar tu hai repede acasica aici pe DC sa ne bem cafeaua impreuna !
![](pupic.gif)
jeni71 spune:
quote:
Originally posted by brazuca25Nu am mai avut timp de nimik din cauza colicilor astia nesuferiti. Imi pusesem toate sperantele in Debridat dar vad ca nici un efect nu are.
Urla Denisa mea de se inroseste ca racul de durere de burtik. Face kk maxim o data pe zi si atunci f putin, mananca f bine si burtica e mare...se vede ca e plina.
Am schimbat ceaiul, acum bem Baby Calm de la Fares, ca am zis ca e mai natural si i-l dau fara zahar. Sa vedem cum ne-o fi cu asta, poate e mai bun.
Imi vine sa plang si eu langa ea cand vad cum i se scurg lacrimile din ochisorii aia mici si draguti.
mamik deDenisa Maria (20.07.2007)
poze cu gogoshik noastra
Si eu ii dau ceai Baby Calm de la Fares dar fierb odata cu apa si 1 lingurita zahar. Asa ii dadeam si primului copil ceiutul Iar Raducu il bea asa indulcit, neindulcit il scuipa.
jeni71 spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
voi de cate ori il scoateti pe bebe afara pe zi? in fiecare zi? si cu baia ? tot in fiecare zi? e obligatoriu??????? adik e tragedie daca mai sarim o zi fara baie generala. al meu face destul de urat la baia in caditza, in schimb e mult mai cooperant la baia in chiuveta
pupici
mihaela
Eu il scot pe terasa casei si de 2 ori pe zi daca vremea e ok si nu bate rau vantul. Iar despre baita si eu de multe ori ii fac baita la chiuveta daca nu e sotul acasa sa ma ajute cu cadita cu apa. Si-l bag sub chiuveta si-i fac baie si de 2 ori pe zi daca e o zi f calduroasa si e transpirat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina26/cristina26.jpg)
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
voi de cate ori il scoateti pe bebe afara pe zi? in fiecare zi? si cu baia ? tot in fiecare zi? e obligatoriu??????? adik e tragedie daca mai sarim o zi fara baie generala. al meu face destul de urat la baia in caditza, in schimb e mult mai cooperant la baia in chiuveta
pupici
mihaela
Eu am plimbarea de dimineata la ora 6:30 am iar Ingriduta e inebunita dupa ea. Am caratoare (ca un ham) de aia care se pune in fata si o pun cu spatele la mine sa se poate uita si ea unde mergem. E asa de linistita si satisfacuta afara (dupa 7 sau 7:30 e deja prea cald, pentru mine cel putin
![](icon_smile_big.gif)
Baita nu ii fac decat o data la doua zile cand in cada ei, cand in chiuveta. La mine in casa sunt 22de grade si nu pare sa transpire al temperatura asta.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
andutzy spune:
BUna seara!
Una calda, una rece!
1. Horia a luat in greutate 400g saptamana asta! . Pai cred si eu ca dupa masa de san astazi deja nu s-a mai multumit cu 60 ml formula, la 2 mese a balotat 90ml...
2.Am descoperit puroi la operatie! Intr-unul din colturi era mai ridicata pielea si putin rosu si cand am pipait in seara asta, s-a spart buba!
. Maine dimineata oricum mergeam sa vad de ce sunt zone in care operatia parca s-a acoperit cu cate o bucatica de carne care uneste partea de sub cu partea de deasupra operatiei si e si putin rosie pe alocuri. Tare mi-e ca mai am locuri din astea cu puroi si cine stie ce imi face maine! De necrezut pana la urma, ca mai am cateva zile si fac luna de la cezariana!
Andra, mami de Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Giana spune:
Buna seara proaspete mamici! Iata ca am mai intrat si eu pe la voi sa si scriu nu numai sa citesc. Adevarul este ca nu prea mai am timp cu cei doi prichindei.
Sa va spun de Luca...este un voinicel la 1 luna si 2 saptamani care cantareste 5.500g si are 56 cm. A luat in greutate 1.400 si in lungime 7 cm Eu sunt tare multzumita mai ales ca m-am chinuit sa-i dau numai san si acum,multzumesc lui D-zeu,productzia il satisface.
Legat de colici..ca vad ca multe avetzi probleme...am sa va spun ce m-a invatzat pediatrul nostru.
Toate picaturile si siropurile mi le-a interzis in primul rand pt ca sunt degeaba,adica nu au nici un efect,ba mai mult fac rau date pe perioade mai lungi. Copii ajung sa fie constipatzi si dependentzi de supozitoare cu glicerina din cauza lor. Imi amintesc ca la Dani i-am dat o gramada de chestii...Sab,Debridad,Gripe Baby ...si multe altele si colici tot avea.Ceaiurile sunt singurele acceptate pt ca sunt din plante si nu au efect de constipare.
Ca sa scapatzi de colici cand copilul suge lacom intrerupetzi alaptatul pt ridicat si scos aerul si apoi reluatzi. Daca facetzi asta des in timpul suptului nu se mai aduna in burtica "guguloiul" ala de aer care nu mai poate iesi si nu se mai baloneaza.Eu pe Luca il aud cand suge lacom si inghite aerul si atunci il ridic.Foarterar a plans de durere.
Legat de baitza...ii fac in fiecare seara dar au fost cateva datzi cand am sarit pt ca ajungeam acasa tarziu si el dormea.Ne plimbam mai mult seara din cauza caldurii...Am fost ieri la plaja si cu cel mic. Am stat 2 ore de la 17-19 si Luca a dormit tot timpul in cosuletz.Dani a stat in apa si numai pe saltea afara pt ca uraste nisipul de ceva timp. Zice ca-i noroi si nu pune deloc piciorul pe el.Cere in bratze. Asa ca am stat si noi linistitzi ca nu a fost nevoie sa-l alergam pe plaje.
Andutzi,succes maine la dr. Sa nu fie ceva grav. Eu tzin minte ca la prima operatzie eram inca in spital cand mi se inrosise si m-a pus sa stau cu pingi de gheatza.Asa a trecut.
Luna,felicitari pentru cadou. Sa o stapanesti sanatoasa si sa plimbi printzesa!
Pe 17 august s-au facut 2 ani de la nasterea lui Dani. Nici nu stiu cand au trecut acesti 2 ani...si cand a mai aparut si minunea asta mica din patutz...? Acum am doi baietzi de care sunt tare mandra si din fericire cel mare in adora pe cel mic si nu avem nici o problema de gelozie. Am sa va pun in curand poze ca sa vedetzi si voi relatziile dintre ei.
Va pup si promit sa mai intru si cu pozele promise.
GeorGiana
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](bonjovi.gif)
POZE
![](foto.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Am vesti bune de la aylin: a nascut as'noapte la ora 2, fara preaviz, fff repede, in 10 minute! Bebe are 3200 g.
Felicitari aylin, sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea!
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Simo78/Simo78.jpg)
Simo78 spune:
Va servim cu o ?
Luna nu mai stiu daca te-am felicitat pt masinuta ...sa o stapanesti sanatoasa.
Nu mai stiu nici daca am felicitat toate mamicile noi
La noi totul bine si frumos.
Va pupam pe toate
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei