Mamici de iulie-august 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 25
![](images/user_woman.png)
valen spune:
quote:zau daca pricep cum de au unele asa noroc in viata... pana la urma cred ca tre' sa faci copilu' englez, ca altfel nu-mi ezplic; ca na, am incercat si eu de 2 ori: o data in Romania si o data in Canada insa...tot cu aftobuzu' circul.
Originally posted by Luna1In al doilea rand tati a considerat ca i-am adus pe lume o comoara si ieri mi-a cumparat masinuta care o doream Smart forfour Passion si sunt tare fericita, Luna mamica de Adelise Cezara si Cosminwww.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by valenquote:
Originally posted by Luna1
In al doilea rand tati a considerat ca i-am adus pe lume o comoara si ieri mi-a cumparat masinuta care o doream Smart forfour Passion si sunt tare fericita,
Luna mamica de Adelise Cezara si Cosmin
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
zau daca pricep cum de au unele asa noroc in viata... pana la urma cred ca tre' sa faci copilu' englez, ca altfel nu-mi ezplic; ca na, am incercat si eu de 2 ori: o data in Romania si o data in Canada insa...tot cu aftobuzu' circul.Acuma, lasand invidia la o parte, iti doresc s-o conduci sanatoasa si sa te bucuri de ea. Evident, il felicitam si pe proaspatul tatic pt. asa un gest.
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Nu fuse bre in bujet, nici in plan doar ca e super oferta si cica asta ar fi ocazia, comoara de fie-sa, altfel nici macar un buchet de balarii n-am vazut sau un welcome home, ceva. Dar nu ma supar ca stiu ca ne iubeste mult si asa e el.
Luna mamica de Adelise Cezara si Cosmin
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina26/cristina26.jpg)
cristina26 spune:
Luna Frumoasa foc comoara ta ca si gestul sotului de altfel.
afibebe nu ai de ce sa iti faci griji. O sa vezi ca toata operatia o sa se termine inainte sa realizezi ca a inceput. O floricica de la mine.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
madalina_s spune:
Va anunt cu deosebita mandrie ca pe 12 august 2007 la ora 2.30 am adus pe lume o minune de fetita, Maria, 3 kg, 51 cm, Apg 9. Nasterea a fost exact la termen 40 sapt, naturala, fara epidurala.
Madalina si Maria, 1 saptamana
paticut spune:
buna dimineata si de la noi...
suntem inca in clinica dar am trimis prima poza cu noi pe mail-ul comun.
multumesc mult de incurajari si de felicitarile primite personal sau la DC.
jeni - dulce ca de obicei. si multi
.
va pup pe toata si sa aveti o zi buna.
paticut 40+ 3 cu
Rares
paticut spune:
Luna - sa stapanesti sanatoasa masinuta... sa a plimbati fara peripetii si bucura-te de gesturile frumoase ale sotului. meita si el o
valen... lasa mama ca noi ne consolam altfel!!!
Samadhi - felicitari draga ma. sa-ti traiasca bebelusul. sa te bucuri de el. Ti-am pus eu ca o vom face odata!! Doamne Ajuta.
mi-am schimbat si semnatura.
Gata am obosit.
pupici
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru
liadorian spune:
Buna dimineata, burtici, mamici si bebici!Am lipsit cam multicel, asa ca fac eu azi o cafea faina de duminica, in semn de impacare. Nu stiu cum se face, dar omuletzul nostru mic ne ocupa foarte eficient toata ziua. Intre doua mese de-ale Mirunei, intre doua scutece si o sedinta de contemplat comoara, nici nu stiu cum trece timpul. Va multumim tuturor pentru gandurile bune - Miruna va trimite fiecareia in parte pupici. Nu glumesc, fata mea chiar intinde boticul sa dea pup - in somn, evident, dar e asa de dulce ca-ti vine s-o papi toata. Multe, multe felicitari mamicilor care au nascut de curand - Blueiris
, alexi22
, violetan
, paticut
, samadhi
. Sa fiti sanatoase, laptoase si sa sa va bucurati de bebii frumosi pe care i-ati adus pe lume.
In rest, Miruna e un copil cuminte, care stie deja o gramada de lucruri - spre exemplu ca noaptea e pentru dormit - atunci ne trezim scurt de tot, papam iute si ne intoarcem la somn, iar ziua se mai poate si smiorcai un pic, se mai poate uita lung de tot la mami etc. Am trecut cu bine prin furia laptelui, prin niste spaime cu regurgitatul, sfarcuri julite si sangerande etc. dar incet, incet suntem pe drumul cel bun. Inca nu ne-a vazut un pediatru, dar cred ca asta se va intampla cat de curand, probabil marti, cand Miruna va avea doua saptamani.
Pup fetele si ma duc sa citesc din urma. am reusit aseara sa dau gata jumatate din capitlul asta, acum trebuie sa recuperez restul.
Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)
danis spune:
buna dimineata!
felicitari proaspetelor mamici, madalina_s, paticut, eles, blueiris, alexi22 - sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ele cu sanatate!
witchy, majorete multe de la mine!
luna, sa stapanesti sanatoasa masina! si ma bucur ca ne-am inscris pe lista de incuscrire, ca se pare ca ne-am orientat bine: fata frumoasa, de familie buna si cu zestre ...
ai intrebat de sex: eu am cinci saptamani si inca nu am inceput, dar iti pot zice cum a fost la primul copil... am inceput pe la 6 saptamani, dar a durat ceva vreme pana sa ma simt ca inainte si sa-mi si placa mucoasa e mai uscata, eram foarte obosita, cred ca aveam si o frumusete de depresie, asa ca nu prea imi ardea de asa ceva... dar cu rabdare si grija de la sot, se rezolva si asta ... acum cred ca nu ne va da medicul verde asa repede ca am o zona care nu s-a vindecat de tot, asa ca degeaba ma simt mai bine si mai dornica decat dupa primul bebe, ca ma tradeaza fizicul
am trimis si eu poze grupate pt album pe contul comun - cele din a doua luna de viata sunt noi asa ca va rugam admirati-ne, suntem si frumosi si foooarte modesti
povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532
lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by cristina26
Lavinia poti sa ii explici sotului tau ca daca imbraci bebe prea gros poate sa faca bubite rosii pe tot corpul si trebuiesc cam 3 zile sa treaca. Clubul dr pediatrici din USA a constat ca rata de SIDS (Sudden Infant Death Syndrome) scade daca bebelusul nu este tinut la caldura prea mare. Bebelusul este supra incalzit daca are urechile rosii si picioarele calde la atingere cu mana. Daca sotul nu crede pot sa iti trimit articole sau de fapt si tu poti sa gaseti articole pe internet despre asta.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Cristina multam fain
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Am vazut si pozicile voastre, sunt super
![](inlove.gif)
![](inlove.gif)
![](inlove.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Oana di la Iesi e buna ideea cu reeducarea
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Felicitari noilor mamici si, gravidutelor, nu disperati, ca nenascute nu ramaneti
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](mamica.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Lavi -
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
si...nasica de moflea
lorinaoo1 spune:
Luna sa stapanesti sanatoasa masina! Frumos gest, intr-adevar, parca sunt un pic invidioasa, eu nicio legatura de balarii, vorba ta, nu am primit. Ca sa nu mai spun ca pupicii ii primeste Lorinuta pe toti
Cate despre partea rusinoasa, noi am incercat dar a fost cam nasol. Daca povestesc sigur intru la categoria picanterii stupide Candva, cand oi fi mai nebuna, si o fi nevoie de veselie pe forum, oi povesti
Lavi - fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea