Mamici de iulie-august 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 24
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina26/cristina26.jpg)
cristina26 spune:
Lavinia poti sa ii explici sotului tau ca daca imbraci bebe prea gros poate sa faca bubite rosii pe tot corpul si trebuiesc cam 3 zile sa treaca. Clubul dr pediatrici din USA a constat ca rata de SIDS (Sudden Infant Death Syndrome) scade daca bebelusul nu este tinut la caldura prea mare. Bebelusul este supra incalzit daca are urechile rosii si picioarele calde la atingere cu mana. Daca sotul nu crede pot sa iti trimit articole sau de fapt si tu poti sa gaseti articole pe internet despre asta.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
witchy_witch spune:
Fetelor, am rams ultimele eu si stefania? Mai e cineva de nascut?
O sa raman nenascuta....
Parca am luat-o razna, ma uit zilnic la bebeii vostri in poze, deja le cam stiu pe dinafara! Si sunt asa frumusei, iar mie mi se pare ca trece timpul si nimic! Si lenesul asta micutz nu vrea sa coboare sapt. 39 cu
maricel in burtica
oanabbb spune:
salut!
noi nu am avut timp nici sa respiram de cand a aparut IANIS !
asa ca scuuuuuuuzeeeee!
pe scurt...comoara s.a nascut pe 17.07.2007 la 18.27 ,cezariana..3090gr,apgar 10,dar cu muuuulte peripetii...
odata va voi povesti.
acum are 4250gr,de vro 3 zile are ceva colici,am sa vad dak reusesc sa citeasc din urma despre BABY DRINK,ca nu am mai auzit de el...bb ia doar sab simplex,papam doar la san,si cam atat deocamdata!
pup toate fetele ...sa aveti bb.i sanatosi...ca asta e cel mai important...eu am tras o sperietura...important e ca totul e bi ne acum!
pe scurt dupa ce bb s.a nascut si a luat 10,la juma de ora vi ne disperata o doctora si.mi zice bb nu mai respira singur!!!
dupa ce i.au facut toate analizele posibile si imposibile,au ajuns la concluzia ca a fost doar o problema de adaptare!
plec ca ma striga sufletelul!!!!!!!!
valen spune:
OANABB, bine ai revenit.CRISTINA26, da, Ines e mare de acum; are 2 si jumatate si e tare cumintica: mananca san, doarme 6,7 ore pe noapte, se trezeste, mananca si se culca la loc; acum cred ca are un puseu de crestere pt.ca e putin maraita dar se consoleaza cand ma plimb cu ea in brate. Of, trece asa repede timpul asta...Uite poze cu d-ra mea:http://www.flickr.com/photos/10388560@N04/?deleted=1162345480
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by witchy_witch
Fetelor, am rams ultimele eu si stefania? Mai e cineva de nascut?
O sa raman nenascuta....![]()
Parca am luat-o razna, ma uit zilnic la bebeii vostri in poze, deja le cam stiu pe dinafara! Si sunt asa frumusei, iar mie mi se pare ca trece timpul si nimic! Si lenesul asta micutz nu vrea sa coboaresapt. 39 cu
maricel in burtica
Lasa ca la bebe ii place sa fie asteptat
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](toba.gif)
![](toba.gif)
![](toba.gif)
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by valen
CRISTINA26, da, Ines e mare de acum; are 2 si jumatate si e tare cumintica: mananca san, doarme 6,7 ore pe noapte, se trezeste, mananca si se culca la loc; acum cred ca are un puseu de crestere pt.ca e putin maraita dar se consoleaza cand ma plimb cu ea in brate. Of, trece asa repede timpul asta...Uite poze cu d-ra mea
:
http://www.flickr.com/photos/10388560@N04/?deleted=1162345480
Ce frumoasa e printesa ta
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
cristina26 spune:
No, numai eu sunt aici? Unde sunteti dragelor????
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/jadi/jadi.jpg)
jadi spune:
Felicitari Samadhi, Eles si Oanabbb! Sa va bucurati de bebelusi si sa va creasca mari!
