Mamici de iulie-august 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutre! Uite ca am ajuns si noi acasa. Nu am timp sa citesc din urma, dar promit sa recuperez. Butonez repde cat ma lasa pitica.
Multumesc frumos de incurajari si felicitari.
Felicitari celor care au mai nascut. Abia astept sa citesc din urma.
Am o piticuta (care nu e chiar piticuta), Andra si e scumpa foc. O laud si eu ca imi e tare draga. Am mers in joi la spital pt analize dar se pare ca era travaliul declansat si dr nu a vrut sa risc sa nasc noaptea. Ii era frica sa ma lase sa nasc natural. Acum ea spune ca am facut foarte bine ca am acceptat operatia caci bb intrase in suferinta.
Operatia a fost destul de dificila. Anestezia a prins, rahi, dar s-a facut incizia prea mica si au scos foarte greu fetita. Cand o sa am timp voi scrie si povestea. Azi mi-a scos ultimele fire. M-am ridicat repede din pat, dar operatia s-a vindecat mai greu.
Fetita e o mancacioasa. Doarme destul de bine. Se trezeste de 2 ori pe noapte. Alex o iubeste foarte tare. Merge la ea din 5 in 5 minute sa vada daca s-a trezit ca sa o pupaceasca. Ma bucur tare ca o iubeste. Nu lasa pe nimeni sa o ia in brate, doar familia, si le atrage atentia celor care vin la noi sa se spele pe maini cu sapun.
S-a trezit Andra asa ca fug.
Am ceva probleme cu calculatorul, iar maine imi vin si socrii sa-si vada nepotica asa ca probabil de luni voi mai intra.
Va pup.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Paticut , Blueiris felicitari pentru bebelusi sa fie sanatosi si fericiti.

Sa va traiasca.

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 3 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari noilor mame Claudia75, Paticut si Blueiris!

Am vazut poze de Ingrid, superba fetita!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Cristina ai o dulceata de fetita .E superba .Sa va bucurati de ea si sa fiti o familie fericita .

Karligutza ,Bogdanel gangureste atunci cind i se vorbeste ,rade si zambeste frumos .Nu am inteles insa unde te afli tu de esti asa de izolata ?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Claudia75, Paticut si Blueiris sa va traiasca bebeii!

Cristina, e superba fetita, sa va bucurati de ea! Nu ma pot abtine sa ma gandesc cat e de diferita de Dariuta Danei, genuri complet opuse, dar amandoua superbe! De fapt toti bebeii vostri sunt superbi, de abia il astept si eu pe al meu, pana atunci ma tot uit la ai vostri, niste frumosi, care cresc extraordinar de repede!

sapt. 39 cu maricel in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Va multumesc din suflet.
In primul rand FELICITARI NOILOR MAMICI.
Da Karligutza el e sotul meu. El lucreaza cu rezidentii (medicina de familie) si preda la facultatea de medicina din oras doar 2 zile pe luna. A terminat 2 rezidentii obgyn si medicina de familie. Programul de rezidentie plateste mai bine decat facea el ca ob dr si ii place foarte mult locul lui de munca. Tie ce iti mai face frumusetea mica? Pupici la toti.
AndraZtare frumoasa a fost povestea nasteri Marei. Ma mir ca te-au lasat sa mergi singura pana la sala de nasteri. Iar Mara este o frumusete si ce mult si frumos par are. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea.
ddanagh e frumusica Daria Stefania si are si cercelusi.
Andicu imi pare rau ca ai facut mastita aia urata. Dar e bine ca s-a teriminat cu bine
Anya20 multumesc mult, fetitele tale sun frumoase foc. Cum te descurci cu doua printese mici?
Editez:
witchy_witch si noi asteptam sa o nasti pe frumusetea ta mica. Nu mai e mult, o saptamana sau doua si vine bebe. Uite eu iti fac deja galerie.
mami frumusetea ta probabil e in stres. Infasoara-l si asteapta sa se linisteasca, apoi pune-l pe Alex la san cand e calm. Daca nu se calmeaza infasurat atunci tine bebe Alex lipit cu burtica de bine si dai usor peste fundulet si fa zgomot ca shshshshsh cat poti tu de tare. O sa vezi ca se opreste din plans, dupa ce s-a oprit pune-l la san. O sa pierzi laptele daca ii dai cu biberonul pentru ca va prefera biberonul, ceea ce este ok daca asta vrei. Daca nu are scutec ud in 6-8 ore, are gurita SI plange fara lacrimi suna docutorul pt ca inseamna ca se dezhidrateaza. Pupici la printisor.
Felicitari SAMADHI

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Am intrata sa ma laud ca imi iese din ce in ce mai bine alaptatul!! Am redus la un sigur bib mic dupa amiaza si in rest numa titi!

Claudia75, Paticut si Blueiris
Felicitari, sa va bucurati de bebei frumosi si sanatosi!

Am vazut si eu poze cu Ingrid si e tare frumoasa printesa ta Cristina!
Si bebe Filip e tare frumusel!
Nico bine ai revenit!

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

fetelor o intrebar disperata!
Cum se da laptele praf la copii?Ii dau deodata un biberon intreg..sau se da cu lingurita cum sa fac sa shtiu daca ii vine bine laptele repectiv?????PLange incontinuu!Si tzatzica un o vrea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mesaj de la SAMADHI:

"Mult asteptata LUMINA SOLARA s-a desprins azi 17.08.2007 inca o data din eternitate la ora 14:58 ca o ploaie divina interstelara sa ne straluceasca sufletele de fericire. 38+3z, 2820g, 51cm."

Felicitari Monika, mama eroina, mii de pupici si imbratisari, astept sa ne vedem in curand cu toate fetele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Samadhi felicitari. Sa va traiasaca si sa va lumineze vietile.
F frumos mesaj.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

Dariuta mea

Mergi la inceput