Mamici de iulie-august 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

wow... cristina26 ai o fetita bela bela bela...... adica frmusica foc!!!!!!!!! sa va traiasca!!!!!! in poza cu domme family e taticul? ca prea o soarbe din priviri... el e si dom' doctor parca nu? in ce specialitate practica medicina?

pupicii multi si voua si mai ales lui Ingrid

karligutza cea mai fericita mamica
si
Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

nu am apucat sa citesc ce ati scris, dar intru in viteza sa-i spun cristinei26 ca are o fetita extraordinar de frumoasa!!! am ramas masca. e superba, sa va traiasca! uite inca o dovada ca Dumnezeu nu doarme si ca nimic nu e intamplator.

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

salutari andicule... andutzule... andreeaC...

am mai omis pe cineva... ca zilele trecute am salutat asa pe cele de care mi-am amintit in fuga cea mare! insa nu va uit... bineinteles ca le salut si pe restul fetelor, nu exclud pe nimeni! am citit asa pe sarite ca Lorina a avut ceva probleme? sper ca totul e false alarm sau ceva trecator! sanatate multa la toate mamicile, gravidutele si la toti bebelusii fie ei in burtica sau afara!

bebeii vostri ganguresc deja duamnelor mai mamici (adica mamici de mai mult timp) decat mine? gabiarama, valen ai vostri bebei sunt primii... ce stiu ei sa faca acum? or ma scuzati daca ati mai scris si eu n-am cetit!

pup forumistele!

karligutza cea mai fericita mamica
si
Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cristina, printesa ta e SUPERBA! bebe de revista! si poza cu voi 3 e iarasi super! sa va traiasca si sa fiti sanatosi si fericiti! are dreptate Anya, Dumnezeu vede si cand da, da inmiit!!!

Andra, de la fix o luna nu mai alaptez pt ca am facut o mastita urata care s-a rezolvat din pacate, doar chirurgical, cu toate incercarile de a scapa de asta! si a trebuit sa ablactez pt ca facusem abces..nu mai zic, ca va stric cheful, oricum, a fost cumplit si ma bucur ca am scapat, chiar daca am momente cand imi vine sa plang ca tzitzile sunt fleasca si bebe mai cauta pe-acolo cu gurita..

Am pus poze proaspete la semnatura.

Si Karligutz, si al meu gangureste si mai nou, se uita la mine cand ma prostesc la ea si zambeste cu gura aia stirba de ma topeste!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Poze noi Bebe Filip(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Paticut felicitari pentru baietelul cu un nume ce te poarta in istorie.

Olgutza te astept sa revii sa iesim impreuna. La molifta am fost eu la o bisericuta (langa parc) si preotul nu mi-a cerut nimic insa i-am dat eu 20 ron.

Andra sotul o duce in ham de la Chicco in care sta culcata. Pe la poze e si una in care e in ham ca sa iti faci o idee de cum e.

Cristina cred ca am ceva telepatie cu tine. Azi m-am trezit cu gandul la tine. Oare ce mai faci, sunteti bine? si iata ca ne scrii. Ingrid e superba si nu pot sa nu remarc (ca orice femeie) incaltarile deosebite . E tare frumoasa.

Andicu frumos baiat.

Tin sa multumesc din suflet tuturor fetelor care mi-ati aratat atat empatie pentru problemele mele cu tzatzele. Si va anunt ca aseara s-a potolit pe la 2 noaptea si adormit pana la 8 dimineata. Fiind si eu rupta de somn cand m-am trezit si am vazut cat e ceasul mi-am zis ALELUIA.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Fetele, azi am avut putin timp liber si am profitat de el pt a scrie povestea nasterii comorii mele, Mara. Povestea o gasiti la link-ul de mai jos.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105815

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina26

Am pus poze cu Ingrid la o luna. .
Ma duc sa citesc din urma.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Cristina e "mumoasa" foc Ingrid! Si mi se pare ca seamana foarte mult cu tine, parerea mea! Sa va traiasca si sa va aduca liniste, pace si multa bucurie in suflete!

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capsunita spune:

Buna fetele!
Cine imi spune si mie daca hainutele noi pt bb le spalati inainte de a merge la spital pt.nastere.Multumesc.
sa va traiasca bebelusii mamicilor!
sarcina usoara si bb sanatosi gravidutelor!
CAPSUNITA
38+ARYANNA MARIA

Mergi la inceput

Tizo, merci de sfat! Dana, am vazut poza cu marsupiu. Noi deja am primit unul, asa ca nu vad rostul sa mai cumpar inca unul. Dac anu primeam aveam si noi de gand sa luam unul tot de la Chicco, insa asa.....Mai asteptam p3 sapatamani si apoi la ham cu bebe!

Andicu, Filip s-a facut baiat mare si frumos! Si are niste cutulite...mama-mama! Iar tati vad ca e topit tot cand e cu puiul in brate!

Mai fetelor, eu v-am mai zis ca noi stim sa facem doar copii frumosi! Parol! Ia sa vedeti voi albumul cu pozele bebeilor nostri si atunci imi veti da dreptate! Toti sunt SUPERBI!

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Bune fetelor,

De azi dimineata tot va admir bebelusii si citesc poveti ale nasterii a devenit hobby-ul meu in timp ce astept sa iasa surpriza din oul kinder.

Sunt doar eu sau bebelusii din iulie august sunt frumos i foc?

Paticut felicitari, sa iti traiasca minunea si sa fie sanatos si mancacios!!!!

Aylin ce faci? Esti pe la spital?

Maine facem 41 de saptamani si tot nici un semn.

stefania sapt.40 + 3 Catarina
http://salexandre.blogspot.com/

Mergi la inceput