Valen, eu sunt indragostita de Ines, e un copil atat de frumos si as indrazni sa zic ca iti seamana la ochi! Nu am vazut un copil mai vesel si mai fericit ca ea! Si mie mi se pare ca Tudor incepe sa imi zambeasca cand il alint si ii vorbesc dar cred ca e totusi prea devreme!
Andicu, la 2 luni poti face Infarix Hexa de la glaxo smithkline. il cumperi, il tii la frigider si te duci cu el la vaccinat sau chemi doctorita acasa. O sa ti-l treaca pe caietul de vaccinari si nu are de ce sa iti reproseze ca nu vrei vaccinul de la stat. Ca te-a chemat la vaccin se datoreaza faptului ca vaccinurile de la stat se deschid si se cheama toti copiii de vaccinat ca sa nu se rispeasca (cred eu). Eu la Vlad stiu ca ii luam 2-3 zile inainte temperatura ca sa vad care e normalul si comparam cu zilele de la vaccin si dupa sa vad daca ii creste, nu e cazul sa ii dai nimic preventiv mai ales daca il faci pe acesta platit (nu da reactii asa de mari ca la cel de la stat).
Deni & Vlad & Tudor
Luna1 spune:
Paticut, Samadhi Eles[/b]
Felicitari si sa va traiasca comorile.
Eu am fost tare ocupata zilele astea. In primul rand moasa ne-a controlat si avem deja 200 g in plus la 5 zile (joi).
In al doilea rand tati a considerat ca i-am adus pe lume o comoara si ieri mi-a cumparat masinuta care o doream Smart forfour Passion si sunt tare fericita, azi am fost sa o ridicam de la showroom, unde erau zeci de mercedesuri si Cosmin s-a distrat super cand a "condus" tot ce a putut. A sarit din unul in altul si fiind cumparatori n-au zis aia nimic.
Am vazut pozici cu Ingrid si e tare frumoasa, sa-ti traiasca Cristina.
Ma duc sa vad si pozici cu Ines dupa ce scriu mesajul asta si poate am timp sa trimit si pozici pe mailul comun.
Puteti vedea pozici noi cu Adelise mai ales doua in rochita (prima rochita)incepand de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3545" target="_blank">aici
Despre Adelise pot sa zic ca devine grasuna, deja imi vine sa musc din pulpitele ei. In rest pe timpul zilei doarme fara probleme, nu prea plange, insa noaptea ne cam termina, nu doarme decat pe pieptul meu sau langa mine, altfel se strange toata de durere de burtica, maraie, si in final urla (si credeti-ma ca are o gura mareeeee) si abia o calmez. Insa sincer ma bucur de fiecare secunda, cred ca arat ca o maimuta cu puiul mereu, ziua cu ea in brate pe unde umblam (si nu prea stam pe acasa)iar noaptea cu ea pe piept. Ii dau infacol si o ajuta sa scoata aerul mai usor insa tot o doare burtica. Asta e, oricum timpul trece repede si maine poimaine isi ea si ea zborul si gata...
Intrebare rusinoasa: dintre mamicile mai mari s-a reapucat cineva de sex? Nu ca mi-ar trece prin cap deja insa vreau sa stiu cum a fost inceputul, doare rau?
Va pup.
Luna mamica de Adelise Cezara si Cosmin
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
afibebe spune:
Cristina ma rog lui Dumnezeu sa scap cu bine.Mi-e tare frica de operatie insa vad ca toate fetele care au facut cezariana au scapat.
Eu sunt o fricoasa si jumatate .
Sper ca luni sa pot naste sa nu ma mai tina ca sincer nu mai pot.De o saptamana bebe era pregatit sa vina insa doctorul a fost in concediu si vine numai de luni, de aceea sper din tot sufletul sa fie pe tura luni si sa pot naste.
Somn usor tuturor, ma retrag sunt tare stresata si obosita moarta.
AFIBEBE37+
Cristian Nicolae
AMR 2 ZILE
SI VINE ...