Mamici de iulie-august 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Jadi, unde sunt copiii pe site-ul medlife? ca intr-adevar, l-au pozat pentru asta! Sa-mi zici unde si imediat imi recunosc mandretea!

Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

gata, am gasit eu! www.memorialhospital.ro/poza.php?poza=bebe09.jpg" target="_blank">aici este!cel din stanga jos, numarul9!

Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Tizo, am luat banii pe trusou. Alocatia de nou-nascut o iau pe 26 sept. Sa vedem alocatia ailalta cind vine la posta, sa fac cerere apoi sa mi-o vireze in cont.
Lavinia, nu te mai gindi la prostii, Lorinuta sa te linisteasca. Smaranda se albeste, i-am zis ca joia viitoare mergem la dr si tre sa iasa bine la control. Dar nu e perfect alba. Abia astept sa vad daca i s-a inchis gaura din inima (ca daca nu .. ). Eu merg la Botosani vreo 3 saptamini, plec pe 24; nu-i faci si tu o vizita mamei tale?
Violeta, ce fain ca ai net la spital.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Andutzy...du-te pe site-ul de la Medlife dar nu faci click pe policlinica ci pe Memorial Hospital - o sa ti se deschida in stanga mai multe foldere intre care unul de maternitate - fa click pe el si vezi pozele de la copii - Horia este al 4-lea - pe primul rand de sus in jos.. corecteaza-ma daca gresesc...

pupici..

patricia

paticut 40+ 3 cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan
stefania, witchy_witch noi am mai ramas....oricum, din grupul de sambata s-a ales praful. poate sa fie sambata asta? totusi am impresia ca am mai uitat pe cineva? cine mai e nenascuta? in afara de ralucapio care era mai micuta.

Hello si de la noi

Asa este ...eu sunt cea mai micuta ...... si la propriu si la figurat (chiar daca cineva pe aici - Jadi - spunea ca am o burta mare ..mie nu mi se pare). Eu incep sa ma agit dupa 27 August ca pana atunci doctorul este in concediu si oricum sambata acum implinim 38 saptamani deci pana la 40 si ...mai avem.

Oricum din cate am vazut nu raman singurica ......

O zi usoara,

36, deci mai avem intre 2 si 4 saptamani..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Jadi dar ce "bilos" e ala micu'! Parca tu spuneai ca Vladutz nu se poate uita la el dezbracat ca are coitzele mai mari ca ale lui? Sau confund? Scuze daca am incurcat borcanele... oricum e tare "coios" baietelul tau, sa iti traiasca!

sapt. 38 cu maricel in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

lavi, ma bucur ca lorinuta e bine.
despre pielea marmorata ti-au scris fetele...semnifica o circulatie periferica proasta si nu neaaparat faptul ca lui bb ii este frig.
luxatia de sold (sau, la varsta asta, displazia luxanta) se diagnosticheaza pe radiografia de sold sau prin ecografie. pliurile asimetrice si alte semne clinice nu au semnificatie de diagnostic, ci sunt doar orientative. americanii recomanda un screening radiologic pt displazia de sold, la toate fetitele, la varsta de cca 3 luni. eu anyei nu i-am facut radiografie, dar acum cu arina ma mai gandesc. desi nu are nici un semn clinic de luxatie.alta data mi s-ar fi parut un capat de tara o radiografie, insa acum, dupa zecile pe care le-a facut in maternitate, nu ma mai impresionez.

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Alina.a o sa fac o poza si cu bb in ea sa vezi ca nu e chiar asa de adanca inclinatia. Si eu am scoica de la Inglesina, m-am pricopsit de la prietenele mele cu carucioare Inglesina si cu landoul si cu scoica. De asta zic, eu la scoica pot sa pun 2 perne si nu ajung inclinatia de la balansoar.

Si noi avem piele marmorata uneori. Si pentru sold si fontanela ni s-a recomandat eco la 2 luni cica asa ar fi acum tendinta ori prima doctorita e pro-ecografii ca parca lucreaza pe sectie cu Stamate, celebru pentru ecografii de copiii si care face asa ceva la Medlife.

Alina de A-uri, poze poze?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nu am zis eu dar parca fata de fratele lui, Dodo e si mai putzos si mai coios . Sper sa ii convina asta Arinei .

quote:
Originally posted by witchy_witch

Jadi dar ce "bilos" e ala micu'! Parca tu spuneai ca Vladutz nu se poate uita la el dezbracat ca are coitzele mai mari ca ale lui? Sau confund? Scuze daca am incurcat borcanele... oricum e tare "coios" baietelul tau, sa iti traiasca!

sapt. 38 cu maricel in burtica

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Paticut anestezia e floare la ureche...e mai greu pana ajungi pe masa, eu vroiam sa fug , dar trece repede. eu m-am felicitat ca am ales rahi. Bafta maine si te asteptam cu maxim interes

Violetan bafta si tie!

Anya ...Noi suntem bine, multumim de intrebare. Nu mai stiu daca v-am felicitat pentru progresele Arinei!

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput